Polsk dator


Ja, jag sitter nu i mitt fratida rum, dar Anna har sitt nu. Problemet ar att hennes dator ar jatteseg och dessutom pa polska!
Jag har det ratt hyfsat harnere iaf, mycket mer jobb an jag raknat med och mer an dem sa fran borjan, lite daligt..
Men vi far se hur det blir med det senare. Ingen an foraldrar ar ju hemma typ, sa jag ar bara med anna och Oscar som ar sjuk o hemma fran dagmamman. Han ar valdigt skrikig och mammig, jag trodde Wictor var jobbig men han ar ingenting jamfort.
Jag saknar allihopa jattemycket hemma, jag maste nog tanka lite pa om jag verkligen pallar det har alltsa...
Saknar HAN verkligen , och knappa Virre. Maste jobba i helgen, for foraldrarna skulle tydligen pa fest.. HM!
Ja.. inte alls som jag tankt mig. men ringer alla sen.
Love you all!
Puss

So long suckers!


Idagen drager jag mig nedåt till det härligaste landet av dem alle - Danmark.
Vem som nu kan ha missat det liksom.
Försov mig lite idag, vaknade vid elva och jag skulle gått upp vid halv nio. Bara att kuta till bussen från Åbylund och hem och börja packa resväskor och tvätta kläder och försöka ha någon slags kontroll över vad jag faktiskt stoppar ner. Men kvällen igår blev riktigt bra. Förutom att jag fick en aning ont i både rygg och huvud när jag och pojken busade så till den grad att jag lyckades tappa balansen samtidigt som han tappade greppet om mig så pladask ner i golvet med rygg före och huvud strax efter. Aj aj. Tror en nerv förflyttade sig några dm i mina ryggkotor.
Men... Trevlig kväll. Trevligt hejdå. Kycklingtacos och gos. Får la se om det blir att ses en gång till senare ikväll på 55an my friend.

Nej, nu måste jag fasiken ha lite kaffe.
Sen måste jag ringa Försäkringkassan och anmäla utlandsvistelse. Sen måste jag ringa Desiree ( min nya "mamma" ) och dubbelkolla att hon kan hämta mig i Svendborg station imorgon. Hon har inte svarat på mejlen, hennes ligger nere rätt ofta tydligen..
Ja, alla ni tråkige svenskar här hemme, ha det så bra. Det ska jag ha =)

Skååål!

Acceptable Losses


Man lär sig leva med sig själv och inget annat.
Ja, fan Jocke - du har så rätt.
Lyckades gräva fram min gamla Lisa-platta ur vindens alla trånga kartonger. Länge sen jag lyssnade på henne. Sen har ju faktiskt Jocke skrivit alla hennes låtar på det albumet, Changes. Därför dom är så bra, ha ha!

Måste erkänna att jag är jävligt sugen på att faktisk köpa en biljett till KB-hallen i Köpenhamn. Kostade fan bara 400 spänn på Blocket. Vore så sjukt kul att se Kentorna en gång till.. Samtidigt känns det lite ego att dra ner till familjen och sen bara "Nä, jag ska dra på konsert nu men jag kommer hem imorgon". Hm.. ?
Får väl vänta till feb/mars då dom kommer till Danmark nästa gång. Plus Sverige. Då ska jag nog se dom på Himmelstalund, som jag skulle gjort 05 men som inte blev av.
Sen blir det ju såklart ROSKILDE sommaren 2008. Alla brudar ska med. För att jag tvingat dem på heder och samvete LOVA att hänga med ha ha! Och vem vet, Kent kanske ska dit med. Och till Hultsfred. Fast jag tror nog mest på Roskilde.
Så - om jag har tur ser jag dem i Köpenhamn först, sen på Himmelstalund och sen på Roskilde. Fan 3 ggr på ett år. Inte illa.
La poesie Moderne !

Goodbye Apathy


Imorgon åker jag. Wie - oh.
Nyss hemkommen från Åbylund, håller på att tvätta upp alla kläder som jag ska ha med ner, sen är det bara att packa ihop allting. Men det gör jag nog imorgon.
Vid två blir det lite luncha på stan och sen fika. Sen en hederlig kväll i en viss persons soffa.
Det är så jobbigt att sova hos nån annan, för det finns aldrig något kaffe! =)
Nu väntar jag bara på att mitt ska bli klart.


Ja, vad annars.. Finns inte så mycket att säga. Känns lite tomt i kroppen just nu.
Fast en sak som var jävligt rolig hände nyss - min gamle räv Mika addade mig på Facebook! Fråga inte hur fan han hittade mig ha ha. Fan vad kul att se riktigt gamla kompisar och hur de har det. Han är tydligen ihop med nån bra kille - fan good for you! Vet inte vad fan han jobbar med nuförtiden, men jag vet att han ville bli ambulansförare och något inom sjukvården blev det är jag rätt säker på. Den där grabben och jag, ha ha fy fan vilka tider vi hade!

Nu ska jag röka och dricka kaffe. Imorgon är ju sista dagen med rökandet för mig.. Och jag börjar bli lite nervös, jag menar de jag ska träffa på torsdag är ändå min nya familj och mitt nya hem i ett par år. Det är stort!

Och just ja. Var på Vårdcentralen igår. Efter 450 kr denna gång fick jag Zyrlex och två krämer (Igen, fast denna gång starkare). Om inte det blir bättre denna gång måste jag remitteras upp till Hud. Jag bara - WHAT! Det kommer bli helsikes mycket svårare att bli av med den här reaktionen än jag trodde =( Och jag sa hela tiden - ge mig Betapred. Men alla sa nej. Fattade inget och tyckte alla i sjukvärden är dumma i huvudet. Sen när jag kom till Apoteket satt den lilla kartongen med Betapred alldeles framför huvudet på mig och hånade mig. Då frågade jag apotekarien varför jag inte fick det istället.
- Unga kvinnor blir mer eller mindre sterila av Betapred och kortison.
Aha... Jag står nog över då, tack!

