Slapp dag hemma igen

Idag har verkligen varit en slapp hemma-igen-dag. Vaknade sent, runt tolv. Inte så bra egentligen för jag vill inte vända på dygnet men nu kände jag att jag behövde ta igen den senaste veckans sömn! Sen har jag tvättat, städat o sorterat papper o har precis ätit middag - vitlöksköttfärs med paprika på vitkålsbädd, skitgött! :) kvällen ska spenderas framför första sm-finalmatchen o sen The Mentalist! :) imorrn ska jag vara på Uniflex kl 9 på intervju - önska mig lycka till! Puss o kram

Ännu en söndag...



Oscar skjutsade hem mig vid halv fyra idag, vi gick och lade oss vid typ sju och sov verkligen hela dagen. Ännu en dag med mild bakfylla, fast denna gång med lite trevligare minnen!

Imorgon åker jag hem till K-stad igen. Trist på ett sätt, samtidigt som det ska bli skönt att få komma igång med träningen och rutinerna igen. Och förhoppningsvis med ett jobb på G. Efter den här helgen blir det månag vita veckor framöver för min del!

Träffade sjukt mycket roligt folk igår. Daniel bland annat som bara kom gående på stan med en cykel och en vän, och det var lite kul att jag råkade stöta på honom bara sådär eftersom det var den enda kvällen han var i stan =) Träffade även Teddy och hans nya flicka, vet inte riktigt vad jag ska tycka om henne... En annars alltid så charmig Teddy hunsade runt henne som en vilsen hund.. Men så länge han är lycklig är jag nöjd. Fick även en chat med gamle Niklas, men han påstod att jag mer eller mindre varit hans livs kärlek och ville få med mig hem, medan jag knappt räknar honom som ett ex ens... Ja det var roligt iaf.
Sen det märkligaste... Jag och Oscar sprang in på Five Tastes för att låna toan. När jag står utanför och väntar på Oscar ser jag en kille jag bara känner igen. Det visade sig vara Erik - min gamla klasskompis från mellanstadiet i Norrland! =) Sjukt wierd att träffas just där just nu så länge senare. Sjukt kul! =)
Hade varit kul att träffa Björn inne på Harrys (och Ryssen som var där) men efter att ha stått i kö i nära nog 2 timmar gav vi upp. Men vi får väl se om vi kanske ses mer i framtiden he he!

Ja och fredagen tänker jag inte ens gå in på. Däckade nämligen i en polares soffa! =) Var inte riktigt meningen att jag skulle dricka nått överhuvudtaget den kvällen, men livet är bra roligt ibland!
En rolig helg med mycket av den bortglömde Linköpingscharmen och en liten promenad down memorial lane.. Men även det goda kan det bli för mycket av.

Så nu blir det att komma hem igen och vara nyttig och duktig och fram för allt lugn igen. Ska bli kul att få träffa Robban lite mer, ha ha om han överlevde gårdagens fest som han hamnade på vill säga ;)

Ha det super alla boys and girls!

Låt oss dansa!



Jajemän!
Vi må ha förlorat sm-guldet denna säsong - men banne mig så vann allas vår östgötska älskling Lets Dance!
Fan vad glad jag blev!
Äntligen sätts Östergötland på kartan och Mange som jag tränade ihop med som 15-åring. Oförglömligt!

Robban tycker om mig för den jag är - och det är jag så sjukt glad över.
Jacky och jag ska fika på söndag - saknar han som fan.
Och Dannys kontaktperson Björn som han tjatat om i typ ett år - visade sig vara  MIN Björn! Fick prata med han och fick han nr och han tyckte att vi skulle höras och ev att han skulle komma till K-stad och hälsa på.
Ska jag då kanske nämna att Björn är snyggare än Jake Gyllenhaaal och att vi hade en fling in the old days?
Mums mums säger jag bara. Come and get it!

Puss och skål till alla jag älskar!

Tandläkare...


