Mörkt

Vaknade halv två idag.
Herregud. Och jag som nyss lyckats vända tillbaka dygnet.

Har pluggat några timmar men inte riktigt producerat något, men en del förberedelser klara - som att kontakta ett tryckeri osv.

Idag är grabben på hockey så jag har hela fredagkvällen för mig själv. Lagat kycklingtacos och tänkte hyra några rullar. Får ju passa på att hyra tjejfilmer! Ska bara samla ork att gå ut i mörkret och kylan... Br!


Det går framåt

En fullsidesannons för Hultsfredsfestivalen, klar och layoutad i InDesign, en ljud-uppgift och en krönika på nästan 600 ord är dagens skörd hittills.

Jag ska dock skriva ytterligare en text idag tänkte jag. Antingen en debattartikel (men vad tusan ska den handla om?!) eller ett personporträtt (men vem tusan ska den handla om?!). Svårt ...

Har 40 min på mig att bestämma mig innan det är gymdags.


True




Together

Wiho uppe halv nio idag! Äntligen lyckats vända tillbaka dygnet. Vilket är nödvändigt - dels för att jag är mycket piggare när jag är uppe vid nio och dels för att jag har sjukt mycket plugg nu de närmaste 3 veckorna.

Därför blir det också plugg idag. Ska även träna runt lunch och vid sju-tiden blir det middag på Woodys med grabb och gamla kollegor.


Helgen

Helgen var bra. Tjejkväll i lördags som var riktigt kul och krogen där jag mötte upp grabben. Bortsett från lite drama under kvällen så var det awesome!

Till min förvåning var jag inte alls så bakis igår men det blev ändå en lugn dag/kväll med Dexter och Harry Potter.

Idag har det inte hänt mycket. Vi vaknade sent (grabb har semester) och har mest varit trötta och sega. Handlat
har vi gjort och ätit tacos.
Nu är grabb iväg och tränar så jag får möjlighet att fixa det sista med paketen då han fyller år imorgon.

Det blir frukost på sängen, paket och middag hos föräldrarna på kvällen.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sätta igång.


My cinema

Varför sätter jag mig inte oftare och lyssnar på musik med en öl till sällskap?

Jag mår ju som bäst då.

Det är som att hela min kropp lever upp och andas, på riktigt, när jag lyssnar på musik. Kan inte leva utan det. Ändå glömmer jag så ofta bort det.

Vad som får mitt hjärta att snurra extra ikväll?

Skrillex.
Så i n i h e l v e t e b r a !


Guld

Dagen gick i ett nafs.

Började med träning och en stund i solariet. På väg hem ringde Emil som kompat så det var bara och fixa sig snabbt och dra ner på stan.

Blev lite shopping men det mesta blev fel upptäckte jag när jag kom hem. Så det blir att byta en del imorrn.

Fick tag i allergimedicin i alla fall. Nackdelen är hur sjukt trött jag blir av dem. Och full! Känns som att det kan vara en ide att ta det lugnt med shotsen imorrn kväll. Men ska bli kul med tjejkväll!

Nu blir det lite plugg, ett par öl och kanske att glutta lite på tv tills grabben kommer hem !


Fucked up

Alltså... Både igår och idag har känts som märkliga dagar. Jag känner liksom i kroppen att det inte är som det ska.

Med andra ord blir allt jobbigt. Det är jobbigt att ta sovmorgon, jobbigt att läsa, jobbigt att plugga. Jobbigt att vara. Överhuvudtaget.

Kanske har med pressen att göra. Att det är en miljon tankar i skallen. Jag är orolig över framtiden. Jag vet att det säkert kommer lösa sig, men hela den grejen med att säga upp ett tryggt heltidsjobb och bara kasta sig utför stupet utan egentlig backup - det stressar mig.

Och att dessutom byta ut att se massor av människor och träffa vänner varje dag till att gå hemma (gymet, biblioteket, Maxi) är också en ganska sjuk omställning.

