Äventyr i bushen



Hej & hå!

En lång, seg, trevlig och skrattig arbetsdag senare - så möter jag Tuta utanför och ser vilket fiiiiiin bil han har med sig, som han dessutom gjort sig besväret att låna från sin pappa.

Vi sticker iväg med endast min skrynkliga lilla papperslapp med den inte så exakta vägbeskrivningen från tjejen på Blocket. Ha ha jävla tur att Tuta har en GPS i Iphonen (jävla coola grejer, den kände till och med av när bilen körde för fort! Mobilen. Fast den liksom inte är ikopplad i bilen någonstans. Magiskt.) för tack vare den så hittade vi ganska enkelt. Ut i skogen utanför Kristinehamn skulle vi i alla fall.

Japp hämta hylla, ge tjejen pengar, in med hyllan i Rovern (eller den liknade en sån iallafall) som vi fick pilla med en del tills vi fick in den OCH fick igen bakluckan.
Däremot så blinkade baklucke-skylten hela tiden... Så vi var tvungna att stanna och kolla så den var stängd. Det var den men det rasslade och lät konstigt - man var en aning nervig de två milen hem.
Inte SÅ kul att tappa en 2-meter lång hylla som åker ur bilen på E18, säkert träffar en bil bakom och så får man spendera kvällen med diverse försäkringsfrågor och plocka träflisor längs väggrenen....Haha!

Nej men det gick bra, vi tog en smoke (damn vad gott!) och så fick stackars stackars Tuta hjälpta mig bära åbäcket tre trappor upp till lägenheten. Han som "bara" skulle skjutsa mig att hämta hyllan.
Men sjukt snällt och väldigt trevligt :)

Japp, ska på ben från Ikea imorgon så lite snygga pryls i :)

 

 

By the way - vem är Anonym som skickar hjärtan?

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0