Ringde Hagakliniken för att fixa en tid... 4 maj kunde jag komma dit för förberedande undersökning. Herregud.
Och innan dess måste jag ringa runt till mina tandläkare här i Lnkpg för att de ska kunna skicka alla tandplåtar till K-stad. Intressant. Börjar bli dags att göra om mina tänder, det var trots allt tio år sedan de lagades (så går det när man dricker sig packad på tequila och slår ut tänderna som fjortis).

En annan lite roligare nyhet. På måndag ska jag på arbetsintervju. Snackade med damen som ska göra intervjun och det lät lovande. Hoppas hoppas!

Nu ska jag ringa runt och vara duktig. Ciao!

FBK vidare - lycka?


Satt och kollade hockeybloggen igår vid tio när jag fick veta att det blev sudden. Hm, mycket liknande avslut som LHC fick med SAIK. Som vanligt gick Färjestad vidare. Till final.
Med min tur så vinner de hela skiten. Suck.

Så varför är jag inte glad för FBKs framgångar? Jag bor ju trots allt i Karlstad.
För att de är bättre än LHC, denna säsong i alla fall. Det suger! Jag vill att mitt lag ska vara bäst he he.
Dessutom har jag inte acklimatiserat mig till att se mig själv som Karlstadsbo. Inte i själen i alla fall. Kommer alltid att hålla på Linköping, och dessutom tycker jag att FBKare är så otroligt självgoda och druga. Fast det kan ju vara mitt otroligt osporstsliga ego som talar. Slutsats - kul för er, men inte kul för mig.

Idag är det i alla fall våri Linköping igen. Drack första koppen kaffe på balkongen i solsken. Underbart!
En annan tanke som maler och maler...
Var tog mitt liv vägen?

Seg!


Suttit och kollat på film på tv1000, dricker kaffe. Det är en aning mulet ute men varmt.
Känner en dov men lätt ångest efter helgen... Kom hem kl 13 på dagen igår, då hade jag allts groggat i över tolv timmar... En aning yr och fortfarande jäkligt full när jag kom hem och skulle äta frukost.
Men som vanligt ska jag ringa och snacka skit på fyllan. Stackars Robban! Får väl se om jag hör ifrån honom igen he he.

Som vanligt när man är här funderar man mycket på Karlstad osv.. Men det ska nog bli bra. Det är ju vår snart, det gäller att se ljust på saker och ting.
Fördelen med att vara här nu är att jag lättare kan få tag i alla mina betyg, så att den biten är klar sen.

Annars känns det bara bra. Har väl kommit in i en sådan där liten "det-var-länge-sen-jag-gosade-börjar-bli-lite-kramsugen-snart"-svacka. Men jag älskar fortfarande att vara singel. =) Och det var tur att vi inte gick ut i lördags. Vem vet vad som kan hända då... huga.

Nu ska jag gå och göra nått vettigt. Ciao!

full rulle


Sitter hemma hos Jonas och dricker massor med grogg o röker, lyssnar på soft musik med brorsan Danny o Jonas.
Vi har inga planer att sluta snart, utan det blir nog fest ett tag till =)

Hoppas ni har minst lika kul kul som jag i Karlstad ;)




Puss!

På väg

Hem. Veckan som gått har nog varit den värsta i hela mitt liv. Men en särledes vacker inledning i måndags när LHC åkte ur slutspelet. Med undantag för en riktigt god kopp te hemma hos Tove så finns det nog fan ingenting som kan mäta sig med dessa dagar. Min lycka var därför gjord när mammie tyckte att det var dags för Jackie att komma hem o umgås med likasinnade o fixade en biljett till mig nu under eftermiddagen. Pimo, min klippa kommer o hämtar mig. Sen ser jag fram emot en smörgås, lite vin o för ovanlighetens skull en cigarett. Skulle egentligen varit hos Robban i filipstad o haft filmkväll, men jag mår inte tillräckligt bra för sånt umgänge. Synd dock, men det kommer fler tillfällen! Nä karlstad står mig upp i halsen. Det blir en vecka eller mer i mitt hjärtas stad med de allra närmaste. Underbart.

