5 är bättre än 4

I söndags ringde jag till tre& fick mycket bra hjälp med mitt ärende.

På tisdag förmiddag fick jag sms om att paket fanns på Ica. Min fina vita iPhone 5!

Har samma kostnader som innan och till och med rabatt! Så jag tjänar pengar på att byta telefon till en bättre he he

Underbar att skriva på, snabb som attan med iOS 6, panoramafunktion på kameran, snabba appar osv osv. Sjukt nöjd.

Nu ska jag bara få min 4a såld, som får bli extra fickpengar i Frankrike.


Good & bad

Hej hopp

Sitter med datan i knät och skriver semiotisk bildanalys på två parfymbilder. Strax klar med avslut och referenser. Sedan har jag en uppgift till psykologiPMet som ska vara klart imorgon, men det borde klaras relativt lätt. Även fått tvättat ikväll, ren tvätt är ju gudomligt!

Igår beställde vi flygbiljetter & hotell, hittade efter många om och men ett bra trestjärnigt hotell som fått 8,5 precis vid Trocadero för 5300 kr för 4 nätter. Bra va? Euron är så pass låg nu så blir billigare än normalt. Flygbiljetter gick på runt 1200 kr per person t/r. Nåväl Ryanair är ju duktiga på extraavgifter.

Annars då? Helt okej!
Lite nedstämd och fundersam över vissa saker som känts så bra och som jag nu mest oroar mig för. Dels har jag dåliga erfarenheter och dels så kanske jag haussar upp det i onödan, jag vet inte. Det sämsta är att jag inte riktigt vet hur jag ska få väck den dåliga känslan i magen... Men förhoppningsvis får tiden utvisa vad som blir.

Pappa kommer och hälsar på nästnästa helg bestämde vi. Då ska vi göra Ikea! Ska bli mysigt med en pappa-helg.

Nu ska jag bara fixa denna veckas plugg, PM-inlämning och seminarium. Snark Zzzzzz


It's Paris baby

Idag blev det bestämt vad jag & älskling ska göra nu i mars när vi fyller 2 år som par. I helgen ska vi nämligen boka biljetter - vi ska åka till Paris!!

Nya resmål


Hemma igen & frisk(are)


Sjuk

Hade en trevlig helg med spontanöl på Red Brick, sen middag & helkväll på Harrys på lördagen med härliga grabbar. Sedan slog helvetes-sjukan till.

Har mått som ett as & knappt kommit upp ur sängen sedan i måndags... Idag är det lite bättre, hoppas på att må ännu bättre imorgon. Har hela veckan varit hos grabben i Karlskoga så det blir helgen här också. Levt på glass, värktabletter & idag kokhet nyponsoppa.


RSS 2.0