En norrmans helg


Japp, bror kom och hälsade på oss i helgen, alltid lika trevligt!

Fredagen spenderades med kycklingsallad och film från Norge he he - Död Snö, om en massa nazizombies som ligger begravda under snön i nån jävla fjord i Norge som ett gäng norskar väcker och de blir... ja. Slaktade.
Helt OK efter att man fattade att det var en ren komedi!

Vi kom i säng runt halv fyra-tiden.. My god.
Fick sms från tjejen som skulle titta på lyan kl 6 på morgon att vi skjuter upp det till imorgon vid två istället. Puh! Hade aldrig orkat gå upp och städa och vara redo för besök vid tolv idag inte..

Vi drog till Kil och åt lunch med svärföräldrarna, och åt för första gången i mitt liv ananaspaj, som var väldigt gott!
Världens snökaos kan jag säga men vi hade kul att få ut bilen ur snödrivorna!
Sen drog vi till Expert där bror ville lämna tillbaka en kamera som han inte var nöjd med, men det gick inte så bra... Tydligen får man inte öppet köp hos Expert, utan man är bunden till att handla just hos dem om man hade oturen att handla där från första början. Det slutade med att vi fick ta ett långt snack med butikschefen, men fy fan. Kommer ALDRIG handla där igen, dåligt kundbemötande och sugiga "regler" !

Ikväll glodde vi på The boat that rocked och drog några folköl och massa popcorn och chips och bara mös. Helt OK film. Sen skulle vi glott på mer film, men kände oss ( iallafall jag) sjukt sega sen igår så nu sitter vi alla tre (Timo i vardagsrummet och vi i sovrummet) med varsin laptop i våra egna världar ha ha!


Bror med vår hund Thindra!

Så strax blir det sängen! Tänkte dra en sväng på Wikipedia och uppdateramig på amerikanska städer först...
Hoppas ni haft en bra lördag!

// J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0