Feffe?

Jag kallas fefferoni.


2 fina ting



MIna fina smycken som kom från Sterling Silver.



Och så min nya älskling =)


Kom precis hem från jobbet. Fy vad kallt det varit idag! Blir att ta ett långt varmt bad senare. Ska även köra en övning på min nyårsmake - det kräver lite mer än det vanliga man brukar köra.
Men nu ska jag bädda ner mig och läsa nya Veckorrevyn.

Alles gut!

En timme, en minut


Sitter och lyssnar på Kent, deras andra album Verkligen. Jag fick ju Kent-boxen av älskling i julklapp, så nu har jag alla album i original plus en massa nytt gott =)
Och just att ha alla album är nått jag velat ha länge, så det var ju perfekt när boxen kom. Både dyrt och platskrävande att köpa alla album för sig själv.
Underbart faktiskt att få lyssna på riktigt gammal Kent!



Gårdagen var en riktigt hit! Otroligt skönt att basta, var sjukt länge sedan sist. Jag, älskling och Johan satt och drack bärs, värmde upp med lite pingis medan bastun blev varm. Ha ha, jag skulle försöka mig på att spela lite mot Marcus. Det slutade med att jag ramlade pladask på ansiktet och stukade fotleden ha ha! Typiskt mig. Man ska INTE "idrotta" när man dricker öl =)
Det var dock riktigt varmt, och man blev ju en aning full när man dricker starköl i nästan hundragradig värme. Men vi satt och snackade - skittrevligt. Och älskling sprang runt och var nakenfis och visade sin söta fräkninga rumpa ha ha!
Sen vid tolvtiden fixade vi lite mat och gick hem till Johan och kollade på Strangers.
Alldeles perfekt lördagskväll!

NU börjar det dra ihop sig till nyår. Och det kommer bli sjukt roligt. Dock ska jag jobba lite först. Upp kl 05 både imorgon och på tisdag. Men sen smäller det! =)

Jag och älskling ks alaga lite god mat och mysa.

Tack för alla söta kommenatarer! Ha en gosig söndag nu.

Yes I do

Sitter o lyssnar på Nickleback o dricker en pilsner, nyss hemkommen från stan där jag, Marcus o Johan shoppat lite o kakar nachos. kvällen tänkte spendera i bastu med ett par pilsner tillsammans med grabbarna grus. hoppas ni har en go lördag med lots of glam !

jul?

nu är vi i stockholm, höll nästan på att krocka på vägen - tur att Marcus har bra reflexer! imorgon är det julafton o inte en enda snöflinga från värmland o hit! känns som tidig vår ute... trött som en gris är jag också, jag äter antihistamin för allergin som kommit igen. Men man ska inte klaga! (vi rullar runt i Kungens kurva o letar efter Mediamarkt, får se om vi hinner till Bro innan imorgon) God jul alla glada!

6 månaders kärlek idag (superhuman)

jag och älskling sitter och dricker champagne just nu, och firar ett halvår ihop. skriver detta inlägg på omnian, coolare mobil får man leta efter! lyssnar på chris brown 'superhuman' - underbart! glöm inte bort kärleken i era liv, kära läsare... det är det största som finns. puss på er alla!

Tack alla!



Igår fyllde jag 24 år, och jag hade en helt underbar dag!
Fick frukost på sängen av älskling och min present från honom, pengar till kläder, som jag önskat mig. Sedan gick vi ner på stan och ordnade lite ärenden och sen  - det bästa! Vi hämtade ut våra mobiler =)
Jag hade även fått hem min fina klänning, som var något otroligt vacker i verkligheten och den satt som ett smäck!

