Då var den slavhelgen över...



Öh!

Blev inget komp för mig idag, massor att göra.
Jag och Johan satt ju dock i samma båt och tog en promenad i snön ner till stationen och filosoferade över tiden som gått på jobbet, nice!

Svarat på lite mail, pratat med sötnos, fått i mig lite mat, uppdaterat mig på de dagliga bloggarna.
Ah, skönt att veta att jag inte behöver åka hemifrån förrän kl 10 imorgon.
Jag planerar sovmorgon, kaffe och morna framför Nyhetsmorgon.

2 down, 5 to go!

// J

Mind games

Tack vare världens bästa Linda kunde jag kompa och komma hem lite tidigare :) Tack! Sitter på bussen hem nu och försöker stänga ute högljudda studenter med riktigt bra trance i hörlurarna. Fan man blir ju sugen på att gå ut och dansa! :) saknar dock ett ställen i Karlstad där de spelar riktigt schysst dance/trance/house-musik... Har köpt med mig riktigt dyra pistagenötter och ser fram emot en liten filmkväll när jag kommer hem. Ciao! /J

På jobbet


Tjo!

Sitter just nu nere i matsalen på jobbet, det är ganska dött här ha ha!
Fick ju ta 6-bussen, ganska segt måste jag säga.
Samtidigt är det ganska mysigt att vara uppe så tidigt på helgen, man är helt ensam och allt går i ett lite långsammare lunk. I like!

Jag börjar jobba om ca 45 minuter, så jag tänkte passa på och njuta av en kopp latte och bara höra tystnaden.
Sen slutar jag vid 18, men kommer inte hem förrän 21.00 ... Då är det skönt att jag tog med laptopen! Och tacolåda till middag =)

Ha en bra lördag!

// J

Oh my fucking god


Hej!

Här är läget riktigt bra! Har min lediga dag idag, försöker att inte tänka på att jag har en 7 arbetsdagarsvecka framför mig, fy.

Igår hängde jag med älskling direkt efter jobbet, vi åt något så sjukt gott. Oxfile på ruccolabädd med coleslaw, sjukt gott. Sen bjld jag grabben på min LHCF.dessert - mörkchokladdoppade fruktbitar (jag tog banan denna gång, förut har jag tagit hallon) med laktosfri vispgrädde. Vilken brakmiddag!

Sen drog vi till bion, som nog var den mest irriterande bio-upplevelse jag nånsin varit med om!
Det är ju tydligen sportlov i Karlstad och bakom oss satt massa ungjävlar i 15-årsåldern som SKREK sp fort nånting hände i filmen. Hon som satt precis BAKOM mig skrek fan värst, jag fick nog tinnitus. Se satt de med sina stinade äckliga fötter över vår rads stolsryggar, fy fan. Lär sig ungar inget hyfs nuförtiden?



Filmen var bra, precis som den typen av skräck-fantasi-"gammal-myt"-filmer ska vara. Bra skådisar, jag ÄLSKAR Emily Blunt som även var med i Djuvulen bär Prada. Vissa saker i filmen var dock lite dåligt gjorda...
Varulvarna ÅT liksom ingen, de bara slog folk och styckade dem. När Lawrence (spelad av underbara Benicio El Toro) blev varvulv så såg varulv-versionen inte ens ut som han. Är det ens han som spelar eller nån stuntman? (Se ovan bild) Sen fanns det likosm ingen förklaring varför pappan (Anthony Hopkins) var så jävla störd i huvudet. Aja, helt OK film!

Idag har jag faktiskt varit riktigt produktiv!
Vaknade upp hos grabben, drog hem för att jag skulle tvätta vid tio. Såg sen att jag bokat fel dag!
Drog till gymet istället och slet som en gris i en timme, sen la jag mig i solariet... Åh vad jävla härligt! Jag var en ny människa när jag kom ut ha ha!
Sen blev det att handla lite käk och avnjuta en riktigt god kycklingsallad med böngroddar och ruccola.
Jag och grabben tar varsin ego-kväll idag så nu ska jag strax föna håret, sen blir det att dra nån gammal film eller läsa lite och bara slappa med riktigt gott samvete =)

Just ja. Om ni undrar över rubriken.
På bion såg jag detta:





Jag dör, jag dör, jag DÖÖÖR! Jake är tillbaka i Prince of Persia, och så sjukt jävla snygg.
Det finnas inte ord för att beskriva hur otroligt vacker denna man är...