So Long Apathy!

4 dagar


..kvar tills jag ååååker!
Gårdagen blev en blöt tillställning.
Först några öl i lambohov med Virre och Anne, sen till universietetet på en 3 i 1 fest som Alvaro och hans room-mates hade. Mycket folk och 3 lyor att mingla i, men ändå ganska långtråkigt. Så vi drog ner till Platens efter en hel del öl och ett minst sagt livligt samtal om Kent, Timbuktu och tatueringar med miss Nora, en högljudd skånebrud som dock var den skönaste tjej jag träffat på länge =)
Idag har jag sprungit runt i Norrköping och hittade bland annat ett par ursnygga skull-örhängen och nagellack och smink och lite sånt tjafs. Kom hem för en timme sedan, då var det bara och få mina öl av en minst sagt sur herre och sen få i sig lite käk. Snart blir det att dra iväg till Lambohov, sen Ryd och sen HG. Hoppas på en lika klockren kväll som förra gången. Däremot är det där med sovplats lite problematiskt. Känner ingen som skjutsar, har ingen lust att ta bussen så pass tidigt som ett.. Och Virre ska nog sova med sin kille, och där vill ju inte jag vara då... Hm! Jag får la gå hem från Ryd, det är ju faktiskt inte så himla långt.
Ja.. sitter här med en öl, lite segt eftersom man var aningen bakis idag.. Smällde till runt tretiden.. Fick ändå i mig drygt 12 öl igår på i princip fastande mage (tills vi fick tag i varsin hotdog på stan ha ha) så jag ska väl vara glad att jag bara kände av trötthet och lite illamående. Virre hade tydligen haft sitt livs värsta huvudvärk, ha ha.
Inte lätt.

Nä, nu ska jag gå och platta bakhåret.. Och försöka glömma en viss person, ni vet han. Jag vill ha konfliktfria dagar nu framöver innan jag drar. Det kan det tydligen bara bli om vi inte har kontakt. Så det får bli så. Synd bara, vi som hade så himla kul och trevligt på och efter Kent. Men inget varar för evigt, eller hur?

Kippis god damn it!
(Och tack Jämsä att du var schysst och skjutsade hem oss igår - guld värt!)

01.40


Ja, 01.40 på onsdagsnatten sätter jag mig på bussen, woho!
Suttit nu och klistrat ihop en resplan, med lite tid emellan så man har tid på sig att hitta allt ha ha.
Så jag åker från Linköping tjugo i två och är framme på gården hos min nya familj ungefär halv tolv, tolv på dagen på torsdag. Kändes skönare att komma fram så man har hela dagen där, så man kan gå husesyn och så istället för att komma dit sent och bara gå och lägga sig direkt och inte hinna träffa barnen och så..
Hela resan gick på 480 kr, efter lite knep och knåp =)
På onsdag så blir det några farväl-öl med tjejerna på 55an my friend, så det blir att dra hem runt tolvslaget och duscha och packa ihop alla väskor och sen får mamma skjutsa ner mig till stationen. Sen är det bara att sova på resan ner, ska bli skönt.
Swebus biljetten får jag direkt i mobilen på sms, smidigt! Resten av biljetterna hämtar jag ut på Hovedbanstation i Köpenhamn. Skulle ju varit kul att mellanlanda lite i KH men jag tar det på hemresan istället. Då har man mer tid på sig att strosa runt efter fynd och julklappar.. Då har jag ju lite lön på fickan att bränna också he he.
Imorgon händer inte så mycket, vi får se.
Fredag blir det lite öla med Virre och flera, sen Platens antagligen.
Lördag blir det HG, fetfesta då.
Söndag ska tillbringas med sömn.. zzzzz....

Keare Hilsner
 


image40
Här blir det pilsner i sommar, Nyhavn

Here I come!


Vilken otrolig lättnad jag känner just nu.
Av ett under, mirakel, universums gåta eller vad det nu är så har allting löst sig =)
Eftersom jag var dansk medborgare i mina första sex år i livet så får jag mitt uppehållstillstånd i Danmark DIREKT. Jag behöver bara visa mitt födelseattest, som jag ska fixa imorgon från Centralarkivet i min hemstad - Södertälje =)
Så nu behöver jag inte vänta på mitt ID-kort, det kan jag hämta efter Lucia när jag kommit hem.
Så på TORSDAG 29 november sätter sig lilla Jackie på bussen ner till sitt nya liv.
Sen i Köpenhamn ska jag hitta tåg 141 till Nyborg och efter det buss 910 till Svendborg.. ha ha, hur det nu kommer gå?!!
Min nya "mamma" skrev i ett mejl igår att hon tyckte att jag var alldeles för överkvalificerad för jobbet. Hon var rädd att jag skulle tycka det var aspissigt att ta hand om två småbarn istället för att typ, utbilda mig till journalist och dra till England. Jag skrev nämligen ett mejl till henne ang. ID-kortsstrulet på engelska och hon blev helt impad. "Jag blir helt nervös av hur duktigt du är på engelska - du är ju helt flytande!"
He he, inte helt fel att imponera så stort redan =) Både hon och jag längtar som fan att ses, vi är rätt lika. Båda två sjukt mediala, hon jobbar på dansk TV och lobbar för ett eget komediprogram som hon själv redigerar och bitvis spelar in hemma. En riktigt komiker med hjärtat på rätt ställe. Väldigt easygoing och lätt att prata med, helt i min smak =)
Ska bli kul att träffa Anna också, den polska aupair som jobbat hos dem i ett års tid. Får jag ytterligare polera min engelska. Och på tal om språk, jag skriver alla mina mejl på danska till mamman, sen får min mamma rätta dom. Och jag har i snitt bara två fel per skrivet mejl, som ändå är rätt långa. Det är fett status ha ha.