Sedan kom Maj-Britt och Sören hit, vi drack kaffe och åt glass och pratade.. (Mycket pill med nya telefonerna)
Fick pengabidrag även av dem =) Dessutom fick jag kort från Mathias, Hannah, Pontus och Miriam och av Marlen (Marcus syskon & barn)
Senare kom det folk som ville festa med oss, alla de värmlänningar som jag verkligen tycker om! Till och med Håkan dök upp helt oväntat - men han var mycket välkommen. Vi spelade ölspelet och hade allmänt kul, sedan drog vi alla in till stan (jag och 5 grabbar i en stor taxi, drickades Håkans spritgrogg. Den taxichaffisen hade nog kul!)

Vi gick till Röda Rummet, det var jättetrevligt och vi dansade som idioter =)
Sen gick alla till ett kebabställe och åt, men jag och älskling tog en taxi hem och åt hemma framför film istället. Sen vips så vaknade jag imorse he he =)
Fick jättefina presenter av alla, bland annat champagne, presentkort på Gina Tricot, presentkort på Boulevard och riktigt bra böcker.
Tack alla för en strålande dag och kväll! Den gick till historien, i alla fall för mig personligen. Och tack älskling för att du är så bäst =)

Nu ska jag läsa lite mer av Papperväggar av John Ajvide Linqvist och sedan lägga in musik på Omnian. Marcus är hos Johan ikväll, så jag ska bara götta mig lite i ensamheten här hemma =)

Hoppas ni har en riktigt go lördagskväll!

Årets bästa julklapp!


Ja igår skedde det. Jag beställde hem en liten julklapp till mig själv.

Taaa daaa!


Nya Samsung Omnia - den kommer till min om ca 2 dagar. Wie!

Nelly.se



Jag hittade min nyårklänning där.
Snygg, väldigt min stil med allt tyg och den lite "slacker"-aktiga känslan över den. Plus att den inte är svart! Är så trött på avsaknaden av färg nu. Dessutom fick jag hem lite smycken från Sterling Silver, bland annat ett jättefint hängsmycke med stenar i pastellfärger, som kommer göra sig superbra till denna klänning =)



Marcus försvann någon gång innan lunch idag. Har ingen aning om var han tog vägen. Konstigt nog svarar han inte när man ringer el. messar heller.
Han har nämligen tjatat på mig om att vi båda ska köpa varsin Omnia från Samsung. Jag har inte velat det, eftersom jag inte gillar grejen med abonnemang. Nu har jag dock kollat upp detta en hel del och hittat ett abonnemang hos 3 som jag tycker verkar bra.
Men om vi ska köpa den tillsammans, är det ingen idé att jag sitter online och trycker...
Vore perfekt som en fördelsedagspresent/julklapp till sig själv =)

Just ja, idag när jag var på Posten och hämtade ut mitt nya Visa-kort fick jag tom ett Grattis i förskott! Tack!

Tjop Tjop


Jobbat även idag, byggstädade ett helt nybyggt hus ute på Hammarö - herrejesus vad fint!
Inte så stort men allt gjort efter familjens minsta önskemål... Men då pratar vi enplansvillor exklusive tomtplats för minst 3 miljoner. Men någon dag... Någon dag =)

Sen blev det en massa putsa fönster i en massa entréer med Alexandra, ganska roligt faktiskt. Ja förutom att man var tvungen att stå ute i bara ISS-t-shirt. Lite kallt.

Sen kom jag hem till söt, som satt och spelade spel (som vanligt he he). Jag roade mig med att äta mellis, låglaktos-fil med russin och banan och läsa nya numret av Hennes.
Nu är Marcus och svärföräldrarna iväg till Bergvik och handlar, jag orkade inte hänga med. Kanske blir det även inköp av något där, jag fyller ju trots allt på fredag he he...
Sen ska söt iväg och spela pingis och basta med Johan, ska bli riktigt skönt att slappa lite här då!

Hoppas ni har en riktigt bra tisdag!


Ser fram emot fredagen!


De till höger är mina, de andra Virres. Skulle inte sitta helt fel med ett par
vanliga klassiska svartvita Converse...

Jake Gyllenhaal - du är min!



