Freeeedag!


Thank God it's Friday! så känner jag just nu. Kom precis hem från jobbet, fy fan vilken låång arbetsdag. Men nu är den äntligen över =)
Nu blir det mat, sen sova lite. Sen tvätt och Virre som kommer hit och tittar på skräckisar med mig. Vi får väl se hur det går, jag är absolut inte rädd av mig, tvärtom... Däremot är Virre det ha ha!

Inga direkta nyheter so far..
Det är vansinningt fint väder ute!
Och det är bara fem dagar kvar tills jag flyttar, och ledig på torsdagen... det ska bli så grymt jävla skönt att få vara ledig och bara sova ut. Mmm-mm!

Cee ya later....

Utomordentligt


..trött.
Varit dåligt på att uppdatera bloggen de sista dagarna, har sovit hos diverse vänner de senaste dygnen för att jag knappt orkat ta mig hem från jobbet. Så trött trött trött... Nu kom jag hem, efter att ha arbetat hur mkt som helst de senaste tre dagarna, och idag var nog fan värst. Från sju imorse till klockan tre utan en enda rast!
Igår var det samma, fast då var det bara att pallra sig till nästa jobb och sluta vid nio... Känner mig fruktansvärt utarbetad och mina fötter är som ömmande sår...

Men! Imorgon är det fredag, och dagen kommer vara sjukt jobbig och lång. Har drygt 6 objekt, om inte chefen hittar på flera, så jag kan ju glömma rasten imorgon med... =( men sen är det helg! Så underbart jävla sköööönt.
Fredagskvällen ska spenderas på stan med fika, Jacky och Virre. Sen blir det tjejmys här, har fixat massa skräckfilmer he he... Har tvättstuga på kvällen, måste nämligen tvätta upp alla skit inför flytten.
På lördag blir det fest! Ska bli jävla kul, det var ju ett tag sen man deltog i några festliga aktiviteter =)

Uppdatering följer... =)

Nienna Narmolanya


Mitt alvnamn! Fan så flott =)

Stack ner på stan med bror. Upptäckte att skatteverket var stängt. Bajs.
Jag handlade massa smink för mitt H&M-kort, hade velat ha ett par ursöta vita tygskor.. men dom fanns inte i min storlek. Bajs.

Jag ska jobba till kl. 20 imorgon. På onsdag till 21.

Jag är v ä l d i g t trött.

Tjo

Jackie


.. kommer om några veckor vara mitt namn!
Jag heter ju egentligen Jacqueline, men jag hatar det namnet och har alltid blivit kallad för Jackie. Imorgon ska jag skicka in alla papper och sen vips - två veckor senare är allt klart =)

Ha ha... Jag blev så fett jävla stött på av en kille på jobbet idag, rätt söt också. Det var så himla uppenbart alltså, men jag orkade faktiskt inte vara flirtig när jag står och städar med håret slarvigt uppsatt, utan smink och skitfula arbetskläder.
Och nyss ringde jag upp till Stockholms Stadsarkiv för att höra med en inbetalning som jag helt glömt bort. Hittade då mitt gamla kladdpapper med en killes nr, som hjälpte mig som fan innan Danmarksresan med att hitta en personakt som styrkte att jag varit dansk medborgare.. Så jag ringde upp. Han skulle ringa tillbaka när han hittat ärendet, gjorde så och sa "Jag tog bort den, du behöver inte betala". Sen frågade han mig FYRA gånger om det bara var därför jag ringt. Ja, sa jag... Lite halvflirtig. "Men ring mig om det skulle vara någonting Jag har tagit bort den här, så det kommer inte komma någon påminnelse, men som sagt - ring mig om det är någonting". Ha ha!!
Ja, jag har ju killens direktnummer och mejladress... Magnus heter han, och har världens sexigaste röst. =) Det kan man ju leva på ett tag.

Kaffe nu.

Underbart


..fint väder utanför. Mina fötter är en aning jävla ömma, efter att gått upp kl 05, och jobbat fram tills för en dryga 45 min sen, då jag promenerade hem. Aoj..
Däremot fick jag en väldans trevlig överraskning bland all post, bland adressändringsblanketter och avtalspensionsval så fanns ett litet presentkort från H&M på 150 kr =)
Inte så mkt kanske, men jag hade tydligen handlat way mer än jag trodde förra året. Alltid kul att få gratis =)

Dagen har som sagt varit lång, men inte alls så seg som jag trott. Trots att jag somnade runt ett, halv två inatt var jag rätt pigg när jag drog till jobbet, och nu med faktiskt. Visst, jag hatar haggorna på Konsum... Och den mest irriterande gubben går runt och försöker låta käck och snacka skit med tanterna. Fattar dom inte själva hur krystade dom låter? Jag står knappt ut! Samt att en viss E jobbar där och det var så klart denna person som var den första jag mötte imorse. Visst, hon har inte gjort mig ett dyft men hon känner den andre E, som hatat mig från första stund och... jag vet inte. Känns störande bara.
Men, fan nästan 15 timmar extra denna vecka, plus att Cilla ringde idag och behövde mig på kvällspasset på onsdag, på mitt andra jobb. Jiihoo! Det känns så grymt skönt att tjäna stålar! =)

Jag ska fira denna dag med att strax ta mig en kaffe med min kära bror som kommer hit.
Under tiden ska jag låta detta söta flickebarn sätt punkt för detta inlägg =)

357871-95

Nya Tider


Chefen ringde.
Imorgon, samt alla dagar följande vecka börjar jag 06.45. Det innebär att jag måste ta bussen hemifrån 06.09. Vilket innebär att jag måste gå upp runt 05.15
YEY!
Fan så himla kul, för morgonpigga / dödströtta mig! Konsum dessutom i Valla.. Wohooo! Snacka om att sommaren där kommer tillbaka i rasande fart, flashbacks av otroligt tröttsamma dagar.
Men, det är ju jobb. Och jag tjänar mer. Jag är tacksam. Och cheferna gillar mig, samt de jag jobbar hos. Hade fått strålande beröm av samtliga =)

Ikväll blir det o gå o lägga sig tiiiidigt.