Ja, nu jävlar! Nu ska det fan bli lite rätsida på mig. Nytt liv, nya människor, nya möjligheter.
Lite sorgligt att lämna mina underbara vänner, familj och V här.. Men vännerna och familjen kommer jag ju alltid ha kvar.. Den siste vet jag dock inte. Men jag tänker faktiskt inte hänga upp mig på det. Bestämde mig för länge sedan att lämna alla struliga relationer bakom mig när jag åker. Sagt och gjort.

image39
Jag och lillebror Wictor. Kommer sakna honom så sjukt mycket!!



Annelie, du och Emil är välkomna på min fest den 15 december, kom och festa för fan! Vore kul att få träffa din fästman dessutom =) Puss på dig och tack för mejlet!
Och imorgon blir det Vårdcentralen - igen. Bläääääää.
Ganbei!

En månad


Kvar till jag fyller hö hö. Hela 23 år. Oj oj.
Hm, chefen ringde nyss och ville att jag skulle jobba NU åt någon jag aldrig varit hos tidigare. Fan jag kom ju nyss hem från jobbet! Så jag sa nej, jävligt strongt gjort av mig tycker jag. Inte lätt, tro mig, när man blir trängd i ett hörn och "det inte finns någon annan" som kan. Dessutom måste man ha delegering för lift, vilket jag inte har. Glöms tydligen bort fort.

Satt på bussen nyss och lyssnade på Kent.. Fan vad platt det lät i mp3n, nu när man hört alla låtar live. Men shit vad jag ryste när jag tänkte tillbaka =)
Det var en sjukt rolig upplevelse jag aldrig kommer glömma! Och i vår blir det att se dom igen.. Låg inatt brevid pojken (ha ha, han är så söt i sömnen, låg och klängde sig fast vid mig, vid brösthöjd för att vara exakt. Sov som ett barn då) och kollade på MTV när "En himmelsk drog" gick på.. Ha ha, vad söta och unga grabbarna var då! Markus var värsta hetingen och Jocke likaså. Mums. Och Harri... Fan det var han som saknades i lördags, och det hela blev lite halvt pga det. Jävligt sorgligt =(

Och efter en veckas paus har mina utslag kommit tillbaka IGEN. Jävla skit så irriterande. Nu ska jag kontakta Vårdcentralen och TVINGA dom att ge mig en veckas kur av Betapred så jag blir av med skiten en gång för alla.

Hade en sjukt mysig söndag.
Imorrn blir det jobb till åtta, ska bada med min brukare.. Blä, lite halvjobbigt med alla procedurer. Men men, det ska nog gå bra.
Onsdag blir det fika med sötisen Virre =)
Sen fredag blir det nog Platens eller något av stadens två studenthak. Ville ju gå på bio med pojken på lördag.. men han skulle tydligen till Vikingstad och dricka öl. Suck.
Undrar hur många som verkligen fattat att jag åker nästnästa torsdag, alltså om en och en halv vecka???

Tydligen ingen.
Hajk!

Dagen efter


Igår var jag i Stockholm och såg Kent, vilket nog inte en enda jävel kan ha missat! =)
Helt underbart var det - klockrent från början till slut.
Vi kom upp vid fyra, sen blev det lite spring i Globen Gallerian och vid halv sex nånting ställde vi oss i kön utanför Annexet. (Jag, Viktor, Elin och Johanna)
Efter drygt en och en halv timme blev vi insläppta efter att jag slängt bort min Spriteflaska som man såklart inte fick ha med in. Skönt att komma in sen och trängas vid garderoben. Eftersom vi var så långt framme i kön fick vi jättebra platser vid andra kravallstaketet nästan i mitten. Där stod vi i ca en och en halvtimme. Mycket snack och tissel om det skulle bli något förband, men jag och Viktor gissade på att de skulle börja utan. Och det visade sig att vi fick rätt, ungefär en halvtimme innan allt började fick vi lite insider-scoop av vakten som berättade om tider och om lasershow och visade speglar i taket osv. Trevligt =)
Klockan åtta kom gänget in på scenen och öppnade med en av nyaste låtarna från "Tillbaka till samtiden". Samtliga var klädda i läderbrallor (VARMT!!) och det var Max som spelade istället för Harri, som jag redan visste. Jag hade lite svårt att släppa loss i början, typ tredje låten var "Berlin", den enda låten som jag inte gillar.
Kvart över tio var allt slut, efter två inklappningar och både "Ensammast i Sverige", "747" och till sist "Mannen i den vita hatten" som fick de två extraverserna som på Hultsfred.
Hade helt grymma platser, ingen trängsel alls men underbart läge när lasershowen började rakt övanför skallarna på oss. Jag stod och hoppade på tårna (Fuck vad ont jag hade i vaderna sen, kunde knappt går) och vrålade så mycket jag kunde och klappade och fejade med armarna (fuck, så ont - även - i högerhanden aj aj).
Stämningen var verkligen på topp. Hade öronproppar i början men efter ca 2 minuter loosade jag dom, atmosfären i rummet var helt sjuk. Och dom hade en skärm bakom sig som visade olika motiv, bland annat en stor röd sol (se bild).

Kvällens bästa:

Generation X - med tjejen som sjunger med Jocke på stora skärmen sjungandes live, hon måste ha stått i en kamera backstage eller något. Varenda ton perfekt, underbart att få höra sin absoluta favorit från nya plattan.
Musik nonstop - Fy fan vad denna klassiker höjde stämningen. Folk blev helt galna och adrenalinet pumpade hysteriskt!
400 slag - Mmm, denna låt har jag längtat efter att få höra live, den är sjukt mäktig.
747 - I versionen där Jocke sjunger "Ni håller oss vid liv" till oss alla fans i mellanspelet efter alla verser. Underbart.
Mannen i den vita hatten - Självklart, den absolut bästa avslutningslåten någonsin.

Kvällens sämsta:

Konfettin. Var fan tog konfettin vägen? Vi såg massa små konfettiblad singla ner från taket när vi stod och väntade och tänkte - aha, konfettiavslutning som på Hultsfred. Sen satt vi och väntade på ögonblicket då alla pappersbitar skulle strömma ut över oss - men det kom aldrig något. Måste ha varit från något annat event..