Idag har jag jobbat, köpt busskort samt åkt mer buss för att handla mat.
Sovit middag också.

Älskling sitter och spelar något nytt spel med sin kusin Rikard över bluetooth, jag ska väl slänga mig i badet strax tänkte jag.
Ska ju upp kl 05.00 imorrn för att jobba he he...

Om ni undrar över Jakan... Så är det ju så att vi faktiskt fyller år på fredag båda två. Fast han fyller 28 och jag 24.
Tycker vi passar ihop som födda-på-samma-dag-isar!
Virre, you know what I mean ;)





Ser fram emot fredagen nu. Ska bli kul att få festa loss lite. Tack vare Marcus-sötis, så är jag säker på att min dag kommer bli toppen =) Ses där!

Seg Söndag


Inte gjort mycket idag.
Gick upp vid tio och tvättade och sedan mest slappat.

Igår åkte vi till Örebro och hälsade på hos Mikael, dit hela släkten åkte för att gratta Ronny till körkort och 19 år fyllda, samt träffa Rikard och Petras lille tös Luna. Det var supertrevligt, som vanligt med massa kaffe och god smörgåstårta.

Sedan på kvällen åkte vi hem till svärföräldrarna och fikade igen, innan vi blev avsläppta hos Helena, där vi satt med de andra och firade hennes fördelsedag. Det var väldigt trevligt!
De andra gick ut på krogen och jag och älskling gick hem och myste till Man on Fire.

Bjudit hem en massa goa vänner på fest här på fredag... Vi får se hur dagen blir.
Jag är van vid besvikelser, men vi får se.

Tjohej & tack alla för igår!

Fredagsmys med film


Dagen har varit en aning seg.
Jag har städat, bokat tvättstuga och förberett maten.
Nu väntar jag på att Marcus ska komma hem, sen ikväll blir det väl film...


Har en hel del känslor inom mig just nu. Jag känner mig nertjatad, jag vill ta saker i min takt.
Och så känns det som att jag numera helt enkelt måste sluta vara naiv och inse - att man bara kan lita till själv i denna värld, och ingen annan.
Jag är lite deppig, och känner mig utanför, utpekad och utfryst. Som att jag är den enda här i världen som gör fel fel fel.
Att krypa ner under ett täcke och bara få försvinna ett tag låter väldigt lockande.

Hoppas ni har en trevlig helg iaf!

Spicy Shit!



Ringde till Marcus nu när han skulle ha lunch. Jeeeezzzzz. Grinigare grabb får man fan leta efter!
Vi har nämligen slutat snusa. För mig går det relativt bra faktiskt.

Inget jobb idag, vå får se hur det blir imorgon.
Ska i alla fall vara med Virre ikväll, för att gottgöra att jag somnade ifrån vårt möte på stan igår. Jag var så trött!

Helena - Jo, jag hade tänkt ha den 19e, men det blir så himla stressigt eftersom jag vill hinna göra andra saker också på själva födelsedagen. Men att ses ute låter perfa =)

Nu ska jag laga lite lunch!


Den här borde älskling hänga runt halsen. Varning säger jag bara!

Ja så långt man hade kommit i livet då


Idag har jag gjort något otroligt produktivt.

Jag har jobbat på ISS.

Japp, ni såg rätt. 06.50 ringde Annah och 25 minuter senare stod jag utanför och väntade på skjuts.
Då kan jag tillägga att jag och Marcus gick och lade oss ungefär vid 03.30. Heh.

Det gick dock bra. Vi börjarde med Apoteket, sedan Intersport och sist Posten, där jag stod i ca fyra och en halv timme och dammade samtliga taklister och lampor. Var jag inte dammallergiker innan - så är jag det nu.
Men det var skönt att röra på sig, och äntligen få håva in lite cash! Ska även jobba imorgon, ooooh jaaaa upp kl 05.00 och dricka kaffe för att senare ta bussen från stan som går 06.25. Heh.