Jag är mäkta stolt över mig själv. I en situation där jag normalt sett skulle ha brusat upp och blivit arg, upprörd, hysterisk och slagits med både tangentbord och närliggande föremål - har jag suttit här tämligen oberörd och behållt mitt lugn den senaste timmen. Visst, en aning frustrerad och lite irriterad, men lugn och sansad. Jag inser att jag lärt mig något. Jag inser att jag inte tänker ödsla energi på någon som får mig att må dåligt. Jag inser att jag tagit makten ifrån den personen.
Det finns ingenting att vinna, ingenting att förlora. Och jag kan gå ifrån det så lätt, så lätt.

Snart bara en vecka kvar till flytt! =)

Night!

Studio Sex


Helgen har till stor del tillbringats under läslampan, vilandes.
Liza Marklunds Studio Sex avverkades igårkväll. Helt underbart bra bok. 357871-94
Nu avhandlas Henning Mankells Brandvägg.
Efter mitt Stieg Larsson maraton har jag blivit en riktig sucker för krimromaner. Känns kul att hitta en ny genre som man kan gotta sig åt att läsa. Att läsa en riktigt bra bok och totalt förlora sig från omvärlden - det är riktigt underskattat och en väldigt avkopplande och njutningsfull aktivitet tycker jag =)

Jag har sovit ut ordentligt. Jag har tittat på film, druckit några öl. Slappat och gått runt i mysbyxor. Känt mig totalt avkopplad och inte behövt oroa mig över tiden.
Har funnits mindre saker som jag gått och tänkt på och stört mig en aning på. Men jag tänker inte bli upprörd över något. Bestämde mig på en gång för att hantera det med lugn men samtidigt vara vänlig och bestämd. Trots allt så har jag en del att säga till om, det handlar ju om mig också. Och jag tänker inte vara del i något som inte känns bra.

Imorgon är det måndag igen och jobb. Måndagar är långa dagar för mig och imorgon kommer bli ännu längre eftersom jag ska få ta IC hela veckan också. Visserligen bara drygt fem, sex timmar mer - men även det ger pengar. Sen får vi se om det blir ett par fikor under veckan. Virre är given, sen kanske en med Jacky också? =)

Film x 3


Mmm, efter en låång fredag satte jag mig och kollade på Trainspotting. Har verkligen inget minne av att den var så rolig, så ljus och munter. Med andra ord, så var det dags att damma av den filmen - sjukt bra.
I torsdag kollade jag på den sjukaste rullen jag sett på länge - Shoot them up med Clive Owen och Monica Belucci. Stenhård action som är så packad i filmklippen att det blir så fruktansvärt ironiskt och löjligt, som att hela filmen egentligen är en parodi på action. (vilken den till viss del nog är) Den bästa samtidigt sämsta film jag sett, rekomenderas varmt!

357871-93

Ikväll blir det nog Fight Club, nu när jag i ett par dagar gått runt och lyssnat på Placebo och bara ser den där scenen när alla hus sprängs. Förhoppningsvis slinker det ner ett par öl till filmen =)

Vaknade för en stund sen, gick och ade mig runt halv ett igår... Så nu känner jag mig utvilad (och med en jävligt öm rygg). Nu ska jag dricka lite kaffe och ta en cigg i solen =)
Tjop!

Where is my mind?


Placebo - bästa låten just nu. Åh, den är så sjuuukt bra. Kan inte låta bli att tänka tillbaka på den kvällen då vi hamnade på efterfest hos Rickard och jag hade ingen röst. Ändå satt jag och Rickard och försökte sjunga med i den, ha ha fy fan vad det lät. Det var även denna natt som Virre och Mr P hookade upp =) Jävligt rolig kväll.
Sen kan jag inte låta bli att förundras över hur sjukt bra röst Nina Persson har. Varenda gång jag lyssnar på The Cardigans häpnar jag över klockrenheten. Deras spelning på Hultan 06 som jag och Klainer såg var nog den mest perfekta spelning jag nånsin sett, ljudmässigt.

Var en intensiv morgon med fans jävla blåst. Apoteket och DC som vanligt, sen en snabbis på Impact Coating som jag spenderade hela min förra sommar hos. På DC tog jag Hajjarnas avdelning skiiitnoga och svepte flera gånger, inklusive blötsvep och fläckborttagning. Blev hur fint och gnistrande som helst men inte ett tack fick man ens... Har fan världens mest otacksamma yrke *mutter*
Ska om en timme vidare till mitt andra jobb, slutar nio ikväll, lär väl vara hemma runt tio - då ska jag gosa ner mig i soffan och titta på Trainspotting. Var länge sen jag såg den, visst den är hemskt men lärorik!
Ska bli såååå underbart att få sova ut imorgon =)
Chefen ringde också och sa att jag skulle få fler timmar nästa vecka - yes. Kosingen stiger känner jag. Min målsättning är att betala hyran på en lön, jag har ju två he he =) Visserligen blir det sjuuukt mycket jobba för mig, långa dagar och så.. men det är det ändå värt. Jag är bara så glad över att jag fått möjligheter nu. 
Tänkte på det förut... Bostad, jobb, pengar. Nu fattas bara kärleken =) Men den kan jag faktiskt vänta med. Det brinner inte i knutarna direkt och jag trivs rätt bra med att vara själv ändå. 

