So much to doInköp, bråk med DHL, bussturer, Ikea, öl & film, nattsnack, släpa miljader saker, spackling, tejpning, målning, borrning, fixning, övertid på jobbet hela veckan, pakethämtning, skåpsmåleri och LCHF-matlagning.

Ja. Ungefär vad som hållt (och håller) mig sysselsatt sedan sist.

Försöker så hårt att se någonting positivt med att det är onsdag imorgon. Men just kan jag bara tänka på att det är TRE dagar kvar till helg. Och det känns helt jävla olidlgt.
Dessutom håller jag på att vänja mig av med nässpray. Fucking great.
Underbara DHL... och som en liten följetong:

RB Sportline mejlar mig idag vid 13.30 (!!) och meddelar att de inte har tid att hjälpa mig men ger numret till Casall. Ringer till Casall och blir vänligt bemött och får ett sändingsnummer inom 4 minuter.

Ringer DHL. Inget svar. Ringer aviseringen. Inget svar. Ringer DHL igen. Och ringer. Och ringer. 

Söker på sändingsnumret på DHLs hemsida. Nada.

De ringde mig 2 gånger tidigare idag men jag hann inte svara. That's it.
Nu senare på kvällen hittar vi infon om paketet - att det varit på mitt jobb (antagligen blivit nekat eftersom jag sa att jag inte kunde ta emot där) och nu är det återsänt. Återsänt.

Var? När ? Jag blir så jävla f ö r b a n n a d.

Tack gud att Emil finns - som för övrigt är the customer from hell när han sätter den sidan till - som hjälper mig ringa dem imorgon.

Förhoppningsvis, förhoppningsvis... så slipper ni läsa om en okänd kvinnas bombhot mot ett visst logistikföretag imorgon.


Äventyr i bushenHej & hå!

En lång, seg, trevlig och skrattig arbetsdag senare - så möter jag Tuta utanför och ser vilket fiiiiiin bil han har med sig, som han dessutom gjort sig besväret att låna från sin pappa.

Vi sticker iväg med endast min skrynkliga lilla papperslapp med den inte så exakta vägbeskrivningen från tjejen på Blocket. Ha ha jävla tur att Tuta har en GPS i Iphonen (jävla coola grejer, den kände till och med av när bilen körde för fort! Mobilen. Fast den liksom inte är ikopplad i bilen någonstans. Magiskt.) för tack vare den så hittade vi ganska enkelt. Ut i skogen utanför Kristinehamn skulle vi i alla fall.

Japp hämta hylla, ge tjejen pengar, in med hyllan i Rovern (eller den liknade en sån iallafall) som vi fick pilla med en del tills vi fick in den OCH fick igen bakluckan.
Däremot så blinkade baklucke-skylten hela tiden... Så vi var tvungna att stanna och kolla så den var stängd. Det var den men det rasslade och lät konstigt - man var en aning nervig de två milen hem.
Inte SÅ kul att tappa en 2-meter lång hylla som åker ur bilen på E18, säkert träffar en bil bakom och så får man spendera kvällen med diverse försäkringsfrågor och plocka träflisor längs väggrenen....Haha!

Nej men det gick bra, vi tog en smoke (damn vad gott!) och så fick stackars stackars Tuta hjälpta mig bära åbäcket tre trappor upp till lägenheten. Han som "bara" skulle skjutsa mig att hämta hyllan.
Men sjukt snällt och väldigt trevligt :)

Japp, ska på ben från Ikea imorgon så lite snygga pryls i :)

 

 

By the way - vem är Anonym som skickar hjärtan?

 

 

 


Att något så litet kan bli så stortÅh herregud.

Inte nog med jobbet, övertid hela nästa vecka, renovering hemma, resor till Karlstad och möbelhämtning så ska DHL strula...
Fick påringning av dem idag där de undrade om jag kunde vara hemma imorgon mellan 14-16 för att ta emot paketet. Ehm nej eftersom jag jobbar kan jag inte sitta hemma två timmar mitt i passet.
Då vill DHL lämna paketet på mitt jobb, men då receptionen inte kan ta emot det så måste jag veta när de är där så jag kan gå ut och ta emot det.

Men nej. Man kan tydligen inte ringa innan. Utan en hel dag närsomhelst dyker de upp utan förvarning. För ett paket jag beställt och betalat för. Som dessutom är från Casall, vilket borde betyda att jag inte ska behöva ha kontakt, och strula, med DHL.

Det bästa av hela soppan är att jag inte fått ett orderid, ett kollinummer eller ett löpnummer whatsoever. Jag kan alltså inte ens ringa till DHL och få hjälp. AAAHHHRGGG!
Så nu har jag mailat leverantören som helt enkelt får kolla med Casall om de kollinummer som behövs, ringa DHL och be dem ringa mig innan de kommer.
Men så enkelt lär det nog inte bli... Fan vad annoying.