// J

Slappis



Halllå!

Herrejävlar, idag skulle ju bli en jättehurtig dag för mig.
Men efter jobbet så drog jag hem, så sjukt hungrig eftersom jag inte tog med mat till jobbet idag.
Massa mat i magen, sen lite prat med älskling som oväntat fick en ledig dag.
Vid femtiden kände att gud jag måste powernappa, så trött jag var.

Ha ha vid halv sju vaknar jag skitseg och ont i halsen, ställer in träningen och möter upp älskling istället.
För att gå till affären och köpa godis!
Äsch. Slappis får man vara. Mycket skönt faktiskt.

Efterlyst står på i bakgrunden, jag sitter och surfar runt lite som vanligt.
På planeringen står lite fix av hår och dusch - sen säng!


He he min älskling skickade denna för en stund sen ♥

Så himla skönt att det bara är jobb imorgon och sen ledig fredag.
Imorgon ska jag och älskling gå på bio och se Wolfman!

Ha en superkväll allihopa!

// J

Såg förresten att Jims Värld går på 3an inatt kl 4. Jag ska ju upp vid kvart i fem. Funderar seriöst att ställa klockan så jag kan se avsnittet!

Heta kroppar ...



.. med massa muskler och brunkräääääm, väntas i senaste numret av Body Magazine, som jag fixade en halvårsprenumeration på igår.
Ska bli kul med inspiration och tips och trix - wie!

Jaha, dagen gick ganska fort.
När jag kom hem satte jag mig i soffan och har typ knappt rest mig...
Har ont i halsen, och det är inget bra!
Har varit hungrig precis hela dagen, nu när jag börjat ordentligt med LCHF efter några månaders paus. Magen vill ha mer maaat ha ha ! Känns dock bra att återgå till mina normala rutiner igen, känns seriöst onaturligt för mig att äta pasta och ris tex. Och det smakar ju ... ingenting!

Kollar på So you think you can dance, är det bara jag som älskar det programmet? Älskar att se folk dansa, de som verkligen kan.
Surfar dessutom runt efter ett bra gym att byta till här i stan, helst närmare och med dygnet-runt-öppet, det enda jag hittade är typ skitlångt bort och besvärligt att ta sig, aaaarrwwwhh!



Danny, Wictor och jag på väg till "metropolen" Vetlanda för några veckor sen

Har stått och lockat håret nu ikväll, och det ett riktigt hollywood-svall! Är så nöjd med min plattång!
Har förresten jävligt ont i tänderna..? Stress? Gnistlar under natten? Jisses vilket ointressant liv man har ha ha.

Ni får sova gott mina vänner!

// J

Är det nu man straffas?!



Tog precis ett bad med massa parfymerad duschcreme, smells good!
Ligger under täcke med håret i tofs (och grannen intill började precis hamra i väggen, tack för det!) och med handduk och bara tår! Är det inte den bästa känslan i världen - att krypa ner helt ren med handduk fortfarande runtom en och känna sig helt friiii ha ha!

Gjorde inpackning och peeling, och jag fattar seriöst inte...
När jag var ungdom (ja, alltså tonåring) hade jag nästan aldrig finnar, men nu som 25-åring, har jag nästan alltid någon på hakan.
Just nu har jag massa röda prickar runt hak och käkpartierna, och det spelar ingen roll hur mycket eller sällan jag tvättar ansiktet, jag anväder acnemedel, använder endast mineralsmink osv osv.
Funderar på om det är vuxenacne - som är supersvårt att få bort. Har läst lite om det och ordet roaccutan dyker upp. Och AHA-behandling. What the fuck liksom.

