Murphys ständiga lag



Ja, suck.

I torsdags blev jag bestulen på min 1 månad gamla Samsung Omnia, inne på Glada Ankan. Tydligen hade Danny messat med mig och fått konstiga svar tillbaka (alltså de som snott den). Detta var vid halv ett på natten. Spärrat och polisanmält och yadayada. Men jag blir så jävla förbannad. Jag hade hela mitt liv i den där mobilen. Alla bilder. Alla nummer. Finns verkligen inte ord på hur sur jag är över att folk fanimej inte kan låta andras grejer vara ifred!
På måndag ska jag prata med 3 och mitt försäkringsbolag, och se till att jag får en ny mobil snabbast kvickt!

Idag är jag bakis som en jävla gnu. Vi var på Platens igår, och redan igår var jag bakis sen i torsdags. Herregud.. Träffade ett par bekantskaper he he! Skulle vart på fest ikväll, jag och Timo hos grabbarna, men fan vi orkar inte idag. Så kvällen ska spenderas framför TVn med massa filmer och sips =)

... försöka glömma det faktum att jag inte ens äger en väckarklocka och hur ska jag komma upp till jobbet på måndag? Och alla nummer.... uuuhhuu, som sagt försöka glömma.

Sup er redlösa ikväll - men använd kondom ;)
Tjo!

Jag smälter ...

Min bror är ju helt enkelt bara underbar. Tack Pimo-san ;) Längtar till helgen!! Full rulle hela dagen, som avslutades riktigt mysigt på Cafeet inne i Mitt i City. Både jag och Virre tyckte att det var dags att återuppta vår 3åriga fikatradition, med eller utan Linds! Varit en sådan där Ex-dag som mån minns så väl från Linköping.. Först en morgontrött Marcus med busmössa i högsta hugg (ja jag måste få mobbas lite) sen andra brorsan som skicka ett panik-sms "STERNELING SITTER BREDVID MIG PÅ BUSSEN". Herregud, stackars människa.. På tal om annat, Helena ringde nyss från Kicki, hon hade en 28 tums TV som jag får köpa :D Woho vad gött! Tillbaka till Mankell nu, gud jag kommer sova gott inatt! Ciao!

Älvsidan

Kom precis hem från en skön, lite bitande promenad runt älven (tänkte säga ån, fy dumma östgöte) med Helena. Hon känns lite som en storasyster Helena, klok och go med en massa insikter i livet :) Nu ska jag strax ta och krypa ner i ett varmt mysigt bad. Imorgon och dagarna innan helg är det verkligen fullt upp, men så trivs jag bäst. Är så glad och nöjd med tillvaron nu, jag känner att jag mognat. Redo att ta an världen liksom :) Sov nu gott alla ni som jag bryr mig om! PUSS

Mi Amore



Såg att "lust"butiken Amore renoverat. Det blev en anings bättre än det skamfilade äckliga miljö som var där innan.
Man kanske skulle ta och investera i en sådan där butt-plugg som är som en hästsvans... Har nämligen en polare som fyller år i juli. He he.

Mår bättre nu, när jag fick sova några timmar. Jävla svimanfall. Nä, nu ska jag socialisera med bruttan nedan.



TJOOO!

Kort arbetsdag

Hann jobba en timme, sen blev jag hemskickad. Höll nämligen på o svimma, trots att jag drack en stor kopp varm choklad imorse med massa socker i. Kände av yrseln redan på bussen vid halv sju. Lyckades iaf gå hem och komma hem i ett stycke. Nu ska jag sova några timmar o hoppas att skiten försvinner. Just ja - chefen sa på morgonmötet att jag har heltid nu i minst 2 veckor framöver. Med Camilla. Wie :) Puss på rumpan!

Nu får det vara nog

på självömkan! Jag har varken lust eller tid att deppa nått mer. Livet går vidare! Jag ska nog lära värmlänningarna att gå mot strömmen once in a while :) snart k kommer Virre o hjälper mig att bära upp soffan. Senare blir det nog en promenad med Helena, om hon inte är för bakis ;) I veckan är det jobb jobb o massa skit som ska fixas. O du, ingenting blir bättre av att vara arg. Jag går vidare nu, Jag bryr mig inte om det andra. Du vet var jag finns! Aloha på er!