Lugn lördag

Dagen har varit lugn o skön med sovmorgon o diverse uträttade ärenden o hockeytittande. Virre är på kryssning, Tove gosar med sin grabb o Robban är chaufför ikväll. Kan inte påstå att jag är sugen på alkohol denna helg.. I onsdags efter matchen drog jag o Robban på Harrys nattklubb o dansade o festade. Kommer knappt ihåg nånting från att vi började gå hemåt. Sen var jag bakis i drygt 2 dagar! ;) imorrn blir lugn oxå med tvätt o träning. Sen på måndag smäller det! Avgörande match till semin mellan linköping o skellefteå, helvete vad det kommer bli pirrigt att kolla på! Då lär jag behöva en stadig bärs! ;) nu ska jag tillbaka till min utsökta thriller innan det blir bad o sen Underbara Jamie Oliver :) puss på er! Ciao!

Onsdag : hockeykväll

Dagen började ganska tidigt med en härlig promenad till Sundstabadet där det blev 1 timmes gym o sen 30 min simning. Underbart! :) på väg hem så stannade jag för en kopp kaffe hos Virre. Nu ska jag strax fixa håret, så kommer Robban runt halv sex o Virre strax efter. Det blir en öl här hemma hos mig o sen ner till Pitchers där Robban bokat bord åt oss. Hockeykväll helt enkelt! Tjo!

Fett nice! =)



Kom precis från Nautlius, där Theresia varit min PT idag och gjort upp ett träningsschema (vilken jag nog kommer överdosera). Är stolt innehavare av ett årskort där (eller ja, imorgon) och då ingår ju simning på badhuset också. Jag och Virre simmade ju i fredags och det är en så sjukt bra allsidig träning av hela kroppen, plus lätt och skonsamt att komma upp i rätt puls osv. De har jättemånga jättebra maskiner på Nautilus och jag kände direkt att det var kärlek vid första ögonskastet he he. Jag är sjukt noga med gym, slänger man ut flera tusen på träning så ska man ju trivas också.
Jag är nöjd och glad =)

Idag, om typ nån timme ska jag träffa Virre som ska hem till mig och inspektera lyan och dricka kaffe.
Måste även kolla upp hockeyn, när fan spelar LHC i 9an eller 5an? Jag och Robban snackade om att se en match på typ Pitchers eller så, men om det ska vara så att alla kvartar sänds på Canal+ får jag åka till Filipstad och kolla på LHCs matcher. Fast ... Ishockey med öl och ca 20 grabbar? he he... kanske inte helt fel! ;)
Jaaa, det blir nog bra. Känner mig lagom mör efter dagens pass. Ska blir riktigt gött att få slappa i soffan framför kvällens match =) 

Ha det super!  
Ps. fortfarande helt tobaksfri. Det ni!

God morgon?

Kaffet puttrar, lyssnar på musik, ligger i sängen... Men fan vad låg jag är idag. Låg på ett riktigt märkligt sätt som jag inte ens själv fattar riktigt. Pratade nämligen med Viktor inatt. Vad jag förstod det som så har han hittat en tjej som det funkar jättebra med. Så bra att han inte vill ha med mig att göra. Grabben tror väl att jag är kär i honom. Jag blir glad att han kan funka med en tjej o vara lycklig. Det enda som är bittert är att jag själv inte lyckas träffa nån att bli lycklig med... Killar bara sviker, så det är bättre att skita i dem. Men ändå, det svider en aning. Men men, det är inte värre än att nån glömmer det :) det är faktiskt det enda jag saknar med en relation - den där trygga trösten man får när det händer saker man blir ledsen över. Nä! Nu ska jag dricka kaffe o planera dagen :) hej hopp!

Mikko, min prins!