Nu ska jag käka lite lunch och slappa lite innan avfärd. Sen är det heeeelg, wie.
Ska nog kanske ta och dra några öl imorrn kväll här hemma. Bara för att. Heh. 
Virre - ha så sjukt jävla kul med Zara nu, glöm inte att uppdatera mig om alla knäppheter ni hittar på =) 

Tjo!

Tjosan


Då sitter man här och väntar på att tvätten i tvättstugan ska bli torr.
Dagen har varit oerhört soft måste jag säga! Bara Apoteket imorse och jag tog bussen dit, gudomligt skönt!
När jag kom hem (gick hem, jag menar man får inte bli för lat) så hann jag faktiskt sova/vila en halvtimme innan tvättstugan! Det var så skönt att jag gick och lade mig en timme till efter att ha proppat de första maskinerna fulla =)
Vid tolv var det ganska segt att gå upp, men jag fixade lite kaffe och lite lunch, sen har jag suttit fast vid datorn sen dess ha ha!

Dom har inte ringt från jobbet ännu, så jag antar att jag är ledig restrerande dag =) Det gick bra på jobbet igår, men det är skönt att få åtminstone en ledig kväll. Ska ju jobba ca 10-11 timmar imorgon så... Ikväll blir det att träffa Virre på stan, sen blir det nog lite soffmys efter det.
Oerhört skönt igår att komma hem och sätta sig i soffan och glo på Top Model. Har jag fan inte gjort på evigheter!
Bara 2 veckor kvar - 1 dag tills jag flyttar =D Sweet. Har tillbringat minst 2 timmar framför IKEAs hemsida och klickat på allt möjligt. Har en ganska klar bild över hur allt ska se ut. Det blir ganska mörka färger, mörkrött i sovrum/vardagsrum med accentfärger såsom mörkbrunt & svart (möblerna) sen vitt och även guld. Lite orientaliskt. Köket ska målas mörkbrunt som kommer bryta snyggt av mot de vita skåpsluckorna. Där blir  accentfärgen turkos; porslin, lampor, textilier. Kombon mörkbrun + turkos är sååå snygg!
Hallen blir sandbeige med olika nyanser av brunt.
Badrummet är dock kvar, inte det blekaste vad för färg det blir där, men det lutar åt natur/lila. Har däremot checkat in en skitstor rund spegel med gummisnodd kors och tvärs över kanterna där man kan fästa bilder - love it!

Nä, nu ska jag hämta tvätt. Puss!

JAAAAA!


Som ni säkert redan vet så spelar Kent på Arvika. Vilket självklart innebär att jag kommer befinna mig där =)
Dom spelar ju på massor av stället som tex Peace and Love, men Arvika passar mig bäst - so Arvika it is!

Trodde jag skulle få en slappkväll ikväll.. Pyttsan. Vid nio ringer dom och ger mig jobb. Jag ska alltså iväg om ca en halvtimme och jobbar till åtta. IMorrn blir det nog också jobb, men då bara 3 timmar på kvällen. Samt fredag kväll. Mycket jobb! Vilket är sjukt bra, men jag hoppas på att få minst 3 pass till nästa vecka så blir lönen bra. Dom drar ju så mycket skatt... =/
Men jag kan ju upplysa er om att mina fötter typ blöder efter den 3 stadsdelar långa promenixen igår. AJ!
Tanken på busskort börjar hägra och snart lär den väl vinna över mitt friskhetstänk. Och sjuk är man också... Men jag kör på ändå, som alltid =)

Nu ska jag plinga lite till Virre.. Längtar tills ikväll, då ska jag dra på mig mjukisbrallor, dricka varm choklad och glo på Top Model. 
See ya later. 

Planändringar


Japp, jobbet ringde nyss. Det blir inget bad utan en heldag på stan istället - yey!
Mycket roligare. Plus att det innebär att jag får en och en halvtimmes längre rast, aaah!
Gött gött.
Bara därför ska jag bjuda er på en 3-i-1 a la Jacky. Så får vi väl se om jag gör honom lite sur för att han får äran att förgylla min ädla blogg =)

357871-90

357871-92

357871-91

HA HA HA! By the way - han är kines & inget annat =)

Effektivitet


Ja, fan vad jag är snabb.
El, adressändring samt hemförsäkring klart. Allt på under en halvtimme he he =)
Nu återstår bara att bråka lite med dom på Försäkringskassan =) Men det är inte bråttom. Fan så gött.

Tjosan hejsan vad allting är bra! =)
Hoppas ni är lika superduperglada som jag!

Nu tillbaka till jobbet.

Lunch!


Japp, lite break hemma nu innan jag ska ta & promenera genom stan upp till US, där jag ska bada med min brukare. Passade på att ladda upp lite pics!

357871-86
Wiiieeeeee!

357871-87
Inte så bra bild, men den enda jag tog med kameran eftersom batterierna dog =( Tog dock massor med mobilen, de kommer senare!

357871-88
Här är anledningen till att batt. till kameran dog. Jag lekte fotograf på fredagens fest. Här är köksgänget =)

357871-89
Vi hade celebert besök på festen. Självaste George Bush!

Klappat & Klart


Ja, gudarna är goda - Jackie har äntligen blivit med bostad ! =)
Jag skrev på kontraktet idag, till en mysig, ganska stor etta i Vimanshäll, bara några minuters promenad från ån =)
Lovely!
Den 5 mars är det inflytt. Wie!