Morgonpasset

av Sophie King gör mig sällskap i soffan. Svullna ögon. Sorg i hjärtat. Maktlösheten känns som en stor klump inombords. Över allt jag inte kan förändra. Över allt jag aldrig får tillbaka. Det gör så förbannat ont... Men jag vet att jag måste klara mig igenom det här. På nått Sätt. För jag saknar honom. Så vi kan umgåa, som vänner. Och jag är arg. På alla er som överger. Det sårar nått Så förbannat! Men visst, ni slipper. Saknar mina gamla vänner. Öl i trädgårdsföreningen. Musik På Linns balkong. Zlatan o Ryssen. Mina o Daniels promenader runt Berga. Min gamla stereo :) Mitt gamla liv. Vet inte om Det liv jag har nu är nått att ha.. Kära pappa sa ikväll att jag alltid är välkommen. Att om Det skiter sig här så kan jag flytta till stockholm, han hjälper mig. Det betyder mycket. Men just nu är jag trött På att flytta. Längtar efter en säng. Med en viss persons armar runt mig. Skål !

Tvättäkta fredag

Jobbat idag, bakis, trött. Njuter av min ensamtid med ruskigt bra deckare, cola och snacka, samtidigt som tvätten sköter sig där nere. Underbart. Senare blir det ett långt varmt bad. Och en rolig grej,blev ägare till en svårt Klippan-soffa :) Ska bara få upp åbäket till lyan. Och Marcus, om du läser.. Du var väldigt fin i nya håret ;) Tack för skjutsen. Och ni där ute! - sup och härja för mig också

Mitt i veckan

Har varit på alldeles strålande humör idag, har känt mig full av liv, snygg o pigg o stärkt av framtidstro :) sitter nu hemma efter en dag på stan och svarar på lite livsfrågor. Det är nog viktigt att bena ur alla tankar i skallen ibland, när man befinner sig i nya situationer i livet. Man kan ju trots allt bara utvecklas - och jag till det bättre. Men jag känner att gamla goa Jackie börjar smyga tillbaka nu, fast med lite modifieringar ;) Livet är underbart när man kan andas! Puss till alla mina kära!

Cheezy Thuesday

Sprang precis ner till kiosktanten o köpte lite ostbågar, konstigt vad man blir sugen på när man bor själv, men jag har tappat nästan tio kg på de senare veckorna, så vad som helst duger! Fick 2 cd singlar av henne, vet inte om hon ger det till alla eller om hon ville tacka mig för att jag hjälpte henne med ett brev häromdagen.. hoppas på det sistnämnda iaf, Karma - I'm back! ;) Trivs sjukt bra här. Grannens rökelse stinker ut i hela trapphuset (gissa varför) men när mina möbler kommer så lär jag springa som en skållad råtta o låna verktyg, så jag bryr mig inte.. Nu när man inte har internet hemma tackar jag gud för min mobil :) Ni får inte tro att jag glömmer bort er! so long friends!

Lägesrapport: Linköping


Just nu sitter hela familjen hemma hos Danny och har födelsedagsfikat med presenter och blommor.

Grattis Danny till 20år!


Jag gav honom bla ett Kinderegg- han ska inte tro att han är "vuxen" nu bara för att han fyllt Systembolag... =)

Ikväll blir det fest!

Ha en great helg allihopa!

Freeeeedag!



Äntligen fredag! Trodde aldrig att denna dag skulle komma...
Idag drar jag till Linköping och vilar hjärnan från allt. Samtidigt som (jag hoppas!) Marcus flyttar ut ur min lya och in i sin.

Gårdagens möte gick bra, men det var en ganska deppig Jackie som mötte Virre på stan sen.
Som tur var så piggades jag upp ganska snart, och spenderade hela kvällen hos henne medan Bjarne var på hockey.
Vi kollade på Monster - hua vilken bra men äcklig film!

När vi stod i H&m-kön (Virre hade köpt en present till sin lillebror) sa jag att jag verkligen ska göra mitt yttersta för att inte ha något förhållande på hela året. Jag kan ju tyvärr inte lova, för man kan ju inte se in i framtiden, men jag ska verkligen försöka vara singel hela 2009. Virre skrattade och sa att hon skulle lägga undan en tiokrona för varje månad jag höll mig singel - så lyckas jag ska jag få hela 120 kr nästa nyår av henne - som en "morot". Ha ha!