En rolig sak idag i alla fall. Jag har skickat en goding till någon som behöver krya på sig. Hehe.


Varför ska du vara så besvärlig ?
Nya Ikea-katalogenKom i min brevlåda idag. Typ sist av alla.
Men anyway.

Jag är jävligt besviken.
Hur kommer det sig att äckelungarna har en hel avdelning på 20 sidor - medan dekoration, textilier och speglar bara en max två sidor? D o n t  g e t  i t.

Hittade en fin sak dock.
Ett skitnice soffbord som liknar mitt toalettbord med glas-skiva så att man kan lägga i bilder under. Och ha sina bilder framme hela tiden liksom. Alla vet ju att jag älskar mina bilder.

Ett Kent-bord kanske? :)

 

 

 


Tiss tiss tiss.. TisdagJisses vilken jobbdag.
Normalt sett är tisdagar de lugnaste dagarna i veckan för mig, men idag kom det verkligen från alla håll. Man måste ha tusen bollar i luften samtidigt - vilket jag i och för sig är expert på - men idag märkte jag att jag stressade upp mig.
Jag var pigg för att jag powernapade igår när jag kom hem och la mig relativt tidigt - och vid tvåtiden kände jag av den begynnande huvudvärken och spänningen i axlarna...
Men då lugnade jag ner mig, tog en paus, sträckte på mig, snackade lite med kollegorna - och sen var det OK igen :)

Skulle egentligen ha blött upp och rivit ner bårderna i hallen igår och idag, men när jag väl kom hem så kände jag inte för det. Dessutom kan man spackla kanterna, vilket jag ska börja med imorgon efter att jag varit till Charlestown och hämtat alla grejer hos Emil.
Han var till Beckers (eller var det var) och köpte färg till mig idag då han var ledig. Och gissa vad? Grabben lyckas tappa en färgburk mitt i butiken. Seriöst! Ha ha, men han fick ju åtminstone en flirt för besväret ;) Ja förutom fläckar på kläderna.

Idag har jag mest skrotat runt, har längtat hela dagen efter min Paprika&Chili kyckling som jag gjorde till middag. Har precis tagit mig en dusch och fixar med hår osv. Slappt!
Fick hem mina böcker från Adlibris idag - åh jag ser fram emot en helg med dessa fyra godingar och massa god mat och vin - men det får bli i mitten av september eftersom jag är fullbokad fram tills dess... No stress! ;)

 

 

 


You just got to love it 

 

 

 

 

Jag får nog köra en posebild på varje album som kommer. Kanske tillsammans med tattoon.

 

 

 

 


Förbannade IkeaJag köpte, när jag flyttade in, en ny MALM-möbel - ett toalettbord med glasskiva att ha i sovrummet.
Tyvärr fick jag en bänkskiva med en stor 12 centimetersbit bortskavd och på flera ställen hade "folien" släppt.
Jag är ju inte direkt känd för att få röven ur vagnen snabbt när det gäller livet utanför jobbet, men efter nån vecka ringde vi i alla fall till Ikea och kollade om jag kunde få en ny skiva. Sagt och gjort - supersmidiga Ikea skickade en ny skiva till mig här i Karlskoga kostnadsfritt och snabbt. Inget att säga där, blev imponerad hur smidigt allt gick.

Sen har den där skivan stått i min hall med kartong och bubbelplast och allt i typ en vecka. Idag tog jag äntligen tag i det.
Skruvade isär. Fick operera ut den nya skivan ur all bubbelplast. Försiktigt bort med glasskivan. Skruva ihop. Inser när jag försöker sätta dit utdragslådan att jag satt benen på fel håll. Skruvar isär igen. Justerar benen. Råkar tappa den nya orepade skivan mot mina skruvmejslar som ligger på golvet (!!). Skruvar ihop allting igen. Ställer den på plats. Lägger på glasskivan. Puh!
Som tur blev det ingen repa på den nya skivan. Men jag kan säga att jag stank turk (no offense) deluxe efter den pärsen.

Så Ikea i alla ära. Men jag måste ju fan vara otroligt puckad, eller ha en sjuk övertro på mig själv - för varenda gång jag ska skruva ihop något från Ikea får jag göra om det minst 2 gånger.

Toalettbordet med den gamla skivan.K ZHerregud. Jag är fast.
Av en slump gick jag in på Katrins blogg. Och jag kan inte sluta läsa. Har för mig att hon var dum i huvudet? Kanske var förr. Hon är ju fan bäst.

Sagan om de två tornen avnjöts medan jag mofflade lite lösgodis. Nu sitter jag med laptopen på fetmagen med sockriga tänder, snusar nonstop och bara läser inlägg efter inlägg.

Perfekt lördag.
Visning, soffhäng & LoTRYes, det tog tid men äntligen var fredagen och jobbveckan slut.