& Kentkonserten var helt magisk
. Efter en helt sjuk dag med massor av intriger, drama och stopp på vägen samt en hel del blunders så kom vi till Himmelstalundshallen strax innan åtta. Familjen som var förband, var nog det kassaste jag hört på länge, men en eloge till killen ändå, det kan fan inte vara lätt att piska upp publiken innan självaste Kent äntrar scenen.
De hade samma lasershow som jag såg på Annexet, så jag tyckte väl inte att det var något nytt men Virre gillade det skarpt =) Vi stod bara några meter ifrån Sami, som bjöd osedvanligt mycket på sig själv. Vinkade (bland annat direkt till Virre!!), skrattade och pussade ut mot publiken och fånade sig när han riffade =) Hade sjukt bra sikt & Jocke var smoking hot! Han bitchslapade Martin, sjukt kul! Martin sprang runt och la sig ner på golvet samtidigt som han lirade gitarren och svetten bara stänkte från hans synthlugg. Bra mellansnack, de tackade för strumporna de fick (som folk slängde upp) och jag fick höra alla mina favoritlåtar. Den mest speciella var nog Döda Vinkeln som de spelade akustiskt.
Magisk kväll med mycket dans, sjung, applåder och skrik =)

Idag har det varit strålande vårväder. Jag & Virre satt nere vid ån med varsin kopp kaffe från Linds och pratade om sommaren som komma skall!
Allt är så underbart bra just nu. Känns som att de rådande makterna, kalla det karma, äntligen börjat blåsa lite framgång åt mitt håll. Som med lyan - det var helt enkelt bara meningen att jag skulle ha den. Och jobb har jag massor av. Vänner som jag älskar över allt annat. Pappa, som för övrigt var nere igår söndag och åt middag med mig och brorsorna. Jag är så sjukt tacksam över allting bara =) Och strålande lycklig!

Nu ska jag hoppa ner i ett bad, sedan blir det sängen. Har en låång arbetsdag framför mig imorgon. Börjar nio - slutar vid 20-tiden. Godnatt på er allihopa!  

Kent


Uppdaterar lite senare.. Har för lite tid. =)


Fredag


Ja. Då sitter man här.
Sovit.
Badat.
Städat. (Lite grann iaf)
Helgen kan börja!
Om ca 1 timme ska jag möta Virre vid Systemet. Innan dess ska jag hinna platta hårhelvetet.
Men jag sitter bara här.
För att... som vanligt... ingenting går min väg... Den stora grejen... den verkar inte bli av... Det är så jävla typiskt! Har väl tekniskt sett tills på måndag på mig att lösa det, men egentligen ska det vara klart ikväll. SUCK!!!!

Helvetes skit fans jävla rövhora.

En helt annan sak. Dessa fotade jag igår, när vädret strålade ikapp med alla som ville fira Valentines. Jag ska också fira Valentines - ikväll med 10 öl.

357871-84

357871-85

So long suckers.
[Nej jag har verkligen ingen jävla lust att vara trevlig eller snäll just nu. Fan.]

Kallt


ute.. Hutter! Kom precis hem efter jobbet. Vilken lååång & seg dag det har varit.
Men jag fick ju sovmorgon i morse, men däremot var det mindre kul att vakna upp i ett iskallt sovrum och inte kunna andas. Hade två tjocka täcken på mig, men frös ändå. Samt att jag fått influensa =(
Usch, när jag gick genom stan vid nio tiden så kryllade det av förälskade par som gick hand i hand... De är som en jävla smitta. Om jag får citera en underbar vän:
"Kärlek är till för bögar & idioter! Varför bry sig om kärlek när man kan få brinnande rent hat?!"
Inte alls bitter över denna dag, neeejdå. =P
Själv har jag inte brytt mig så mycket faktiskt... Jag har träffat eller hört av dom jag älskar mest & de andra har jag åtminstone tänkt på. Det räcker för mig. Plus att jag fick mig några pussar idag, inte helt fel =)

Virre skickade mess till mig förut... "Sådär, nu är självaste Kent-biljetterna hämtade!" Wie. Ska bli så himla kul att se Kentorna, jag har saknat dem faktiskt. & kul att dela den upplevelsen med Virre för en gångs skull, vi har aldrig gjort något sånt tidigare ihop =)
Men innan dess så är det korridorsfest imorgon hos Erik. Valentine-fest tydligen. Ska bli gött & öla lite faktiskt, även om min ömma, sargade kropp helst skulle behöva vila - istället för råfestande & konsertaktivitet. Men jag hoppas på att ta igen allt på söndag.

Nu ska jag hoppa i badet & tina upp. Sen blir det sängen! Sov gott!

These New Puritans


Elvis. Finns det en bättre låt just nu?

Den mest uttjatade låten just nu är The Way I Are med Timbaland. Visst den är bra but enough already!

Det är underbart vårväder ute.
Gick till och från jobbet idag - helt underbart. Idag har varit en väldigt bra dag, och den kommer (om jag har tur) bli bättre.
Först fick jag ändrade tider, vilket innebär sovmorgon dagligen med en halvtimme =D
Sen pratade jag med chefen och fixade riktiga arbetskläder. Fick kontraktet, pratade jobb. Mycket bra.
Den där stora grejen som jag pratat om - allt avgörs idag. Åh jag hoppas verkligen att karma hjälper mig med denna, mitt liv skulle bli helt perfekt om jag bara får igenom denna sak. *håller tummarna*

Jag skulle verkligen behöva städa här... Men tiden räcker ju inte till! Var så sjukt nervös igår kväll att jag inte sov nånting nästan. Skulle behöva nappa lite.. Sagt och gjort.

Uppdatering senare. Jag väntar spänt på att se mejlet trilla in i inkorgen... *nervös*

Nyhet


Ja. Det har hänt en sak. En väldigt stor, revolutionerande sak. Men jag vill inte riktigt avslöja något förrän allting är klart. Jag kan bara säga att jag är överlycklig just nu =)

Jag och Virres sitter och kollar upp Rom-resan. Det ska lätt bli årets bästa =)
Men jag är himla trött. Ska äta lite och få håret att torka på nått sätt ha ha... sen blir det kojen.

