Dagens


... smärta inleddes imorse vid halv elva-tiden.
Då satt jag nämligen i tatuerar-stolen igen !

Ont gjorde det, inte supermycket men på ett "vassare" sätt än på Kent-tattoon. Gick ialla fall bra hur som helst, Emil fick komma och stri med mig för att distrahera. Efter nya så fixade även Krille till mitt e på Kent-tatueringen. Jag är så sjukt nöjd med båda !
Nu är jag inplastad på hela högerarmen, haha man känner sig lite handikappad.

Efteråt gick jag och Emil och käkade kinamat, det var sol ute och både brillor och vårjacka på ♥

Nu vill jag att det ska bli fredag, så att jag kan ta av plasten och njuta av mina fina tatueringar, ta kort och visa upp dem.
Imorgon blir det dessutom chill-häng hemma hos mig med tacos, öl och musik med grabb, Emil och Jessica. Perfekt fredag !

Förresten, fick mitt skattebesked idag. Hela 700 kr får jag tillbaka. Nya Converse !!



bakis.se



Hej och hå.
Ligger i soffan och degar, känner mig allmänt varm och sliten.
Har rökt sönder halsen, snusat sönder läppen och är helt öm i kroppen. Fy fan man kanske skulle bli nykterist.

Gårkvällen var i alla fall väldigt trevlig, först var det hockey och sedan lite fest hemma hos Emil.
Efter det blev det Nightshift, jag hade faktiskt kul men det berodde nog på att jag träffade grabben där. En relativt lugn och tidig kväll med den äckligt långa vägen hem. Men bara i 3 veckor till !

Imorgon kommer Jan hit och förbesiktar min lägenhet. Och efter det är det dags för kontraktskrivning. Och packning och sånt. Underbart!

Sen på torsdag är det dags för tatuering! Lite nervös men jag längtar tills den sitter där på armen.

Nu ska jag kolla vidare på Nicolas Cage och försöka förtränga att det varit snöstorm här under kvällen och det är vitt överallt ute... Det är ju sommartid nu !


E.T.



Chooo!

Dagen började bra.
Utvilad kl nio med solen lysande utanför. Lite kaffe och chill, sedan mötte jag Emil på stan.

Vi sprang runt lite och kollade kläder, inredning och gym. Helt plötsligt var klockan två ? Tiden bara försvann. Det blev lite lunch (kinamat, Mmm-mm!) och sen systemet och sen handla. Fy fan jag handlade så mycket att jag inte ens kunde bära kassarna själv.
Vilket jag fick göra när jag gick av bussen, satan vad jobbigt det var.

Men nu sitter jag med mina kära vän Pripps Fredagsöl och lyssnar på lite Katy Perry och bara njuter.

Senare kommer grabb hit och då ska jag bjuda på entrecôte. Det ni !






Långhelg



Yes !
Färdigjobbad fram tills på måndag och det är bara så sjukt härligt.

Jag fick lägenheten jag talade om ! Igår ringde de och frågade om jag var intresserad. Haha fan vad jag skuttade fram när jag pratat klart med dem. 15 april är det inflytt, och då får jag nya fräscha tapeter och nya vitvaror och dessutom inget krångel med dubbla hyror.
Så nu har jag tre veckor framför mig med pirr i fingrarna, jag vill inreda och planera och göra mysigt.
Det kommer bli så jävla underbart att bo så nära stan. Gym, krogen, plus att nästan alla mina vänner bor inom några hundra meters avstånd.

Lite ändring på helgen blev det dessvärre.

Imorgon ska jag hänga med min vapendragare, sedan blir det filmmys med grabben.
På lördag blir det förhoppningsvis lite party! Måste ju fira...!


 

 


Slaget om Norrland



Sitter och kollar på hockey.
Nu när bästa laget, LHC, dessvärre inte är med i slutspel längre tänkte jag att jag lika gärna kan se SAIK få pisk av Luleå. Just nu står det lika. Förlängning.

Annars var dagen så sjukt extremt oändligt olidligt segt på jobbet. Fy fan vad jag hatar tisdagar.

Jag är lite nollställd. Lite ledsen. Lite förväntansfull. Lite less.
Mest av allt vill jag att det ska vara fredag så jag får vara LEDIG.
Sen på kvällen ska vi se exellenta Ralf med sitt Mustasch på Nöjes och det kan ju inte bli annat än PEPP!




Changes



Denna vecka är en vecka med många förändringar.

En del har redan hänt, en del vet jag att de kommer, och en del liksom ligger och pyr under ytan; redo att dyka upp när som helst.

Jag är en vanemänniska. Jag trivs som bäst när saker och ting är inrutat, förutsatt att det funkar. Jag gör mitt jobb, jag går hem, jag umgås med den och den och på fredagar är det tacos och öl. Lite så.