Jag vet inte. Mina armar går knappt att röra efter gårdagens pass, garderoben ligger i drivor i hallen efter utrensningen igår, jag borde diska, jag borde inte dricka Cola Light. Yada yada.

Ska dyka ner i boken igen och för en stund försvinna från mitt egna förvirrade liv.


Galna dagar

Jisses vad de senaste dagarna gått fort!

Igår var det bara att sätta sig med reportaget och skriva skriva skriva. Fick ett infall och ringde enhetschefen på Boängen och frågade om jag kunde få stjäla en kvart av hans tid för en intervju. Som tur var så hade han tid samma dag så det var bara att trotsa regnet och bege sig till lasarettet.
En kvart blev en timme och innan dess hann jag gå fel och irrade in mig på avdelningen. Alltså en sluten (låst) psykiatrisk heldygnsavdelning. Fick sjuka flashbacks från filmer som Götboet (otroligt fördomsfullt jag vet men kunde inte hjälpas) innan en sköterska med massa sådana där pillerkoppar i händerna visade mig ner till enhetschefen.

På väg därifrån bevittnade jag en bilolycka. Och just ja, precis när jag kom till avdelningen kom farbror blå med piket och allt med nån kille mellan sig. Sjuk dag.

Idag har jag filat som en galning på texten, jag lyckades få ihop mer än hälften igår och det blev slutligen 3 A4. Gränsen låg på 2. Och jag lämnade in hela 40 minuter före deadline!

Utöver det har jag tränat idag. Armarna lär väl trilla av imorrn, körde hårt och fokuserat idag. Lite bråk med grabben, lite mat och lite pauser från datorn. Ja.

Och nu är jag pluggledig. Tills imorgon.



Triss

Efter en dag med full rulle har jag nu tvättstuga, ligger nerbäddad i soffan och tittar på HP film 4-6.

Skulle ha varit och shoppat idag när vi ändå var hos läkaren men det hanns inte. Det blev dock ett par nagellack sist vi handlade. Börjar bli ett beroende det här!


Pirr

Pratat med läkaren och gick igenom hela sjukdomshistorien. Han var otroligt vettig och höll med om att jag gjort allt jag kan för min egna rehabilitering och ska nu skicka allting till Fk så jag får sjukpenning.

Nu blir det strax träning med älskling - sen ska jag söka in till kurser för vt12 på örebro uni !


HP

Kl 18 var sista uppgiften äntligen inlämnad!

Grabben står och lagar kött och jag har äntligen påbörjat min HP-kväll med en öl som sällskap.

Nu ska jag bara njuta av god mat och bra film. Imorgon ska jag till vårdcentralen, av någon outgrundlig orsak. Ska bli intressant, antagligen tjafs om komplettering av sjukintyg. Suck.

Tillbaka till Harry !


Maraton

Blev ett x-men maraton såhär på nattkvisten. Man får ju underhålla sig själv när folk jobbar på helgerna.

Imorgon är det sista finputset och inlämning, sedan har jag lovat mig själv Harry Potter-kväll! 6 filmer på rad, fan vad nice!


Finally

Suttit hela morgonen och gjort ett bokomslag i InDesign efter en egen layout - och nu är jag äntligen klar. Tagit kort på alla skisser, och har bara småpill kvar på tidningsomslaget så nu ligger jag i soffan och njuter av en stunds frihet från datorn.

Kvällen tillbringas nog hemma i lugn och ro. Grabb jobbar tidigt imorgon och jag sparar fest-nerven till nästa helg då det är tjejkväll/utgång!


Batman

Kollade på The bounyhunter nyss, medan grabben somnade så fint i sängen. Sjukt trött, ändå sitter jag framför Batman just nu ned grus i ögonen.

Spenderat mer än halva dagen på plugg, närmare bestämt ett tidningsuppslag i InDesign. Hm jag som trodde jag skulle få vara ledig i helgen. Well think again. Massor kvar att göra. Men imorrn är grabb iväg på jobb och sen fotboll så det är väl bara att se fram emot många timmars plugg...