Sov gott!

Tröttsamt


..idag. Till jobbet, åka hem - vila lite. Till jobbet, åka hem (bussfärd from hell) - vila lite. Till Virre, dricka kaffe, glo på lya, åka hem.
Åh jag är så trött!
Men jag ska inte klaga. Jobb är jobb.

Imorgon slutar jag, förhoppningsvis, runt elva. Börja cykla, blä. Men jag har upptäckt att jag äter pasta nästa dagligen så motion är verkligen på sin plats! Börjar längta efter stryketräning igen. Har inte hänt sen jag var 17 år och fit som en bodybuilder ha ha. 
Efter jobbet blir det i alla fall IKEA med Virre och Leena. Vi ska glo runt lite på prylar till hennes lya =) 
Torsdag kommer nog bli helvetesdagen. Jobba på Apoteket, antagligen Sankt Kors också. Sen till Hejdegården och jobba 6 timmar, slutar vid nio på kvällen. Jag uppskattar att jag kommer vara ledig ca 2 timmar på hela den dagen. Har i alla fall tänkt dyka förbi LillWictor på skolan och lämna en liten Alla Hjärtans Dag-hälsning =) 

Går omkring och är sjukt frusen hela tiden. Börjar bli lite sjuk tror jag, börjar få hosta och skit... Ska ta och dyka ner i ett varmt och gött bad nu innan avfärd till stan. 

Snart är det lööööördag!   

Back in business


Nyss hemkommen från la work. Bara Apoteket idag, det var skönt! Promenerade ner till Gottfridsberg, skönt att få spatsera lite i den nollgradiga luften =)
Då ringde det en nisse angående en lägenhet på Liljegatan, ska titta på den ikväll. Det roliga är att snubben ska flytta till... Norge. Ha ha. Vi får se...
Har skickat massor av intresseanmälningar på olika lyor, och det finns en speciell en i Tannefors som mitt hjärta klappar lite extra för. Bara att hoppas!

Fick precis mess från chefen om extra. Sankt Kors i 2 timmar vid ett. Men, jag kan det stället och det är ganska lugnt och behagligt. Extra klirr. Det kommer bli en himla massa farande idag!
Fattar mig inte på detta att det nu släppt. Jag menar, har man bara jobb så löser sig resten också.
Ska för övrigt knåpa ihop ett litet CV att lämna in imorgon på DC, jag har ju all betänklig erfarenhet plus nuvarande anställning som PA. Vore inte helt omöjligt =)

Nu ska jag väl försöka relaxa en lite stund innan jag sätter mig på bussen tillbaka dit jag nyss kom ifrån.
Bye

Brunbränd

image20

Hultan o6. Första gången jag såg Kent. Ha ha jag stannade på bron vid Hawaii-entren och tjöt innan. Vilken sommar det var! Jag längtar som in i h-vete tills sommaren kommer nu!
Tog 215an till Tornby idag och gick hem i solen - så underbart.
Virre var här ikväll, vi bestämde oss för att ta en fyra-dagars-tripp till Rom i sommar. Det kan inte bli bättre. Utöver det blir det festival, sola, bad, strandfester, picknick & Domkyrkan för att nämna lite. Vill ha sommar nu!

Har tagit beslutet att börja sola igen. Ja jag vet att cancerrisken ökar och ja jag vet att jag kommer se ut som ett russin när jag blir gammal. Men solandet är en av mina droger och jag har varit "ren" nu i drygt 2-3 år. Och jag älskar att vara brun och solandet är som terapi för mig.
På onsdag ska jag även börja cykla till jobbet eftersom mitt busskort går ut imorgon. Lär ju vara lite segt första veckan att vänja sig vid motionen, men tro mig - träningsvärk lider jag redan av =)

Jobben rullar in hela tiden. Jobbar nu nästan fulla förmiddagar på Valla och på torsdag blir det kvällspass som PA. Torsdag also known as Alla Hjärtans Dag. Men eftersom jag inte har någon pöjk och är nöjd med det så kan jag lika gärna tjäna lite extra cash på kvällen.
I mars har jag bara 2 dagar uppbokade som PA, båda helgpass. Bara de två passen ger mig drygt två tusen spänn rätt ner i fickan - det kan inte bli bättre. Sen att det är ca 3 veckor av februari samt alla obokade pass i övrigt i mars.. Ah, underbart att det äntligen löst sig. Jag är tacksam!

Nu ska jag lägga min trötta, ömma kropp i soffan. Sov gott, det lär jag göra! Ciao

Utlämnad


357871-83

Jakan, ooohhh...! Den här såg jag igår kväll, hade lagomt söndagsmys. Filmen var sjukt lång och ganska så seg. Inte världens bästa direkt, speciellt inte eftersom Reese Witherspoon är med .. HM! Skämt åsido. Se den när ni är pigga och alerta, annars kommer ni inte fatta ett skit.

Nu ska jag ta och äta lite lunch och avnjuta en öl till det =) Ikväll kommer Virre och leker kaffe-tant med mig =)
Ciao

På promenad med Kent


Ja i hörlurarna alltså. Gick mig en härlig promenad - till Systembolaget och tillbaka. He he

Ikväll blir det att skåla lite med grabbarna Martin & Johan plus eventuellt bihang ha ha.
Nu ska jag sminka mig lite snygg, sen blir det öla away!
Mycket spänd på hur kvällen kommer avslutas... have a hunch it's gonna be good!

Skurt säger skål för faen!

Kent på Himmelstalund


Jaaa.. Virre överraskade mig med biljetter till Himmelstalund nästa lördag !!
WOOOHOOOO !!!

