Slapp, teamwork & trängsel

Helgen var en affär.
Fredagen blev lika med sex glas vin efter att grabben kom vid ett, & vi kom isäng runt åtta på morgonen.
Trots det blev det en ganska tidig uppgång med promenad till "centrum" för att handla chinese-takeaway & frukost. Dock blev det en taxi hem då bakfyllan slog till mitt i kassan på Willys. Resten gick i slapphetens tecken, med en söndag där vi kom upp kl 18 (!) vilket såklart resulterade i ungefär 30 minuters sömn på måndagen - då det var dags för grupparbete på neoformalismen. 5 timmars plugg i en hård soffa på campus = soffan, några avsnitt Rizzoli & Isles och sängen.
Meeen det innebar också att vi blev klara med arbetet och jag hade denna dag helt fri! Hade möte med studievägledaren idag & fick en sjukt bra planering av kommande studier som jag inte själv hade tänkt på, praktik tex. Kändes otroligt bra.
Blev en veckohandling efter det med tillhörande blötsnö som vräkte ner när man har tunga kassar att gå hem med + svinhala vägar. Jag såg ut som att jag hade duschat när jag kom hem. Jisses. Sedan ikväll på gymet, som normalt sett är ganska tomt efter åtta var knökfullt så att jag var tvungen att stå på en helkonstig trapp-typ-maskin tills mina ben totalt krampade. Fick tag i en annan typ av crosstrainer, & lagom till att jag var klar så var också alla vanliga maskiner tomma. Suck.

Nåväl! Har duschat, ätit en macka & ska nu resten av kvällen läsa Jo Nesbö - en bra avslutning på en något enerverande dag.


En gång var det du & jag

Jag har druckit 2 glas vin, lyssnar på Petra Marklunds Fred, älskling är på väg hit & jag och min excellenta pappa smsar om musik, känslor & relationer.


En fredag kan inte bli bättre!


Härliga fredag!

Yes! Idag är jag glad. Morgonens våg stod på flera kilo lättare & jag har nu lyckats sänka flera punkter på mitt BMI. Så härligt!
Känns skönt att kosten och träningen get resultat, och ganska snabbt dessutom. Jag är nu inte så långt ifrån mitt första delmål och känner mig sjukt motiverad till att fortsätta med min nya kost & träningsregim.

Idag har jag 2 timmars labb på campus, där vi ska ta oss an neoformalism i vårt första grupparbete. Sedan väntar ett besök på affären, jag måste verkligen köpa en ny kryddhylla då jag vill dra ner på saltet rejält. Ska också handla lite glutenfria produkter då jag är sugen på kyckling-tacos ikväll. Sedan inatt kommer min älskling! Pga sjukdom har vi nu inte setts på nästan två veckor. Kommer bli mys.


Äntligen

Tog mig till gymmet i -17 grader & dreadade ett fittpass som det förra. Men! Gick hur bra som helst, och endorfinerna bara sprutade. Var en sjukt nöjd och glad tjej som gick hem i kylan efteråt. Enda negativa var att mina nya skor var så himla tajt snörade att jag helt tappade blodtillförseln till fötterna...

Nu ligger jag i soffan, uppvärmd efter en varm dusch i termosockor och tittar på Låt den rätte komma in, som är
"läxa" att analysera tills morgondagens föreläsning om neoformalism. Gillart!


Vårigt

Okej, snön ligger tjock ute men om man inte tittar ut och bara fokuserar på solljuset och värmen det ger så kan man med lite fantasi få lite vårfeeling.

Idag tog jag sovmorgon, håller på att tvätta & chillar i soffan framför Masterchef och en bok. En del kvar att göra på dagsplaneringen, men skönt att göra det i sin egen takt.


Nystart

Idag har jag:

- Gått upp svintidigt, kl 06:55
- Köpt ett träningskort på Friskis&Svettis
- Tränat
- Varit nära på att avlida/svimma/kräkas pga ovan att träna
- Storhandlat
- Åkt taxi från affären & hem för att jag inte orkade släpa på kassarna
- Haft ämnesintroduktion på förmiddagen
- Ätit en banan & en kopp kaffe i en soffa i Långhuset (min lunch)
- Lyssnat i 2 timmar på kursintroduktion på eftermiddagen
- Kommit hem, slängt i mig mat & börjat läsa om Hitler

En alldeles fantastisk dag av studentlivets glamour... Är en aning trött & stel nu. Får bli en tidig kväll - imorgon är jag ledig med ska träna, städa, tvätta & börja plugga lite. Yeehaaa!

Fick för övrigt ett anonymt meddelande i postfacket igår, ett hjärta med texten Lämna dina bekymmer. Hmmmmmm....?


Malmö


Tentavecka

Sista tentan på psykologikursen klar. Avslutade med en middag på Jensens med gruppen... Nu ska jag njuta av ett par dagar av total hjärnfri aktivitet!


Senaste veckan


Good day

Grötfrukost, långpromenad, 4 timmars föreläsning, kurslitteratur såld, lagat alldeles för spicy kycklingwok & tränat.

Bra dag!

Om än väldigt trött, som efter träningen förbyttes till huvudvärk... De där endorfinerna vill liksom inte hitta till mina muskler, mår mest dåligt när jag tränat, men det beror på att jag är så sjukt ur form och knappt rört en muskel på ett år. Träningsvärken imorgon lär bli legendarisk.

Hade visserligen städdag idag men jag har hört att man alldeles utan problem får skjuta upp sådant och istället sätta sig och läsa lite!


Senaste veckan


Reboot

Nyår spenderades med älskling, jag gjorde lite annorlunda 3-rätters, pussades på tolvslaget? vi drack massor av vin och la oss vid nio. På morgonen!

Känns skönt att vi fortfarande kan ha kul på tu man hand.

Igår var man dock sjuuuukt bakis. Ätit massa onyttigheter & mest försökt överleva. Men nu är det reboot som gäller!


RSS 2.0