Vi tog följe med Ola bort till stan för lägenhetsvisning med memilen, han ska antagligen buda på den. Den var SÅ han liksom.
Sen fick vi gå hela gatan bort till Olas crib för en fika, första gången jag var där sedan han ordnat till allt - mycket fint!

Lämnade av Emil till bussen och så hem - mat i magen - soffhäng - och Sagan om Ringen. Ah! ♥
Jamie i NYHan träffar en man som varje kväll gratis delat ut mat till en grupp hemlös i New York.
Fy fan, mitt hjärta blöder verkligen för människor som inte ens har ett hem.
Jag skulle vilja hjälpa dem allihop!

Jag hoppas Jamie fick en tankeställare och bidrar allmänt till den sakens skull. Om han inte redan gör det.

Kent är några som donerar pengar och gager till hemlösa, som nu senast i SVTs dokumentärserie Hemlös. Underbar musik för ett underbart syfte!
Ingen ska behöva sova på gatan.

Jag donerar pengar varje månad till organisationer som hjälper både barn och djur, men jag ska faktiskt ta och slänga iväg 100-200kr i månaden till en passande org som hjälper just hemlösa i vårt eget land.
De flesta har råd att avvara en hundring varje månad. Tänk hur mycket det är för någon som inte har nånting,

Gå in på bidra.nu för att läsa mer.En dag i regnets teckenIdag är jag trött.

Gick upp halv sex och satt på en kontorsstol i 9 timmar. Man blir lite seg.
Hade tänkt ta mig ner på stan och besöka Bokia och Biblioteket för att kolla in lite nytt till bokhyllan efter jobbet.
Men eftersom vädret inte direkt varit uppiggande, så har jag nu istället beställt lite pockets från Adlibris och två andra böcker från Bokus :) My kind of shopping!

Det fick bli en powernap på eftermiddagen. Ah vad skönt!
Imorgon är det bara att stålsätta sig för 9 nya arbetstimmar - men sen är det helg!

Då ska jag sova, mysa, titta på massa film, skruva ihop mitt toalettbord från Malm nu när IKEA skickat en ny bordskiva (paketet stått i hallen i evigheter känns det som), läsa, rå om mig själv och umgås med bara mig själv :)

Att stressa ihjäl sigPå sistone har jag känt av att stress får mig att må dåligt.
Stress kan uttrycka sig på fler sätt än att ha bråttom, eller bli trött för att man har mycket att göra.
Långvarig stress integreras i ens medvetande, i ens kropp och i ens mönster och beteende.
I mitt fall handlar det om 1-2 års långvarig stress som blockerat de allra flesta sunda tankar, som hindrat mig från att hantera smått som stort, som satt sig som en tjock äcklig hinna av ren och pur frustration över allting.

Nyligen gick jag till sjukvården för att få hälp med detta, då jag relativt nyligen pga en helt annan händelse kraschade och fick upp ögonen för hur jag hållt på. Tyvärr fick jag inte det gensvaret jag hoppats på och står nu ensam i min jakt på ett mer balanserat liv med mindre stress.
Ja självklart har jag ju nära och kära som stöttar och ger mig råd.

I och med att lyckas bryta de gamla invanda mönstrena/tankesättet/reaktionerna måste jag nu och i framtiden helt omprioritera val jag tidigare tagit för givet, eller ens tänkt på att jag hade åsikter om.
Både när det gäller jobb, fritid, umgänge, intressen.

Med detta sagt vill jag att alla som jag kanskae inte alltid hör av mig till kan ha lite tålamod att man inte alltid svara på alla sms som kommmer. Man kanske inte alltid orkar svara på hur man mår.
Ibland kanske man bara vill vara. För att man mår bra av det.

Släng in ett inlägg på FB om det är något, så lovar jag att ni får se livstecken ;)

En lång dag - men bra dag.
Med köttbullar, häng, bussfärder, stan, en svart liten mops och minus den gaddning jag bokat.


... Yummie


Jag dör...

Den här mannen... Jag dör.


 

 

(på 6an right now)

 

 

 


Hobbit + rap = Sant?Måste bara säga att jag tycker det är helt hilarious att Dominic Monaghan spelar mot Megan Fox i Eminems nya låt (feat Rihanna).

Jag menar - det är ju Merry the hobbit liksom! Känns inte som att han är någon sexsymbol direkt...För övrigt en låt som verkligen har fastnat i min skalle... Sjukt bra!

SemestertiderMåste säga att jag är grymt nöjd med att jag hade semestern när jag hade den. 3 ½ veckors sol och värme.

Kul att typ hälften av alla på jobbet är eller ska på semester nu.

Vädret har inte direkt imponerat den senaste tiden, eller just nu heller för den delen.

Idag blir det Harry Potter-maraton!
RSS 2.0