Klappat & Klart


Ja, gudarna är goda - Jackie har äntligen blivit med bostad ! =)
Jag skrev på kontraktet idag, till en mysig, ganska stor etta i Vimanshäll, bara några minuters promenad från ån =)
Lovely!
Den 5 mars är det inflytt. Wie!

& Kentkonserten var helt magisk
. Efter en helt sjuk dag med massor av intriger, drama och stopp på vägen samt en hel del blunders så kom vi till Himmelstalundshallen strax innan åtta. Familjen som var förband, var nog det kassaste jag hört på länge, men en eloge till killen ändå, det kan fan inte vara lätt att piska upp publiken innan självaste Kent äntrar scenen.
De hade samma lasershow som jag såg på Annexet, så jag tyckte väl inte att det var något nytt men Virre gillade det skarpt =) Vi stod bara några meter ifrån Sami, som bjöd osedvanligt mycket på sig själv. Vinkade (bland annat direkt till Virre!!), skrattade och pussade ut mot publiken och fånade sig när han riffade =) Hade sjukt bra sikt & Jocke var smoking hot! Han bitchslapade Martin, sjukt kul! Martin sprang runt och la sig ner på golvet samtidigt som han lirade gitarren och svetten bara stänkte från hans synthlugg. Bra mellansnack, de tackade för strumporna de fick (som folk slängde upp) och jag fick höra alla mina favoritlåtar. Den mest speciella var nog Döda Vinkeln som de spelade akustiskt.
Magisk kväll med mycket dans, sjung, applåder och skrik =)

Idag har det varit strålande vårväder. Jag & Virre satt nere vid ån med varsin kopp kaffe från Linds och pratade om sommaren som komma skall!
Allt är så underbart bra just nu. Känns som att de rådande makterna, kalla det karma, äntligen börjat blåsa lite framgång åt mitt håll. Som med lyan - det var helt enkelt bara meningen att jag skulle ha den. Och jobb har jag massor av. Vänner som jag älskar över allt annat. Pappa, som för övrigt var nere igår söndag och åt middag med mig och brorsorna. Jag är så sjukt tacksam över allting bara =) Och strålande lycklig!

Nu ska jag hoppa ner i ett bad, sedan blir det sängen. Har en låång arbetsdag framför mig imorgon. Börjar nio - slutar vid 20-tiden. Godnatt på er allihopa!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0