Hur som haver märkes det verkligen att Kent längtat efter att få uppträda. De hade sjukt kul, Jocke var i sitt esse och log HELA TIDEN och t.o.m. skrattade. Jättebra mellansnack med mycket skämt.
Jag hade verkligen den bästa kvällen i mitt liv! Tack alla som hörde av sig och pushade mig =)
Konstigt nog grät jag inte. Jag blev inte hänförd och inte heller nervös. Antagligen för att jag redan sett dem en gång. Kanske har jag mognat lite i mitt fan-skap. ??
Tråkigt bara att det är över nu... I 2 ½ år har jag längtat efter ögonblicket och nu är det borta. Känns väldigt mysko.
Och en helt underbar dag hade jag med Viktor.. Vi skojade och skrattade och var allmänt avslappnade. Oerhört skönt.



image36
Solen, till stråkarna av "747"

image37
Lasershowen, helt sjukt coolt

image38
Blått som fan, tror det var i "Ensammast i sverige"



Ja, nu ser väl alla mina polers fram emot att slippa få höra mitt tjat om Kent ha ha.
En helt oförglömlig kväll. Lite dåligt kvalitet på bilderna, Viktor tog dom med sin mobil. Kommer fler bättre sedan som Elin tog med kameran.
Nu ska jag köpa cigg och drömma mig tillbaka till igår.....
Tjo.

A roaring ramage of revenge


Mmm, kvällen igår spenderades med Kill Bill 2. Sjukt bra rullar alltså!
Kom precis hem, så det är klart det första man gör är att sätta sig och blogga lite med en kopp kaffe.
Pratade en snabbis med min lillebror Danny nyss (inte Idol-Danny men nära inpå). Sötnosen har skaffat jobb, enbart på sin karisma ! Sjukt, min lillebror som alltid varit lillDanny som sa "kälning" istället för klänning och "stölvar" istället för stövlar har gått och blivit stor. Svårt för en att omvärdera alla minnen man har av lillplutten. Och han som alltid varit lång och smal, nu har han byggt på sig och fått värsta kroppen. Snygg klädstil, lite snett leende och sådant där kort, lite halvlockigt hår som vi tjejer älskar.
Jag är väldigt stolt över honom! Han tog sig ur massa svåra saker med bravur!

Ikväll är det party party! Var tvungen att slänga i mig en skagenmacka, annars blir det väl tur retur toaletten för mig redan halv nio ikväll ha ha. Och imorgon klockan tolv åker jag upp mot stockholm och - KENT. Pirrigt... Fick låna Viktors gråa Cheap Monday med snyggt häng, så blir det svart svart till det och min militärsjal. Och svart mössa med kent-pin. Längtar! Men det gäller att inte vara bakis imorgon alltså...

Ikväll blir det grått. Och massa ööööl!
Ha det fint!

Kent skall segra!


image35

Kent lär ju krossa Mando Diao som en liten smula. Folk måste fatta vad resten av Sverige redan fattat - Kent är bäst. Så enkelt är det bara.

Gå in på P3 och rösta för bövelen.
Och på tal om det... Alltså, jag har varit ett hejdundrande fan i några år nu. Trots det blir lördag bara ANDRA gången jag ser Kent. Många fler gånger kommer det bli. Men alla i min bekantskapskrets avskyr Kent och har alltid avskytt mitt snack om dom. För att inte tala om hur mycket dom hatat när jag satt på musiken, där min mamma var hata-ledare. Fatta då min förvåning när jag vaknade upp en morgon för drygt en månad sedan av att mamma tittar upp på mig (jag har loftsäng) och ger mig ett splitternytt exemplar av "Tillbaka till Samtiden".
Om inte det är kärlek så vet jag inte vad =)
Älskar dig min sötaste mamma!

Thindra


Ja, vår hund, vi släppte nyss av henne på hundtrimmet. Ha ha hon kommer antagligen se ut som en kinesisk nakenhund efteråt =)
Mm, kaffe är så himla gott, har ni tänkt på det? Jag dricker ungefär 8-10 koppar om dagen. Är det kanske farligt mycket? Man har ju hört så himla mycket om hur faaarligt kaffe är. Och nu senast att kaffe bidrar till fetma? Hon den jobbiga bruden i "Du är vad du äter" sa något om att fettcellerna "fastnar" bättre om man dricker mycket kaffe eller något liknande.. Hon är ju sjuk i huvudet.
Inte för att jag är smal direkt, hmm.. Kanske har ett samband ändå?

Dagens schema ser ut som följande:

Hämta hunden
Fika med Virre Virrpanna
Jobba i ansträngande två timmar
Hem
Kanske till Åbylund

Ja, det senaste vet jag inte riktigt om jag känner för längre.. Varenda dag dyker nya väldigt tvivelaktiga saker upp. Och jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att han betett sig ganska svinigt mot mig (stort medhåll från alla som känner oss). Fast det är klart, hans "sida" tycker ju likadant om mig.
Nej, jag börjar väl mer och mer inse att det inte kommer bli något. Att det kanske är bäst att det inte blir det. Fan, jag vill ha något som är helt från början, och vi är så jävla trasiga. För att vi mer eller mindre stått i två och ett halvt års tid och slagit på varandra med basebollträn.
Ja, jag antar att jag tycker olika beroende på dagshumör. Men ändå, jag kommer sakta men säkert till insikt.

Jag är mästare på projicering. Kom på det idag. Verkligen.
Justin, Timbaland och femtioöringen.. Eyo, Technology nånting. - Sjukt bra. Om man räknar bort femtioöringen, har lite svårt för honom.
Har vant mig vid min lugg nu, ahh.. Jag tycker den passar mig väldigt bra! Vi får väl se vad domarpanelen säger senare idag =)

Nu hinner jag med 3 koppar kaffe till plus några cigg innan jag drar på lite make och gör mig redo för dagen!
(Fniss åt min mor som förbannar sig över sin sega laptop)
Och så har jag en ganska rolig grej som hände igår, den involverar en mongolisk restaurang. Men det tar jag senare!
Farvel!