Sen ska jag träffa Virre imorrn kväll, ev. titta ut lämplig present till sköna Helena som fyller år nu på lördag, alltså på lucia.
Ska bli trevligt!

Men glöm nu inte allihopa att jag fyller fredag 19e december, oich den 20e är det FEST! =)

Nu ska jag laga jättegod mat till min underbara sötnos som powernappar på gymet i väntan på pingispolaren Johan ;)
Ha det nice everyone!

Hej & välkommen


Viss frånvaro på bloggen på sistone.
Det är för att jag är så förbannat jäkla sjuk att jag knappt orkar existera!

I fredags drog jag & älskling hem till Virre och Bjarne och drack öl och gottade oss. Jättetrevligt.
Nackdelen var bara att dagen efter var jag bajsbakis och led hela dagen. Levde på pizza och godis (bra diet när man vill gå ner i vikt)
Sen märkte jag hur jag bara blev väldigt mycket sjukare av det äventyret.
och det är inte bättre idag. Dessutom har jag en visdomstand om absolut vill upp ur min käke och det gör bajsont.
Ja ja, stackars mig =)

Marcus är hos Johan och jag ska strax gå och diska.
Hoppas ni haft en bra helg!!


Yeeeeeeeeees.........!

Sjuk!


Marcus har smittat mig och lyckats med att göra det under gårdagen. Nu när jag vaknde var halsen helt tjock och svullen. Inget kul alls!

Mysigt att fika med Virre igår! Ikväll ska vi gå runt på stan lite och imorgon när älskling ska på julbord med jobbet ska vi vara hos oss och titta på Band of Brothers - sjukt bra!
På fredag har jag och älskling dejt, med massa kinamat, ett par öl och nya filmer. Mys mys mys!
Har aldrig varit såhär fulländat lycklig och trygg och hemma, som jag är med Marcus. Han är min ängel! Jag är helt övertygad om att vi kommer få ett underbart och långt liv tillsammans =)

Nu ska jag gå ner och tvätta, sedan blir det lite städning här hemma och disk.
Sen ska jag äta något och sedan bylsa på mig ordentligt för snöprommisen med min flicka =)











Ha ha! Märks det att vi i vår umgängeskrets älskar att sjunga? Tack Åsa & Jensen för kvällen, det var sjukt trevligt!
Den 20e december är ni varmt välkomna på mitt 24-årsfest. De brukar gå till historien ha ha!


Love is in the air

Idag fick jag skjuts av Maj-Britt och Sören bort till ISS, där jag snackade lite med chefen. Som det är just nu så blir det bara sjukvik. men det är bättre än inget och jobb trillar in snabbt när man väl kommit in.

Fick en uppskattad 24-årspresent av pappa idag (i förskott) Tack!

& Marcus vann 1600 kr på Stryktipset igår. Ha ha, jäkla kul! =)

Nu väntar jag på Virre som ska hit och julfika lite. Sen ska ajg kura ner mig med min sjuka sötnos och kolla på Robert Gustafsson. Mys!


 

Ha en underbar tisdagskväll!

Lite bilder från Linköping








He he... Morsans vägg är snygg att fota mot.


Jojo fick ett kit där man kunde göra sina egna studsbollar.


Den här snygga gjorde jag att ha som nyckelring. Tyvärr glömde jag den...


Jag och Wictor spelar kort...


Eller rättare sagt... spelade Sopgubbe =)


Brorsan läste bilpapper.

Rumpnisse

Jag badade med Wictor i torsdags =)

    



Imorgon ska det bli snö!

18 dagar kvar till 24


Ja, tills jag fyller år då alltså!

Idag ska skicka iväg papper till alfa-kassan, samt hjälpa Maj-Britt och Sören att bära upp sina nya möbler till lägenheten.
Imorgon är det arbetsintervju...

Nu ska jag dricka thé och glo lite på TV.

Ha det gött!

RSS 2.0