Hycklare


.. tycker jag är intressanta.

Om vi ska ta en av Sveriges största bloggerskor till exempel - som nyss gjorde mig jävligt förbannad.

Hon har gjort det till sin image att vara något av de ungas egna Moder teresa, som gör ALLT för att hjälpa och peppa unga tjejer, som till och med skrivit en bok om hur vi inte ska döma andra, mobba andra osv och hur man kan göra för att resa sig från botten och må bättre genom att tycka om sig själv, hjälpa andra osv osv.

Med andra ord en liten prinsessa på ärten som uppfostrats fint och som aldrig slinter på tungan för att vårda sitt varumärke.

Ändå sitter människan och skriver några timmar efter valet om hur moderater inte alls är så och så - utan de röda är minsann de som är egoistiska, som tvingas svenskar att bli beroende av sin stat, som gör de svaga svagare. Osv.
Ehm...?
Kan man bli en större hycklare när hon själv exploaterat ordet egoism till en av de bästa egenskaper en människa kan ha, samtidigt ger folk SKIT och kallar dem både det ena och de andra för att de tror på ett parti som hjälper och ger möjligheter till våra medmänniskor som inte KAN jobba? För att de inte tycker som hon?

Hon som hyllat alla avvikelser till jante-lagen och uppmuntrar alla att gå sin egen väg. Men inom politik så gäller inte allt detta, eller hur tänker hon?

Nej fy fan. Där sjönk du i mina ögon.

Blir så förbannad på att vi hyllar vårt underbara demokratiska samhälle - men ändå kastar vi skit på varann när vi väl tycker något och anstränger oss för att göra skillnad.

Låt alla tycka vad fan de vill - ifred.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0