Mitt livs jälva under - Virre.
Mittt ex har ringt mig upprepade gånger under kvällen Kentkonsert och låtit mig hört tex. Döda Vinken som är min absoluta favorit, precis som sommaren 05.
Fattar inte vad han vill.. Jag har liksom redan fattat att han är där. Fan vad ÄGD han kommer vara nästa lördag då jag ringer honom & spelar Columbus!!

& jag längtar tills lördag. =)

Kent-kväll fortsättning

357871-80

357871-81

357871-82

Lite mer smickrande bilder


357871-78

357871-79

Kent-kväll


357871-73

357871-74

357871-75

357871-76

357871-77

Japp, som ni ser på bilderna ovan så är festandet igång och Kent ljuder högt ur högtalarna!
Min så underbara vän Virre (som egentligen hatar Kent) ordnat så fint till lilla mig =) *love you*
Vi fixade lite bira på stan först, sen när vi kom hem hade Virre fixat Kent-girlanger, Kent-partyhattar, Kent-drinkpinnar och satt Kentbilder på alla öl ha ha! Är inte det kärlek - så säg!
Uppdatering sker under kvällen.

& Kom ihåg. Jag har rätt jag har rätt du har feeeeeeeel !

Kyckling Chili & Paprika


Ja mitt eget recept! Svinenkelt att laga, går på drygt 10 minuter och gott som tusan. Lite spicy - just how I like it =)

Nu sitter man här med en kopp kaffe och Grey's-repriser på TVn. Vad att göra ikväll? För trött för att umgås. Det blir kanske att slötitta på Zoolander eller dylikt.
För övrigt så brinner hela jag av hämndbegär. Inte hämnd på ett personligt vis mot berörd individ, utan mer en hämnd som i "titta på mig, jag har lyckats så sjukt jävla bra - utan dig". Jag vet ju att jag lyckas bra och jag vet att det är onödigt att gå runt och känna så, för att inte tala om meningslöst, men det är nog ganska så jävla normalt. Jag är väl lite för mycket Gräset är grönare på andra sidan-inriktad.
Men just nu är det en knepig tid med många reminders. Till helgen lär det ha gått över.

Nu ska jag gå och göra något konstruktivt. Lär ju hamna här igen om ca 5 minuter ha ha.
Dom har ringt mig från jobbet hela dagen idag. Mitt andra jobb alltså. Får väl ringa imorgon och se vilka dagar de vill att jag ska jobba. Börjar inse att det är ganska tufft att ha två jobb. Men pengar är bra. Som ni säkert vet.
Åh dessutom - jag har börjat få jäkligt långt hår. Intressant va?

Pinsamt...

Regn


Ja det regnar sådär slött, tråkigt, grått. Man blir ju fan deprimerad!
Kom hem typ nyss, det första jag gjorde var at fixa kaffe. Rejält trött idag!
 
En sådan där halvjobbig dag idag. Har massa tankar och bilder i huvudet - inte kul! Antagligen för att jag vet vad som händer imorgon och jag blir alltid lite deppig när jag vet att jag inte ska se Kent. Och jag vet att han kommer stå där med henne. När det var meningen att vi skulle gå egentligen. Men han är ett jävla svin, så det är inget att förvånas över. Men ändå.. Jag blir så förbannad att han måste skita ner det viktigaste jag har, musiken. IDIOT!

Ja. Nu ska jag nog ta och lugna ner mig. Virre kommer ju hit och ska Kenta med mig, det känns väldigt skönt att ha henne här ifall man nu skulle få psykbrott i den slagna timmen. Inte för att jag ens lägger ner en sekunds tankearbete på honom. Men på Kent. Åh Jocke... Bajs. Hoppas han dricker sig fördärvad och glömmer bort texterna och att Sami bryter handen så han inte kan riffa. Det vore toppen - ha ha ha!

Update later.
Nu ska jag prata lite med Clarkan.


MB

Ordet har två betydelser som är likvärdiga varandra.
Mycket Bättre - än alla andra (tror de)
Malmslätts Beteende - Ja nästan alla MB i denna stad kommer från denna stadsdel.

En MB är en person som oftast är född med egenskaper som att vara dryg, oempatisk, egoistisk, kapitalistisk, märkesbög, fördomsfull, nedlåtande, malchauvanistisk, besserwisser, omogen, statusjagare, omoralisk och beräknande.
Ingen höjdare med andra ord.

Killarna kan upptäckas i snajdigt klippta frisyrer med massa vax i, alternativt backslick. Converse eller dyra sneakers ackompanjeras av tajta jeans och cardigan eller baggyjeans och hood. Oftast är en lång rock eller anorak med en stel, ganska smal halsduk från Åhlens pricken över i:et. De hänger på Platå eller i enstaka fall på HG och det första man ser är den dryga blicken som säger Herregud, vem tror du att du är?

Tjejerna är utan undantag antingen blonderade eller bronderade med tupering och långt svall. De klär sig i Gina Tricot-mode men med ett snäpp fräsigare touch á la Ebba von Sydow. De trippar runt i högklackat även om de bara ska till Konsum och klär sig oftast i röda eller blå Canada Goose-jackor med stora stickade halsdukar. De sminkar sig svarta runt ögonen och ljusa runt munnen. I undantagsfall kan det finnas gäng inom denna kategori som är lite mer åt hiphop-stilen. De hänger runt i samma utstyrsel som de övriga men har bytt ut kläderna till baggyjeans, långa tajta linnen och Adidaszippers. De kan ses i allehanda palestinasjaler och secondhandväskor av den typ man hänger över ena axeln. Converse eller H&M-ballerinas av tyg är skodon.
Dessa brudar hänger på Platens och eventuellt Lorient, medan den förstnämda gruppen uteslutande hänger på Platå och Gula Huset.
Kommer man för nära säger blicken Tror du att du är snyggare än mig?