Sitter o tittar på hv71 som just nu leder med 3 mål över timrå. Kul att Liv fortfarande är på G - fy fan vad jag hatade honom förra året när Lhc blev snuvade på guldet! Men han är faktiskt riktigt bra. Men det jag njuter mest av är att titta på Mikko Louma - finnen är galen men ack så snygg o definitivt en gentleman. Tro mig, jag vet ;) sänder mina tankar till Virre som sitter på Score med Bjarne. Det går visst inte lika bra för Fbk idag (he he. Hoppas fortfarande de får däng) lär ju iaf bli vinst för Hv idag, precis som jag hoppas på. Vi behöver lite mer liv i luckan o lag som kan utmana toppnoterade lagen. Tove är i Göteborg i helgen, Virre ska på Metallica imorrn o Robban är i Mora - tur att man laddat upp ordentligt med film ikväll o inte direkt har sug efter alkohol :) Puss puss!

Hurtigt värre


Efter frukost på Ikea kände både jag o Virre oss extremt taggade när vi kom till simhallen.
En halv mils simmande blev det =) Lär ju ha en djävulsk träningsvärk imorrn!

Nu ska jag hem och äta, och torka håret.
Ikväll blir det filmkväll! =)

Hockeykväll

Mutter o stön! Jag lovade Bjarne att hålla på Färjestad ikväll, eftersom jag inte bryr mig det minsta om Brynäs. Men fan! Satt in i det sista o hoppades att Färjestad skulle åka på fetdäng! De är så sjukt ego, skulle må bra att lite rejält smörj. Men men, nästa gång kanske he he. Helt underbart att EMslutspelet är här igen, eller hur?! Vilken känsla, adrenalinet flödar o man bara känner att man lever ha ha! Väntar bara på resultatet från Linköping - Skellefteå. I ändra period stod det 2-2... Imorrn blir det att gå upp i arla morgonstund, jag o Virre ska iväg på äventyr på Ikea o sen till simhallen o träna o bada :) ska bli kul! Så nu blir det ett bad o sen mys! - matchen pågår, Skellefteå leder med 1 mål. Ah! Vi måste vinna! - ja, god natt på er allihop he he ;)

Festive Summer!

Idag är jag väääldans glad!
Ulla från Rockparty kommer ringa under kvällen eller imorgon ang. entrévärd på Hultsfred. Och brorsan, min ständige vapendragare, min festivalminiatyr, aka Jultomten ska med ! Han har aldrig varit på Hultan och årets line-up är helt grym.
Tjänsten innebär precis som på P&L 3 timmars jobb per dag, och det ska bli sjukt kul att jobba ihop. Förra året åkte jag med hela Camp HIV som inte jobbade, och jag fick gå upp kl 06 på morgonen när man precis lagt sig 45 min tidigare på årets vinfylla - inget kul... Vi ska nog fan lyckas etablera ett Camp Retard även på de småländska slätterna i Hultsfred ;)

Nu väntar vi bara på att funk-funktionen ska öppna på P&Ls hemsida så jag kan reggas. Dessa bilder kommer från Fias album från P&L -08. Enjoy och tänk på sommaren... Mmmm!


Kan man må bättre än såhär?


Japp, Camp Retard - det syns väl ? he he


Såhär ser man ut när Fia är klar med sin make-over =) (sliten & full under ytan)

Mitt i veckan, i Karlstad igen

Var tillbaka i Karlstad i måndags kväll, nästan så vi inte kom hem pga hala vägar o snöstorm ända från sthlm. Dagen har spenderats med Virre o Tove på stan, med massa kaffe vid ett fik intill Mitt i City, sen var det Forex o HM o x antal minuter inne på Lagerhaus där Tove inte kunde bestämma sig för vilka ljus hon skulle köpa :) ikväll blir en tidig kväll, känner mig knappt nykter efter helgen, länge sen jag festat så mycket under samma helg ha ha! Nä nu blir det gos under täcket framför Tvn - Godnatt från en glad Jackie

RSS 2.0