(Och bara TVÅ dagar kvar tills jag äntligen får se min kära Jocke och resten av Kentorna. Sjukt sjukt nervpirrande)

Minusgrader


Ja, nu är det riktigt kallt ute!
Oj oj vilken dag jag har haft! Och på köpet är det min namnsdag idag =)

Nyss hemkommen från jobbet. Det som möter mig är makaroner och stekt falukorv.. Hm?
Suttit de senaste timmarna och dekorerat en nyinköpt vit tröja med gula fåglar, gröna jultomtar, stjärnor, kringlor och ett stort brunt hus med svart tak och GOD JUL med gröna bokstäver.. det låter väl som nyaste trenden?
Nej, det gjorde jag åt min brukare eftersom det var pysselkväll på Gasverket idag. Och hon tycker om mycket färg och jul. Hon tyckte i alla fall att mitt mästerverk var dösnyggt!
Innan det satt vi på Café Gränden efter avslutad shoppingtur och skulle käka.. Herregud, vi skrattade så vi tjöt i närmare en timme. Hon till och med skrattade så mycket att hon började skaka ha ha. Helt underbar tjeja.
Imorgon blir det ännu en runda på stan med henne, plus en ny tjej som ska ta över efter mig när jag åker. Dom på kontoret ville egentligen att jag skulle jobba till halv åtta, men jag ska ju träffa V vid sju.. Kanske lite dumt och tacka nej till jobb på grund av en kille, men HEY tänker inte missa tillfället att bonda lite, plus att nya tjejen säkert vill ha lite extra timmar.

Och min nya "mamma" har ringt flera gånger och jag har inte kunnat svara. Skickar mejl men dom svarar hon inte på.. Fan! Kvittot från Kassaservice bränner i min ficka, vilka idioter dom är där alltså! Jag borde hinna få skiten innan den 29e, men några dagar hit eller dit med nedresan borde ju inte spela så stor roll, eller?
Jag ska ringa henne imorgon på förmiddagen så får vi se vad hon säger.. Hoppas ingenting går fel nu för då skulle jag dö. Eller beställa mord på en viss blond medelålders kärring på Kassaservice i Skäggetorp Centrum....

Och min lilla lärka Virre mår bättre nu, ah vad skönt. Ha ha hade en aning kul igår, varenda fem minuters paus från Desperates satt vi och snackade och sen när det började så "Oj, Puss! Ses när det slutat!"
Och FAN! Till och med Gabby och Carlos försöker igen.. Suck. varför händer inte något sådant nytt roligt uppfriskande mig för? Ja ja...
Jag som klippt lugg, inte en enda "viktig" människa har sett det än eftersom alla polers gått i ide denna vecka. Virre hade det på känn igår men jag vill ju inte förstöra överraskningen =) Blir nog en fika med henne imorgon innan jobbet.. Om jag hinner!?
På tal om hår så ska jag hoppa i plurret och defrosta lite och sen tvätta barret så man är snygg tills imorgon =)
Have it!

Snökaos?


Tydligen är större delen av Sverige drabbat av ishalka och snökaos. Och neråt i Europa är det tydligen värsta stormen. Hm. *Tittar ut* Här är det soligt och fint, ingen snö på marken, dock några flingos som flyger runt i luften.
Hoppas inte det är kaos i Sthlm nu på lördag när jag ska upp. Vore ju lite jobbigt!

Ja hopp, fortsatt dansk borgerlig regering. Det tycker jag är bra! Och det var lite roligt att få höre dansk ha ha.
Nu längtar jag tills jag åker, ska bli så himla kul.
Jag längtar även till imorgon, då jag ska träffa V och umgås lite =) Hoppas DET går bra.
Sedan är det fredag och jag är ledig, så då blir det till Lambohov och fira Anne =) Ska bli sjukt kul. Och eftersom Tysken ska dit har jag någon att mobba, mo ha ha ha.
Jobb idag 14-20, bröööl. Men min brukare ringde mig igår och undrade vart i H-vete jag tagit vägen, har inte jobbat med henne på typ två tre veckor. Hon hade saknat mig =) Kul!

Nu ska jag och min lilla mor starx till Kassaservice och lämna in alla papper. Men innan det ska jag dricka lite mer kaffe och röka lite mer Cigg.
Men idag är jag på ganska bra humör faktiskt =)
Hej hopp!

Som om jag bryr mig


Ehhhh nej.
Jag har sagt det förut men jag säger det igen - att folk orkar tjafsa och hålla på. Tyvärr dras man ju in i skiten mer än man vill. Onödigt.

Varit på Skattemyndigheten och hämtat tre jävla papper. Hur enkelt som helst. Kunde dom inte sagt det för länge sen? Åh, jag blir galen. Nu kanske jag måste skjuta upp resan några dagar, kanske tom en hel vecka. Och jag vill fan åka nu. Eller i alla fall då när vi bestämt, 29 nov.
Fått i sig lite mat, egengjord meatsauce. Nice.
Fan kvällarna är så sega. Speciellt när alla man känner är typ sjuka. Eller som man inte vill umgås med. Snark, vill bara att Desperates ska börja.
Och så jobb imorgon. Så himla långt pass, jag slutar inte förrän åtta.. Men man ska väl överleva det också.
Vill att det ska bli freedag! Och så iväg klockan ELVA på lördag. Fuck jag kommer vara bakis om jag inte passar mig. Hö hö. Sen springa stockholm runt.. timmarna innan en turnekonsert. Jo tjena.

Känner bara en sådan oerhörd tristess, rotlöshet, dåligt tålamod. Jag vill iväg iväg, få veta saker så jag kan få ett avslut eller en nystart. Hur det nu blir. Tycker inte om att sitta i vakuum.
Jag vet ju att det enda botemedlet är att skita i det. Men det är ju inte så lätt när man blir hållen på halster!
Vill bara slå vissa väldigt hårt i skallen så lite vett ramlar in.