Det finns självklart undantag. Men en gång MB - alltid MB.
Anledningen till varför jag presenterar denna typ av gruppering är för att det finns få saker på denna jord (denna stad) som jag avskyr så mycket som denna. Efter 4 år med en MB - tro mig jag vet vad det innebär.
Lär er att jorden inte cirkulerar runt er, att ni inte är bättre än någon annan för att ni har mer pengar eller status!
Inte för att denna insikt någonsin kommer slå dem. Tacka vet jag Johansson, konstigt att K inte lärt sig ett jävla skit.

Nu ska jag knoppa!
Vanlig dag imorgon - slutar vid elva - sweet!
Natti

Elefanter


Mmm, en av de absoluta höjdarna på Tillbaka till Samtiden.
Virre var nyss här och fikade, vi tittade även på Good Luck Chuck. Var ju tvungen att visa henne mitt nya guldkorn ha ha. Det sjuka är att efter filmen så bloggsurfade jag runt som vanligt. Då hittade jag en bebis som såg exakt ut som den feta, kolossalt äckliga brud som är med i filmen, ha ha.
Efter Danmarksresan har jag inget gott öga till barn, det kan jag lova.

Tänkt en hel del på på det där med den Moderna Mannen.
Kan nog lägga till i den redan ganska utfyllda repetoaren hos denna kategori av man en annan sak, som jag inte riktigt får rätsida på. Den Moderna Mannen har blivit Kvinna. Ja visst det låter helsjukt. Men jag och Virre samt de nyss hemkomna brudarna ur gänget har diskuterat det där fram och tillbaka.
Den Moderna Mannen är en känslig sak. Han använder ordet jämställdhet som en slags coverup för att kunna ställa till med scener, vara svartsjuk på smågrejer och hata ens tjejkompisar. En Man som tycker det är obehagligt att låta sin tjej gå ut på krogen själv, men han skulle själv aldrig drömma om att hänga med.
Som kvinna måste man i princip uppvakta och ge denna Man choklad och blommor och sedan sweettalka hans ego - för att ens komma innanför brallorna på honom. Och det är knappt att det fungerar ens.
Ordet Manligt och Macho är för länge sedan glömda. Och så finns det de facto kvinnor därute som klagar på att deras män är för romantiska??
J a g  f ö r s t å r  i n t e



Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen ?

Eftersom jag inte ska gå på Kentkonserten nu på torsdag i Cloetta Center (som man hört om OAVBRUTET) eftersom jag inte direkt uppskattar tanken på att mitt idiotex ska dit och besudla Kent med sin nya brud - så har Virre bestämt sig för att ge mig en Kent-kväll på torsdag. Hon har tydligen några surprises =) Öl, massor av Kent & Virre - denna gång nöjer vi oss utan manligt sällskap (ack det kan gå så illa). Jag längtar redan! =)

Fast... Denna man får gärna joina oss om han skulle känna sig uttråkad =)

357871-72


Vackert


Nyss hemkommen från jobbet, håller som bäst på att laga lite käk. Då passade jag på att ladda upp lite pics, var ett bra jävla tag sen!
Dagen har gått bra, aningens seg bara. Lite irriterad imorse när jag stegade som fan mot tornby och nästan var framme när chefen ringer och ska kolla var jag är.
-Tornby? Men kontoret ligger i Valla! Vi flyttade i fredags.
Men tack du. Kom en halvtimme för sent eftersom jag var tvungen att sätta mig på bussen och sen byta mot Valla.

I vilket fall som helst. Jag och Katrin jobbade skitbra ihop och medans vi körde runt på stan tog jag dessa vackra bilder - för att visa hur vårsolen lyfter fram Linköping.

357871-69

357871-70

357871-71



Tidigt som faen


Är man uppe! Men eftersom jag gick och lade mig vid elva igår och i princip somnade på stört så känner jag mig utvilad och pigg! Sitter här med Morgonnyheterna i bakgrunden och en kopp varmt kaffe framför mig. Om ca en halvtimme ska jag börja promenera till jobbet.
Snö ute, antagligen kallt som tusan! Fast då piggnar man ju till ännu mer =)

En konstig känsla slog mig nu på morgonen.
Livet är fan bra. Det känns bra. Bara bra på alla sätt. Underbar känsla!

Have a nice one! Dyker in när jag nu är klar för dagen.
Puss

Good Luck Chuck


Fy fan, den roligaste filmen jag sett på länge! Garvade ihjäl mig under i stort sett hela filmen. Ett måste att se!
Charlie är då vad man kan kategorisera som en Modern Man goes Gammalmodig Man. Det kankse inte är helt omöjligt att vända åt andra hållet alltså.. Gäller bara att träffa rätt person. Hm...

Precis hoppat ur badet samt kletat på BUS. Imorrn börjar jag halv åtta (!!) och jobbar i typ 8 timmar. Lite extra, alltid gött. Schemat ser väl ut på ungefär samma sätt på onsdag. Känns väldigt skönt att jobben ätnligen trillar in som kulor ur en påse he he.

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova. Och drömma om min näste man. Han ska vara perfekt - det har jag bestämt =)

Staffan var en stalledräng (läs: Drägg) You know it biiatch!
Lite väl internt ha ha. Men den som fattar fattar.

Sov gott!

Manlig Kärlek


Man har läst om den, hört om den, iakttagit den på stan och fått den uppkörd i ansiktet av måttligt roande vänner.
Man vet att den existerar och någonstans väl gömt långt inne i bakhuvudet har man på känn att man faktiskt kanske själv varit på första parkett, man vet att någonstans därute så kanske det finns en portion av detta - just till för dig.