Nu ska jag platta håret, och sedan packa ner det sista...
Gud, obeskrivligt skönt att få komma bort från ex, kladdiga känslor, att vara ledsen, och tänka på framtiden.

Ha en trevlig helg!
Tjolahopp!

Kaos



... här hemma just nu.

Under dagen lade jag de flesta av mina grejer i ett hörn så att Marcus fick plats att fixa med sitt.
Så nu råder det packning av alla hans grejer.
Med en jävla massa saker som ska slängas på golv och typ... överallt.
Så nu är man strax singel och ensamboende igen.

Imorgon är det möte och träff med Virre, sen får vi se om jag kanske stannar där tills på fredag. De kanske kommer springa här med kartonger och grejer. Bäst att hålla sig ur vägen då.

Vill att det ska bli helg nu!

Nu ska jag springa och hämta pizza som Marcus var snäll och bjöd på.
Danke!

Cheerios!

Kalla Fötter




... fick jag hem idag på posten. Del 1 & 2 av säsong 1.
oj oj, vilken nostalgi!
När jag och Viktor var ihop i början, tittade vi alltid på Kalla Fötter. Vi missade aldrig ett avsnitt, hemma i min fina lägnhet i Tannefors. Det var några år sedan, så det var riktigt gött att få se igen =)

Idag skrev Marcus på kontrakt på en tvåa i viken. Kul för han! Nu har allting löst sig för båda. Så han flyttar nog ut i helgen.

Jag ska passa på att åka till Linköping då. Min bror fyller 20 och jag behöver verkligen komma bort från allt.
Längtar verkligen. Ska bli skönt att få vila både psyket och alla tankar och känslor..


Lillebror Wictor nyss uppkommen ur badet he he...

Sen på måndag kommer jag ha en tom lägenhet, förhoppningsvis en kassa så att jag kan köpa nya möbler och ja helt enkelt ett helt nytt liv.

Nu bad, see you later!

Lördag



Dagen började vid elva, tolv tiden med att jag hoppade in i duschen efter att Marcus åkt iväg till badhuset med Johan.
Sen tog jag på mig paltorna och mötte Virre på stan, vi bestämde oss för att "fira" vår misär med lite pilsner ikväll =)
Efter lite H&M åkte vi hem till henne där jag fick mitt efterlängtade kaffe.

Efter en skön promenad hem och förbi affären har jag nu precis lyckats få i mig 2 smörgåsar, fy! Jag äter nästan ingenting numera, men så är jag alltid när jag inte mår så bra. Man försöker väl att maskera det och "stänga av" men kroppen går inte att lura...

Anyway, nu ska jag slappa en stund innan Virre dyker upp om några timmar. Försöka tina upp efter promenaden.

Hoppas ni alla tar hand om er och har en fab lördagkväll!

Livet är märkligt



Idag klockan tio ringde de från hyresvärden. Jag fick lägenheten!
Jag ringde direkt till Marcus som blev skitglad och direkt åkte för att skriva av kontraktet. Jag ska dit på måndag och skriva på mitt kontrakt.
Så den 1 februari är Sommarrovägen 43 min.

Det är skönt, för nu kan Marcus koncentera sig på att hitta en egen lya, nu när denna är klar och fixad.
Märkligt ändå, hur lätt det och smidigt det gick - att kapa bandet mellan två människor och fortsätta på sina egna vägar, ensam.

Det var bara det jag ville dela med mig av. Nu ska jag gå och köpa popcorn till min och Virres filmkväll.
Hejdå alla glada!

Vintertorka?



Har ätit lite middag med Marcus, nu ligger han i badet och jag snackar med Timo (brorsan).
Han kommer och hälsar på den 29e - WIE!
Har saknat honom så himla mycket! Ska bli grymt kul.

Längtar verkligen tills allt är klart så jag kan få tänka och reflektera över allt som hänt, ifred.
Jag vill måla om och ordna med möbler och skapa mig ett eget hem - mitt hem.

Det är otroligt påfrestande att bo ihop med någon man älskat så mycket och som nu bara är en vän.
Det är liksom ingen normal övergång. Eller jo det kanske det är, men inte att göra det ihop i en lya på 30 kvadrat.
Imorgon får jag besked om jag kan ta över lägenheten - så håll tummarna!

I helgen åker Marcus bort, det ska bli skönt att få egentid.
Och den ska spenderas med Virre he he! Det blir film imorgon fredag och så lite classic tjejkväll på lördag.
Ska bli riktigt nice!

