Det är något stort på gångJag kommer, jag kommer, jag kommer.... Jag är nästan där !
La la la... Ja ni kan den väl alla vid det här laget he he.

Min lördag stavas s l a p p.
Haft en skön morgon med kaffe på sängen, sen har jag mest legat på soffan och slösurfat och lyssnat på musik. Sovit middag på 1 ½ timme, ätit, hämtat en tavla hos Emil. Mja. Gäsp.
Riktigt nice!

Ikväll skulle jag och Christoffer hängt, det var nämligen ett tag sedan. Men det blev istället häng med älsklingen; några öl, lite chips och några roligare filmer.

På tal om filmer så hade vi filmkväll hos Emil och Jessica igårkväll, jisses jag tror jag fick typ 13 hjärtattacker under kvällen. Vi kollade på Insidious, jag kan verkligen rekommendera den. Men fan vad kul det var, typ alla satt med fingrarna för ögonen när vi kollade på den...

Nu ska jag dra och köpa chips !!Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Och du försöker hålla masken,, så du kan sväva över marken
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
 

Ingen vet om det verkligen hänt

 

 


Så där ja !Så där ja. Det är så de ska tas !
Finland vidare till semi efter 4-1 mot Norge. Ikväll avgörs om det blir Kanada eller Ryssland vi möter.


Nu: Dra och köpa mer nässpray. Fick ställa in en efterlängtad myskväll med grabben för att jag är så förbannat sjuk, jag skulle inte överleva en timme utan nässpray, paper och Ipren !


Fucking jävla SoumiVAD HÅLLER NI PÅÅÅÅÅÅ MEEED ?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


LivetLivet är ett spel. Det gäller att vinna.


Jag vinner ingenting just nu.

Bara frustration, och igentäppta bihålor.
Jag saknar Linköping...

M*****F*****Hej & hå vad jag mår skit...

Var sjuk förra veckan, vilade i fyra dagar och tillbaka på jobbet måndag.
Men min skalle är fortfarande inte bra, gör ont och känns som bomull, feber, halsont, trööööööött...
Bara att knapra Ipren och be att helgen kommer fort !

Så stört att jag klarade mig under hela den 6 månader långa vintern utan så mycket som en förkylning, men så fort det blir SOMMAR och 20+ ute så ska jag bli dålig. Ja ja nog om det.

Maj kommer bli en sådan där månad. En chillmånad.
Där man liksom inte gör nånting. Bara solar, grillar, läser, tar det lugnt på helgerna. Vädret får gärna hålla i sig dock, gillar inte att det är 24 grader varmt när man sitter inne på jobbet och ugglar, men att det sen ska bli 14 plus och REGN till helgen ??!!

Nu CSI och sen sova. Med öppet fönster.


Music is what I am.
Everything else is what I do.

Ha ha
Veronica Maggio och The Sounds får peppa mig idag. Ska bli kul att se båda i sommar. Nu städa svinstian till lägenhet och sen ut och bättra på brännan !


EgoKänner jag att denna vecka kommer bli ego.
Känner bara för att vara ensam, lyssna på musik, läsa.
Invertera.


Valborg var lyckat, absolut. Kom hem på morgonkvisten i 1-plusgradig luft. Åt sjukt god grillad mat, tvångstittade på fotboll, drack sjuka mängder alkohol och skrattade åt konstiga punk-klipp på Youtube. Och fick höra You're not alone. Klockers !

Nu tar jag det dock lugnt med festandet ett tag känner jag. Det är fan inte självuppfyllande på något sätt. Allting som är komplicerat blir bara mer krångligt, och allting blir bara fel och knäppt. Nä. Lugna Maj !RSS 2.0