Att vara bakis på midsommarUhhh, jag mår inget vidare.
Det är så sällan man dricker så att när man väl gör det, så känns det också. 
Tappade bort räkningen på hur många öl som slank ner igår... Men trevligt var det!

Robban ringde och var på storfest i Leksand, damn att jag alltid missar honom när han är glad-full.
Han sörjde över att jag inte hann komma och hälsa på honom i F-stad under veckan som gått, men jag fick inte riktigt någon anledning... Misstänker att grabben ser mig som en kompis med fördelar?

Kollade även läget med Emil och skickade en midsommarhälsning från mig och alla barnen (ba14), det var väl bättre nu men jag tror han blev glad iaf. Sen muntrade jag upp både Christoffer (fått en egen Karlskoga-guide-gött!) och David.

Nä nu ska jag se om jag kan slagga en stund och slippa denna bakis-skakisen.

Puss o kram på alla!

Det är en fråga om tid förstår duEn skön helg har jag njutit av. Skitdåligt väder har det varit, med dagen som undantag.
Igår var det filmkväll deluxe, började med Marie Antoinette - sen blev det The Shining (skräckfilm? eeeehh ok.) och sist Schindlers list. Blödig som jag är satt jag och grinade i typ 3 timmar till den filmen. Men det kan ju vara bra att rensa tårkanalerna ? =)

Idag är det massa papper och ärenden som ska fixas och grejer att kollas upp.
Tågbiljetter ska hämtas ut, och jag ska hinna träna och sedan plugga TS TSPN... Satans prefix, Skanovas samhällsingång och FA-mätningar. Cert på Supporten imorgon så det måste sitta. Men jag skulle nog tro att det mesta har fastnat.
Hur i H-vete jag ska hinna allt tills jag drar på torsdag - ja det vet jag inte.
Men huvudsaken är iaf att SNART ÄR DET MIDSOMMAR!! =D

Och på torsdag kl 08.00 går jag live. Hell! Börjar bli en aaaning nervös.

Heh, och det var ju himla skoj att Emil och jag är grannar (utbildaren, en riktig Karlstadinföding, typ bara han och jag som bor i K-stad). Kul också att grabben är 83a, och säker gammal skolis med vissa pers. Distans säger jag bara - d i s t a n s.

Nä nu ska jag återgå till det väsentliga.
Bye bye!

En enkel till Nässjö CWie, biljett till nästa torsdag fixad!
Jag bytte pass med Alexander så jag kommer tidigt till mammie och Co =)
Däremot blir det s t r e s s ner till bussstationen den dagen, men hoppas på att få skjuts av nån snäll co-worker.
Skönt att allt det är fixat!


Idag tog jag Cert på Leverans PSTN, fick 100 % =) Tyckte jag var riktigt bra =)
Nu är vi inne på Teknisk Support-biten med alla system och dylikt - klart som korvspad tycker jag med en del av de andra är en aning sega...
Nu ska jag strax iväg och träna, trots att jag är hur trött som helst. Sen ska man handla något ätbart... och hitta inspiration till nån god lunch imorgon och på fredag. Good luck liksom.

Ha det great hörni!
Puss!

1a veckan på Gloclanet/TransCom


Ja inte blir det inte mycket uppdatering här inte, för att det inte hinns med!
Har inte hunnit få inlogg på jobbet än, och bloggen funkar inte på mobilen av okänd anledning.

Men!
Denna vecka som gått har nog varit den ROLIGASTE veckan i mitt liv, iaf sen Peace & Love-veckan förra året.
BA14, som är vår grupp är dödsskön och vi har redan blivit riktigt tajta (bortsett från rökblondinerna, men det är en annan historia). Planerna på allehanda kick-offs och get-to-know-fester och after work är redan in progress =)
Klarade grund-certifikatet i onsdags, och var snabbast med mina 6 minuter på provet med 95 % rätt =D
Ja, man måste ju få skryta lite. ;)

Det mesta har klarnat riktigt ordentligt, från att ha varit panik vid blotta anblicken av ETT stödsystem, typ One och ännu värre drunkningskänslor vid samlyssningen dag 1 - till att i fredags kunna nästan samtliga drivrutiner och bli mobbad av de andra för att jag pluggat så mycket (he he) Fick inte ens svara på frågor på sista frågestunden!
Jag trivs som fisken i vattnet och det är så JÄVLA KUL! Längtar sjukt mycket till den 17 juni då vi går Live och har trainee i dryga 2 veckor. Jag vill ut och ta samtal och få kontakten med kunderna redan nu liksom =)

Ja för er som inte fattar så håller jag på att utbilda mig till att sitta som teknisk support på Glocalnet Leverans/Support PSTN och senare DSL. Alltså det rent tekniska gällande hemtelefoni, och som sagt senare bredbandet också. Det är min skill, som det heter.

Jag kan säga att jag under veckan blivit aningens mer ödmjuk mot de stackarna som pendlar dagligen, för nu är jag en utav dem. Man hinner verkligen ingenting! Idag ska jag träna för typ första gången denna vecka.
Kommer man hem kl 19 på kvällen så har man bara drygt 45 min på sig att träna, och man är så jävla slut att man knappt ens orkar äta middag när man väl kommit hem. Man har definitivt fått lära sig att somna fast det är typ fullt dagsljus ute (som det är på kvällarna runt 23-tiden numera)
Jag har varit med om ett busshaveri utanför K-hamn, blivit nerdränkt med kaffe av en av rökblondinerna (väldigt uppskattat), fått min lya nytapetserad (och det var så grymt, jag är fullständigt förälskad i mitt egna hem) gått ner "bara" ett par kilo till (man förbrukar fett mycket kal till att bara använda hjärnan och sitta still??) och blitivt polers med x antal sköna människor i gruppen =)
Att TransCom dessutom har ca 1000 anställda och att medelåldern är på runt 25-29 innebär att det ränner runt en massa cute grabbs... Börjar känna mig smått redo att ta tag i den biten igen snart =)

Nä nu ska jag inte tråka ut er med mer info, blir mycket på en gång när man bara hinner uppdatera en gång i veckan. Nu ska jag till gymmet och pumpa stenhårt.
Ciao på er!

RSS 2.0