Ja, lite väl emo ikväll. Måste ju ladda upp humöret inför Kent, ha ha. Vilken fördom.
Mr Clarke Kent =) Oj oj, vad jag skrattade. Evil meets evil.
Nä, nu ska jag sluta babbla i nattmössan.
Tjosan!

Titt så fint


image31              image32

image33

Jeans och scarf från Cheap Monday, my favorite. Skor från Clae, grymt snygga.
Saknar min miltärscarf som faaaan. Bella, nu får du fasen ta med den till jobbet. Den satt som fastvuxen runt min hals i drygt två år och nu är den borta... =( (okej, hemma hos Bella efter senaste festen där)


image34  
Ack så fin. Och skön. Desert Storm heter den tror jag... Suck.

MUMS


image28


Han här ska bli min nya pojkvän. Det är ju så man smälter...

Bikten


... Just ja.
Det där med att sluta röka blev ju lite, ähum - misslyckat.
Oj oj.

Whatever. Mitt liv är ju redan raserat i spillror så vad fan spelar lite lungcancer för roll..
Nä nu får det fan blir fredag så jag kan supa lite..
Orkar inte med allt detta. Suck

Herregud


Nej, ingen bra känsla i magen alls. Känns som när man ertappat sin kille med att vara otrogen..
Trots att han inte är ens kille längre.
Nä fy fan. Dags att lägga ner nu.

Och konstigt också att människor inte FATTAR att jag inte har någon större lust att tillbringa en heldag med någon som tycker att jag är Luficer. Jag förstår inte hur fan vissa tänker överhuvudtaget. Är det något jag verkligen avskyr så är det folk som inte kan stå för vad de egentligen vill, som inte har någon åsikt. Hur lätt är det då att veta? Sen när man gör "fel" val så blir de skitsura.. Hatar dessa sjuka jävla mindgames.

Igår gjorde jag i alla fall slag i saken och skaffade lugg!
Blev väldigt fint tycker jag =) om än väldigt ovant. Ska lägga upp en liten bild på det senare, när han fotografen har tid och fota..

Skulle ju haft tjejdejt idag med lilla Virre, men hon ligger hemma i feber.. stackars. Krya på dig my love =)

Nä fy fan, är officiellt så jävla trött på detta "bök" och tjafs. USCH
Nu ska jag äta klementin.
BYE

Byrokrati = SKIT


Blir så himla arg, mordisk, fly förbannad och får lust att slå ner samtliga anställda på Svensk Kassaservice. Plus Skattemyndigheten. Och de IT-ansvariga på ovan nämndas webbsidor.
På grund av nått jävla familjeintyg så kommer det dröja 3 underbara jävla FITTveckor tills mitt ID-kort blir klart. HALLÅ; jag åker om 2 ½ vecka!!
Ursinnig! Bäst för dom jävla svinen att det går fortare än så...

Något roligare - Kent. Titt så fina synthluggar.. Och frackarna. Yummie så snyggt.

image23

På lördag lördag lördag lööördag ska jag se dem - wooho! *pilutta er som inte ska det*
En sådan här vill jag ha då..

image27



Jaha, nää.. nu ska jag väl gå och dricka lite mer kaffe, så att de spelberoende får utlopp för sina lustar.
Krullikrull

Se!


Det snöar SÅ IN I H-VETE ute..
Fan fan fan fan!
Inte så att jag hatar snö, men nu kommer alla minnen. Minnen som gör det så svårt. Minnen som bara jag minns.
Hur kan man sakna såhär???

 

Jag som aldrig vågat tro att jag har något så oerhört stort att du vill vara min


Jag ska fatta mig kort
Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont
Jag har skrikit färdigt
och bröstkorgen är tom...
Såg du jag sprack sönder
Kan du få mina armar på plats
Hallå, Hallå
har du blivit stum?
Var jag verkligen så dum?
Stenbrott (Den är till dig V)

 

Lite Hultsfredbilder, för dom får mig på så glatt humör =)
       image20     image21

image22
Då, förr i tiden, älskade vi att busa



Fy. Lite knepigt att scanna in foton. Inte själva proceduren utan att hitta rätt foto sen.. Men det gick ju bra. Dessa är bara några få av alla dessa foton jag har i min minnes-scapbook. Den innehåller allt som ska tapetsera mina väggar i mitt rum på godset i Danmark.

Inte sovit nästan någonting inatt. Vet inte riktigt varför... Och alla runtom mig är skitgriniga och sånt har jag svårt att palla med! Usch... vill helst dra härifrån typ nu, så man slipper det.
Inte rökt på nästan 3 dagar nu. det är ju det som är konstigt, borde det inte vara jag som är ett hulkande pms/absinensmonster just nu?? Icke då.
Och ute är det massa snööö.. Grått och molnigt med, urk. Man blir så trött och depp av allt sånt. Och kaffet är slut, måste gå och köpa... misär.
Nej, nu ska jag gå och laga mig lite kebab. Eller vårrullar.. hm, beslutsångest.
Heute ist mein Tag... eller inte.
Tjo hopp!

...vilsen


Bland alla dessa internetsidor. Var i helsike kan man hitta bra foton på frisyrer?????
Tydligen ingenstans.
Däremot hittade jag denna som av en slump.. ha ha, det var den här frisyren Per klippte på mig för drygt två år sen, men med blodröda slingor istället.

image18

Men en snygg bild av ljusbrunt hår med lugg var svårare.. Men typ såhär.

image19

Mmmm... Måste dock vänta några veckor tills min hiskeligt fula utväxt blivit ännu synligare. Skoj.