Känns lite tråkigt att ingen hört av sig till mig och frågat hur läget är. Bara till Marcus. Men det är väl så det är. Bara att bita i det sura äpplet.

Nu är det min tur att bada!
Tjolahopp!

Camp him or she?



Tycker det är lite märkligt vad som händer med alla vänner i en break-up.
Nu påstår jag inte att detta är vad som händer med någon jag känner, de kan vara upptagna eller dylikt och vi hörs inte så ofta i alla fall.

Men det verkar ändå som att bara för att jag inte längre är Marcus flickvän ska jag gå runt och oroa mig för att bli en no-body helt plötsligt - fast att jag känt riktigt goa människor här i ett halvår nu. Jag hoppas verkligen att de kan se mig för Jackie och ingenting annat och inte sluta vara vän bara för att jag är singel numera.
Som jag får poängtera igen - så kommer jag och Marcus alltid vara bra vänner, så att "välja sida" finns inte i dett fall.

Tack i alla fall Nettan, för dina fina ord =) Och grattis till kärleken. Den enas fall är den andres lycka he he.
Lätt att det blir utekväll någon gång =)


Och du min lille virrpanna. Tack för att du finns!

Life's like a box of chocolate


... you never know what you're gonna get.

Tog en lång promenad, låg sedan i ett skumbad utan dess like och lyssnade på Kent.
Sedan blev det lite middag - kyckling och stekta nudlar.
Nu dricker jag kaffe på maten och undrar vad jag ska göra....?

Blir nog en till prommis innan kvällen är slut.
Lite nyårspics iaf.


Virre & Bjarne


Johan hade kul!


Sista bilden på oss som par.

Forrest Gump på 4an. En alltid sevärd film!
Cheeerio!

Ledig dag


Japp, sov lite halvdåligt... Svårare än man tror att vänja sig vid att sova ensam.
Lyckades efter många om och men i alla fall, och drömde helmysko..
Häromdagen drömde jag att världen gick under - vi var i ett hus som helt plötsligt rämnade och bröts i bitar.
Och inatt drömde jag att jorden var invarderade av typ orcher, men de var de goda killarna för det fanns andra äckliga varelser också som frätte om man rörde dem (måste ha fått det från Alien eller nått)

Antar att den freudianska tolkningen skulle vara att jag just nu står inför en stor förändring som jag tycker liknar att mitt liv tar slut / är över (jaa, det var ju typ så det kändes tills för någon dag sen). Därför drömmer jag om att jorden går under osv.

Anyway. Igår mötte jag Virre, sen gick vi hem till mig och drack kaffe och snackade och kollade på gamla bilder. Var rätt skönt. Marcus har lånat Johans lägenhet och kommer väl hem ikväll eller nått tror jag. Nu har man fått en försmak på hur det kommer vara att bo själv här. Inte farligt alls faktiskt.

Idag fick jag första sms där det stod "kram" istället för "puss". Wierd.



Då var det du och jag igen då! =)

Kvar i Karlstad



Jag har beslutat att bo kvar i Karlstad för er som undrar.
Ja, det har jag ju tänkt hela tiden.
Tanken på att återvända till Linköping finns liksom inte. Jag lämnade det livet och den staden för ett halvår sedan och jag tänker inte fly tillbaka.

Jag kommer att ta över den lilla etta som vi bott i, så flyttar Marcus till annat när han hittat en lägenhet.
Han har ändå velat flytta på sig ett tag och han erbjöd mig lyan, och den trivs jag i. Den har ju varit mitt hem och den är billig och bra planlösning osv.

Vi har bestämt oss för att vara vänner, och även om vi fortfarande älskar varandra så vet jag att det kommer funka jättebra.
Vi kommer umgås, gå på fester, kolla på film osv osv precis som vilka polare som helst. Så att alla som känner oss vet hur läget ligger.
Det känns trots allt bra att vi fortfarande kommer ha varandra i vårt liv. Vi ser bara möjligheter i detta.

Ha det bra & njut av ledigheten imorrn!

Ett gott nytt år?


I beg to differ.

Detta år startade inte bra alls. Nu är man ensam igen och en massa saker som måste fixas.

So the story ended. Skitkul verkligen.

Hoppas ni har det roligare än jag...

RSS 2.0