Jag pratar om den Manliga Kärleken.

Jag har nämligen tänkt på denna förlorade form av mänsklig uppskattning.
 Men det tar jag när jag kommer tillbaka från stan.
Fika med Virre & sen med C. Bortgjord månntro ?

Jamie



På TV nu, fattar inte varför men fan vad kul det är att titta på när han lagar mat. Vilket för övrigt jag gjort idag.. Stått och stekt kotletter i all evighet ha ha.

Dejt inställd ikväll. Snark. Vad att göra? Hade det på känn men man blir väl ganska en smula besviken ändå. Får väl bli att återvända till boken och förhoppningsvis avsluta den.

Jobb imorgon. Ha ha det känns ju himla konstigt. Men det är bra.
Sen blir det fika med tossingen.. sen får vi väl se om det blir nån dejt eller om det blir postponed igen.
Just nu är det inte mycket som förvånar mig.
Så jävla beiget, som jag & Virre sa igår. Ja, det är nog rätt jävla ord för att beskriva hur jag ser på det mesta just nu. Vem faen orkar bry sig liksom... It's out of my hands anyway.

Nu ska jag dricka lite efter-en-god-middag-som-inte-blev-pizza-trots-att-jonas-gärna-ville-det-kaffe =)
TJO!

Ryggpaj


Ja denna morgon [???] vaknade jag med ryggpaj istället.. Igår var jag ju öm som tusan i nacken. Varför detta föranletts vet jag inte, antagligen för att jag låg på mage i en högst onaturlig ställning och läste igår. Jag har i alla fall kommit förbi det tråkiga kapitlet, nu är det fart som vanligt i Stiegs romaner.

Har hunnit tvätta håret inför min lilla dejt ikväll (hehe) och nu sitter jag här med en kopp kaffe och med gruset nästan helt ur ögonen. Känns konstigt dock att sitta upprak som en eldgaffel, men jag kan inget annat eftersom en nerv antagligen ligger klämd i någon kota och det gör förjävulskt ont att ens böja lite på ryggfan. Hoppas det går över tills imorgon..
Mitt arbete är inte så väl förenligt med ryggont.

Nu ska jag röka in morgonen och låta mitt hår torka till Stieg sen.
Have a nice Sunday! (sa Skurt, såklart)

Chuck & Larry


Precis kollat klart på filmen då Adam Sandler och den tjocke killen låtsas vara gay osv.. Sett den förut, rätt kul. Om man bortser från Sandler - har nog aldrig stött på sämre skådis.

Filmen - Juno - var helt OK, ganska rolig.. men scenen som gjorde hela filmen var en tjej med konstiga ögon. Svårt att förklara men se filmen! Jag och Virre satt och tjöt av garv, ha ha!

Innan dess blev det en kaffe på Chioccolata (blev det rätt nu C ? he he) med lite prat efter att i princip blåst bort av den jädrans snöstormen som tog hela Linköping i besittning. Trevligt.

Efter filmen kutade jag och Virre iaf till bussen mot Ryd, vi skulle visst spana in en korridorsfest. Första var helt OK, sen skulle vi till något slags "summer party". Herregud, de absolut mest bortkastade tre timmarna av mitt liv. Skönt att komma därifrån! Men Virre hade kul he he....

Nu är jag trött så in i bomben. Ändock tänkte jag att jag ska lägga mig ner och försöka läsa klart C's Stieg Larsson bok, har liksom inte kommer längre än till det abslolut mest tråkiga kapitlet - det om lagtexter och diverse. Men jag måste väl lämna tillbaka den nån gång, så det är bara att försöka plöja igenom skiten =)

Sov gott sa Skurt & somnade

Ont i nacken


Ja så går det när man somnar iklädd en hoodtröja med jättestor luva. Jag sov alltså på luvan vilket då medför att jag har riktigt jävla ont i det området idag.. Aj fan.

Och såklart så vaknar man med världens jävla finne på hakan.. Suck. Varför ska det alltid vara så när man ska ut och träffa folk? I vilket fall som helst.. Jag tror att jag sovit ut ganska ordentligt nu. Vaknade med ett ryck i soffan igår och insåg att jag missat typ halva filmen jag tittade på.. Åratal sen det hände senast.

Ikväll blir det i alla fall biomys med Virre. Skönt att bara sträcka ut sig i en mörk salong och känna sig lite gosig ett tag. Valet föll på filmen Juno, säkerligen en feelgood film med tillhörande moralkakor - och det passar ju utmärkt.
Innan dess blir det både en och två fikor. På tal om det så ska jag gå och dricka lite kaffe nu.

Bye

En lång dag



Kom hem nyss efter jobbet. Jisses vilken lång och seg dag! Jag höll på att somna flera gånger på jobbet..

.. därför är det väldigt skönt att tvätta bort sminket, sätta upp håret i en hästsvans, ta på sig dom fulaste (men gosigaste) mysbyxor man har o bädda ner sig i soffan med en påse blandat och glo på film.. Ah! Bara njuta av att vara helt själv.
Imorgon blir det bio, jag ska dra in på sf.se nu och kolla om det finns några sevärda.

Ha en skittrevlig kväll!

Skurtan out.. [Inte lika dryg idag]

Till er



... som undrar, nedanstående inlägg var ett skämt. Man kan tydligen aldrig vara för tydlig.

Jag är trött, hungrig, frusen och under extrem tidspress. Brrr!
Ser fram emot att bara få sova sova sova !

Hångel



... först med Virre (ok, nästan påklätt sex) he he

.. Sen med Rodas... Herregud, vilken orgie.. ha ha. Men mysigt!

Godnatt allesammans !

RSS 2.0