Invigde min present från pojkvännen idag, mörkblåa skönheter!


Fira

Idag köpte grabben min en lägenhet! Världens finaste etta, som dessutom ligger bara 30 meter från mig.

Firat med några öl, men både jag och grabb ligger mest och halvsover... Behöver styras det här.

Happy !


Skumt


När blogg.se äntligen får en app - så funkar den inte. Great.


Like a pray

Nyss hemkommen efter ett synnerligt hårt pass på gymet. Min rygg hatar mig efter varje gång, men annars är det nog det bästa beslutet på länge. Ja att ta tag i träningen alltså. sedan att man ser mer eller mindre höggravid gör ju sitt för motivationen.

Idag blir det plugg resten av eftermiddagen. Jag hade gottat mig åt att läsa en Martina Haag-roman men den läste jag visst ut redan imorse.

InDesign, form-analys och faktura - fucking yey. Nej jag ska inte klaga, jag har det väl förspänt.

Låter Mustasch klaga åt mig och drömma om öl ...


Sovmorgon

Idag blev det en ofrivillig sovmorgon. Jag hade tänkt gå upp tidigt, men det går bara inte att sova normalt när grabben inte är här. Lite tragiskt egentligen, jag som alltid tyckt bäst om att sova själv kan nu inte sova alls ensam.

Nåväl. Frukost avklarad, dusch osv samt ett par koppar kaffe till står på schemat. Idag ska jag skriva en artikel ( samt ta kort och intervjua), låna nya böcker, skriva om/analysera formen och innehållet samt börja skissa på illustrationer till barnboken Haren och Sköldpaddan. Suck.

Bara att sätta igång då!


No words neccessary


CSI

Sitter med ett glas vin framför CSI.

Har läst ett kapitel ur kurslitteraturen men inte så mycket mer än det. Drog över dieten, har inte tränat och dessutom gått runt i samma mjukbyxor hela dagen. Herregud.

Får bli nya tag imorgon! Då är det biblioteksbesök, artikel-gräv, pappershandling och tandläkartidsbokning. Och massa plugg!


Motivation

Konstigt det där med att ta tag i saker i god tid - när det gäller plugg så hittar man av outgrundliga orsaker tusen andra saker som känns viktigare.

Tröstar mig med att det endast är tisdag och att jag har hela kvällen på mig!


Sit, good dog

I need some finer wine and You - You need to be nicer


Pointers

Gick iväg och handlade efter att jag läst ut sista biblioteksboken som ska in på onsdag. Nu är jag utrustad till tänderna för min 14-dagars kur jag tänkte köra.

Mår helt sjukt illa helt plötsligt så jag satte mig ner med ett glas Ramlösa och läser bloggar. Herregud. Droger, skära sig, hänga ut sig, supa, slåss.

Ibland (väldigt ofta) undrar jag hur fan jag hamnade i pyttelilla Karlskoga av alla ställen. Jag är ju inte direkt känd för att trivas på mindre orter.

Men, även om de kommer sällan, har jag stunder jag är lycklig över att jag hamnade här. Eller rättare sagt att jag valde att hamna här. Just för att jag är lycklig här.


Oktober

Första dagen på ens nya liv då. Grabben är på jobbet och jag ligger och läser Camilla Läckberg med en kopp kaffe bredvid och McGyver på TVn.

Utanför är det höst. Tiden går fort, och minst jag inte helt fel så kom snön i oktober förra året. Känns ju sådär kul. Man önskar sig till varmare klimat !


100 % förändring

Från och med nu går jag från att vara heltidsarbetande till att vara heltidsstuderande ! Känns skönt men också så obeskrivligt konstigt att vakna upp imorgon måndag och inte gå till jobbet. Men jag och Glocalnet hade 2 1/2 bra år tillsammans och nu var det dags att gå vidare.

Imorgon kickstartar vi pluggveckan med att måla barnboksillustrationer !


RSS 2.0