Kollade nyss på Transamerica, jävligt bra rulle om ändå stundtals pinsam. Längtar efter Borat, måste se den igen - sjukt rolig film alltså!
Imorgon bär det av till tråkiga Skatteverket, ska fixa mitt ID-kort.. Usch, ser ut som en skrämd ko på fotona.. Typiskt när man liksom var jävligt nöjd med den bild man haft i typ 8 år. Varför ska sådana triviala saker som ID-handlingar gå ut så man måste göra nya??? I och för sig ska det bli skönt att kunna gå till Systemet själv istället för att be sina flera år yngre kompisar. (Bolaget har en policy att inte acceptera ID-kort som gått ut - vaddå, som om jag blivit yngre bara för att kortet är gammalt????) SICK.
Nej, men så jag kan skicka in alla handlingar till danska immigrationsverket så jag kan få mitt uppehållstillstånd. Var ju dansk medborgare när jag var bebis, så jag hoppas det underlättar handläggningstiden.
Jobbar bara onsdag och torsdag - underbart! Fast det blir lätt tråkigt att vara ledig också.. Speciellt nu när min feber verkar ha försvunnit helt puts väck..?
Ja ja, nu ska jag tjöta lite... see ya later.

Sneakers


Funderar på dessa från Converse..

image14
Eller dessa sjukt snygga från Supra (som inte fanns i rätt stk på nätet så frågan är var man hittar dem?)

image17
Hmm... My search will continue...
Nu ska jag hoppa i ett skönt mysigt bubbelbad!
Ha det!



Gorgeous


image13

Snyggaste höstlooken. Mine mo ha ha ha!

Janice Dickinson


..vilket jävla offer!
Inget luktar slappsöndag såsom Janice!

image11


Ute snöar det som TUSAN, woho.. dreaming of a white christmas någon?          image12


Fjärde koppen kaffe har slunkit ner för morgonen. Typ ingen hemma. Saknar gosgubben..
Sovit rätt dåligt inatt.. Fick ett mess kl tre från en viss krogbördig person. Hoppas på att människan kommer fram till något snart.

Mindre än en vecka kvar till konsert. Turligt för mig så jobbar inte farsan så jag kan dra till honom efteråt. Hade tänkt gå till Pet Sounds och dra några öl efteråt men det är inte så jättekul när man är helt ensam. Ska kolla upp om det finns några nattbussar, kanske drar hem på en gång.. Känns ju jävla pissigt, men nu för tiden är pakter inte värda nånting tydligen.
Men kvällen innan blir det skoj. =)

Nä, nu ska jag ta och beställa lite shit. Samt boka resa till Denmark. Samt kolla upp min framtida arbetsplats. NemoQ.se - kolla in!
Shalom...!

... saknad


Mmmm.

Starsky & Hutch, massa internetsurfande och en lite ond rygg.
Kul, hittade asbilliga Cheapo-skor... Mmm, har trånat efter dom länge. Kanske inte så himla varma nu i vinter, men snyggt! Ska ta och fixa garderoben, mäkta stilbyte upcoming!
Sen är jag på jakt efter ett par feta snygga streetsneakers som passar till baggyjeans.. Inte lätt kan jag lova. Får ta mig en sväng på staden i veckan och glutta runt lite.
Liiite osäker på valet av vinterjacka. En skitsnygg gul kappa eller en varm parkasmodell.. Det är frågan det.
Och så ska jag bli brunett igen nu eftersom jag aldrig får färga om håret igen. Måste bara få ut färgskiten som redan ligger i först. Sen blir det nog en snygg lång lugg till det. Japps!

Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng! En riktig glidarkväll.. skönt.
Auf Viedersehen!

Sliten Lördag


Så var det helg igen!
Och ikväll är typ första gången på sjukt många månader som jag sitter hemma en lördag.
Äter godis, sovit en massa, ätit ostbricka, glott på Bond... snart blir det lite skumpa. Gött.
Ganska skönt faktiskt, har man feber så har man. Skulle egentligen varit med brudarna nu men de klarar sig nog utan mig ibland ha ha.
Ja, igår jobbade jag till nio. Sen var det bara och fort som attan dra till St Larsgatan, byta om till fest och få i sig de åtta öl som Linnsan bunkrat. Descha, Elin och Elins pojkvän Johannes trängdes med Virre, mig själv och Linn. Sen kom tysken förbi och det blev ett jävla liv. Jag stod väl för det mesta (med undantag från Descha) men han får skylla sig själv. Usch, kommunist.
Efter ett antal roliga lekar och ett antal utflykter för att röka låg Elin helt plötsligt däckad i duschen och klockan var närmare två. Så det blev snabba spiror ner till Platens där jag träffa Jensa och Ludde och diverse folk, dock inte alls särskilt många som jag kände igen. Vips var klockan tre och dom stängde, man fattade ingenting, hade noll koll på klockan. Det var typ då jag kände att nu är det party! och så stänger dom.. =( Och Zlatan var bortrest med, nesligt.
Ut i bitande kyla, jag tappade mig halsduk någonstans under vägen också - vart? Gå och gå och gå med sällskap av en krullhårig tysk och en mycket full vän. Till slut ordnade det sig så att jag sov i Åbylund med härligt bråk till klockan sju på morgonen, då jag däckade i sängen med alla kläder på (och klänningen bakofram???)
Idag sov jag till tre tills det var dags för nya härligt uppfriskande och njutningsfulla bråk mig och mitt ex sinsemellan. (Blev sjukt förvånad när det kom ett förlåt-sms lite senare)

Declan, som var själva orsaken till festen, fanns ingenstans att finna. Inte heller Karin och Carro.
Inte den blekaste var dom tog vägen.
Aja, det var lite kaotiskt. Är det inte alltid så?
Nej, nästa fredag blir det åka av på riktigt - Anne är inte den som blygar ha ha. Dagen efter blir det åka av till Stockholm och KENT.
Det kommer bli en lugn skön vecka, där jag hoppas på att höra ifrån en viss person.
Nu ska jag ryscha lite, sen blir det nog att hoppa i plurret. Det är så sköööönt att gå omkring och softa i mjukisbyxor med gamla hårfärgningsfläckar och en ful T-shirt. Mumma för fan.

Festa på ni!
Arriverderci.....!

image8

image9

...helgens eskapader


image6  image7

Var bara tvungen! =)

Medioker onsdag


Ja, vädret är skit!
Men nu har det blivit mörkt ute så det är lite bättre.
Jag har sovit lite efter jobbet, kunde liksom inte riktigt somna efter messet man fick klockan halv fyra inatt.