Vissa förändringar känns väldigt bra men de tar ändå tid att vänja sig vid.
Och vissa förändringar är bra, men samtidigt dåliga; helt beroende på vem man pekar på.
Jag börjar väl känna att jag står på en rand, där jag mitt tålamod börjar ta slut och där jag verkligen måste göra hårda val gällande vilken väg jag ska gå.

Jag har hört att man alltid ska sätta andra framför sig själv. Vända andra kinden till.
Men i verkligen är vi alla egoistiska svin.





Om två veckor...




Lugn och fin



Arbetsdagen var seg, men tog ju slut. Till slut.
Riktigt härlig dag idag med solsken, solbrillor till jobbet imorse halv åtta - det är inte dåligt!

Ringde mitt hyresbolag idag och hörde lite ang lägenheten jag sökte då jag inte hört ett knyst sedan jag var på visning. Tydligen är det EN person före mig i kön, som de dessutom inte fått tag i... Så imorgon borde jag få reda på om det blir flytt här snart eller inte.
Låter ju bättre för mig, odds-mässigt. Men får jag den inte kommer det känns sjukt surt, som att falla på mållinjen. Nej, nu ska jag sluta spekulera, får se under morgondagen helt enkelt.

Mina grannar leker zoo i trappuppgången. Och jag är så himla trött.
Och jag saknar. Jag saknar så mycket just nu.
Känns som att allting står i dödsläge och jag kommer inte ur det. Antar att det bara är att ge det tid. Och se fram emot allting annat som händer samtidigt.

Nu ska jag få i mig lite kvällsfika, sedan blir det en tidig kväll!





Planer



Idag började en ny vecka, med dagspass för min del.
Det suger att gå upp tidigt men att vara hemma halv fem slår det mesta!

Var inte superpigg efter ca 4-5 timmars sömn inatt, så när jag kommit hem och ätit middag tänkte jag powernapa en halvtimme för att balansera upp sömnen.
Det slutade med att jag sov som en stock i över två timmar, med blött hår och allting. Missade första perioden av matchen och var helt förvirrad. Dessutom drömde jag inte alls några trevliga drömmar...

I vilket fall som helst så hade vi semestermöte idag på jobbet och jag fick de veckor jag ville ha. Ja jag flyttade visserligen 2 veckor till mitten av augusti men jag är good to go till Peace & Love och Hultsfred!! Vilka ska med ???

Förra våren, guuud smält bort snön nu !!


King without a crown



Fredagen tillbringas med underbara Marisyahu i högtalaren, Pripps, cigg och underbart fina vänner efter 3 timmars komp från kvällspasset.

Skål !




This is war



Här sitter jag och dricker öl och lyssnar på Jared Letos underbara röst. Klickar runt på festivalernas hemsidor, känner hur det spritter i kroppen. Ge mig sommar och festival nu !

Hittills ser sommaren ut att innehålla en Grekland-resa med Jonas, Hultsfred, Peace & Love, en Göteborg-tripp ( Ja. Jag känner att det är dags att krypa ur Stockholms-skinnet och se gatan där Håkan trillade fram ), en Köpenhamn-weekend och förhoppningsvis London också!
Vad tror ni ? Möjligt ? Hmm.

Känner att det här kan bli en riktig kanonsommar. Ett riktigt kanonår. Ni vet att man får den där känslan ganska tidigt på året... Jag vet att jag kommer mista mycket, kanske redan på väg att göra det och säkert gjort det också.

Men det finns så mycket kvar att vinna.



Hultsfred 2006


Gemigsommar.nu



Fördelen med att jobba kväll är att man hinner med att se lite dagsljus på förmiddagen.

Just nu lyser solen, det är plusgrader ute, snön smälter, man kan skymta asfalten och hör fågelkvitter.
Våren på väg ?! Åh jag hoppas verkligen det! När man kan gå till jobbet med solglajjor känns det onekligen som att det är på gång i alla fall!

Igår var jag och tittade på en lägenhet, en etta som ligger bara ett stenkast från stationen och sjukt nära centrum, samtidigt nära alla vänner man umgås mest med. Det står 3 personer före mig i kö, och jag håller verkligen tummarna att de ska tacka nej så jag kan få den! Vill inte hoppas för mycket, för chanserna är väl inte direkt superstora, men jag hoppas hoppas hoppas !
Tänk vad underbart att slippa gå kilometer hem från krogen, kunna storhandla och bara gå typ 50 meter hem eller ha krypavstånd till PiP i sommar ?

Hoppas!

 

 

 


Helgen



... har bestått av filmkväll, mys, en tripp till Örebro med bio, några öl på Pitchers med goda vänner, en fruktansvärt kall och hemsk nattpromenad, trevligt sällskap och slapp.

Black Swan som vi såg var riktigt sevärd (även om mitt sällskap kanske inte höll med hehe), den rekommenderas!

Nu blir det fortsatt mys här i soffan med lite Cola light, kebab och Joona Linna!
Till veckan gör jag kvällspass, och det känns oerhört skönt att inte stressa i säng ikväll. Förhoppningsvis blir det att se Let me in innan kvällen är slut...





RSS 2.0