Nu ska jag strax ner till staden och träffa min älskling Veronica.
Sen har ju Irländaren Declan kommit till stan igen på jobb så hele gänget ska ses senare ikväll, det var länge sen!

Fattar mig inte på folk alltså.
Svansen på sniskan och kepsen på sne - See ya!

o snart blir det lugg...

New times, new challanges


Ja, då är det slutet på en era. Slutet på en fyra års relation som var den allra meningsfulla i hela mitt liv.
Men tillika slut.
Så jag antar att jag blickar framåt nu, även om det är sorgligt att en kärlek är till ända. Jag kommer alltid älska den grabben, han var nog mitt livs kärlek.
Tyvärr inte den jag gifter mig med och skaffar barn med och lever mitt liv med.. Men när jag är 90 år kommer jag kunna minnas killen som lunkade runt i mediakorridorerna med ett leende.

Så. Om tre veckor börjar mitt nya liv.
Jag kommer nog hinna uppleva en hel del i den här galna staden innan dess, det tvivlar jag inte på!
Redan har sjukt mycket hänt.
Ingenting som varit konstant, ingenting som lett någonstans, ingenting som gett någonting och ingenting som någonsin kommer betyda någonting. Förutom han. Och mina brudar såklart!
Många galna nätter och många knäppa upplevelser det här året.
Men jag är faktiskt inte rädd för att vara ensam. Jag tycker om att vara ensam. Och jag har tänkt börja guy-style. Ni vet, förtränga allt som heter känslor, leva fritt och mycket. Inte ta ansvar och skita i konsekvenserna. Typ. Ska bli intressant och se hur det funkar. Tydligen mår man bättre av att leva så, istället för att må dåligt. Så det blir nya jag det!
12 dagar kvar till Kent. 11 dagar kvar till största festen, ska bli så himla kul.
På tal om fest så blir det dunderfest när jag fyller. Alla nära och kära på fyllan ha ha!
Nästa helg blir det Flamman, nu när man har en del studentvänner. En hel del fester framöver, Karin har fått ny lya och den måste ju invigas. Carros place behöver också lite erfarenhet. Anne har fest, Lina och Bella.. och så jag såklart. Sedan är det juldagen och nyårsafton. Jag kommer hinna bli alkis innan jag flyttar! Men jag måste ju suga ur sista musten ur den här stan innan jag åker.. eller?

Ja, dags att börja leva för mig själv. Istället för någon annan som de senaste tio åren. Ska bli underbart kul, skönt och befriande. Lärorikt och självuppfyllande.
Och du V... Oavsett vad så kommer jag alltid att älska dig. Du har förgyllt mitt liv den tiden vi hade! och jag hoppas vi ses innan jag flyttar från landet.


image5
Den bästa tiden vi hade tillsammans, Hultsfred 2006.

Nu ska jag cykla bort och sola lite.
Thüs!!

Måndag igen


Helgen gick fort, och var ju rolig.
Söndagsmys igår med tårta och ostbricka och massa annat gott!

Nyss vaknad, så nu blir det att få i sig lite kaffe, dra på sig galoscherna och gå och köpa smokes.
Jag saknar min älskling, var nästan 1 månad sedan vi hade närkontakt. Jobbigt.
Men jag hoppas på ett genombrott idag!

Börjar bli förkyld IGEN. Inte alls kul, går omkring och nyser som en vettvilling.
Jobbar inte förrän på torsdag - väldigt skönt!
På tal om jobb så har jag blivit headhuntad av ett företag stationerad i Stockholm, ett IT företag som behöver en tjej med mycket skinn på näsan och fallenhet för media och som är extremt bra på engelska, i tal och skrift. Det är ju jag! Tyvärr fick jag säga till han Chefen att jag ska ju iväg till Danmark om en månad så jag kan inte ta det hur roligt det än låter. Men människan älskar själv Danmark och bor typ där nere. Han tyckte absolut att jag skulle dra dit och sa att han håller en plats till mig, så att när jag är klar med Danmark har jag jobb i Stockholm direkt =)
Kändes helsjukt och jävligt KUL!

Nä fy fan, livet är bra roligt ibland!!
Nu ska jag gå till Pressbyrån. CIAO!

Halloween


En aning bakis efter gårdagen, usch.
Inte sovit tillräckligt mycket tror jag.
Så nu går jag på Coca Cola diet, så får vi se hur det blir med spriten sen ha ha!
Platens igår efter förfest hos Linn. Mycket skojigt, men lite segt ändå.
Träffade Jensa och Ludde och dom i alla fall, Jensa tar priset - finns nog ingen trevligare gutt än han! Och kul också när han berättade om tjejen.

Däremot fick vi inget trevligt väder, regn regn regn. Men mitt hår var så förbaskat rufsigt ändå så det gjorde inget ha ha.

5 veckor kvar sammanlagt. Wie, nu känns det.
Jag börjar ett helt nytt liv.
Ändå sitter vissa och "behöver tid till att fundera". Fundera över vad? Över att hey jag drar nu, vi ses om ett år eller så, hoppas inte du har flickvän då. Snacka om att chansa. Ska det bli något som kan hålla så måste det bli NU.
Men ingen respons. Inget svar.
Bara att jag är fett besvärlig och jobbigt. Att det känns konstigt. Att han gör vad som helst, bara han slipper tjafset.
OK, lösningen har vi här i så fall -
Våga med mig NU eller slipp. Du lever ditt liv och jag lever mitt liv. Period!

Jag har inte tid eller fokus eller ork att dra med mig struliga relationer till Danmark. Dom lämnar jag här. (Om du berörda person mot förmodan skulle läsa det här)

Nej, nu ska jag ut och sviiiira! Jag får ju "passa på nu när jag har stan för mig själv". Redicoulus.
Och mina brudar - ni är tamejfan bäst!

RSS 2.0