Kan även vara mina p-piller. Då det dykt upp efter att jag började med dem, och bara verkar bli värre. Var riktigt illa första halvåret som det brukar vara, sen gick det ner (underlligt nog under sommaren, sol ska ju vara bra) för att komma tillbaka nu senaste halvåret. Suck!
Nån som känner igen sig?


Från i somras, vilken hy! =)

Nä, får ta och kolla upp det där, och ta och börja sola så smått under veckan.

Hoppas ni har intressantare saker för er ha ha!

// J

Uppladdning



Jaha, söndagen är slut strax.

Jag sitter hemma, Timo och älskling är hos honom och umgås då bror ska sova där till imorgon.
Trött som en jag vet inte vad.
Kl stod på 04.30 innan man fick sömn inatt, så det förklarar ju saken.

Idag drog jag hem och städade inför visningen, tjejen gillade min lya skarpt, ha ha hon hade god smak med andra ord! Kommer nog bli hon som får den, känns bra.
Sen drog vi till världens stökigaste Biltema för att bror skulle hitta verktyg osv, OCH en SPADE, i och med att man blir totalt insnöad med bilden varenda natt.
Sen blev det storhandling och sen hem och äta kebab och glo (ännu en gång) på Watchmen.

Nu på kvällen har jag packat upp min stora väska som jag haft hos grabb. Duschat, tvättat hår. Ha ha ni ska se mig nu, vilket jävla burr! Innan man plattat det vet ni, shit om jag skulle gå så skulle folk tro att Snömannen dykt upp igen! =)


Om jag var en hund skulle jag se ut såhär just nu!



Edit: Jaha, nu ser jag åter ut som en smooooth Mariah Carey - ja alltså håret. Bara håret. Ha ha.

Nee hör ni, ni får sova så gott! Jag börjar vid åtta imorgon, vilket innebär att jag måste upp vid fem... Men så slutar jag ju vid ett!

// J

En norrmans helg


Japp, bror kom och hälsade på oss i helgen, alltid lika trevligt!

Fredagen spenderades med kycklingsallad och film från Norge he he - Död Snö, om en massa nazizombies som ligger begravda under snön i nån jävla fjord i Norge som ett gäng norskar väcker och de blir... ja. Slaktade.
Helt OK efter att man fattade att det var en ren komedi!

Vi kom i säng runt halv fyra-tiden.. My god.
Fick sms från tjejen som skulle titta på lyan kl 6 på morgon att vi skjuter upp det till imorgon vid två istället. Puh! Hade aldrig orkat gå upp och städa och vara redo för besök vid tolv idag inte..

Vi drog till Kil och åt lunch med svärföräldrarna, och åt för första gången i mitt liv ananaspaj, som var väldigt gott!
Världens snökaos kan jag säga men vi hade kul att få ut bilen ur snödrivorna!
Sen drog vi till Expert där bror ville lämna tillbaka en kamera som han inte var nöjd med, men det gick inte så bra... Tydligen får man inte öppet köp hos Expert, utan man är bunden till att handla just hos dem om man hade oturen att handla där från första början. Det slutade med att vi fick ta ett långt snack med butikschefen, men fy fan. Kommer ALDRIG handla där igen, dåligt kundbemötande och sugiga "regler" !

Ikväll glodde vi på The boat that rocked och drog några folköl och massa popcorn och chips och bara mös. Helt OK film. Sen skulle vi glott på mer film, men kände oss ( iallafall jag) sjukt sega sen igår så nu sitter vi alla tre (Timo i vardagsrummet och vi i sovrummet) med varsin laptop i våra egna världar ha ha!


Bror med vår hund Thindra!

Så strax blir det sängen! Tänkte dra en sväng på Wikipedia och uppdateramig på amerikanska städer först...
Hoppas ni haft en bra lördag!

// J


Klockmännen



Ja, alltså Watchmen =)
Det blev kvällens film, riktigt bra ju!
Blev nog lite kär i Dr Manhattan, man såg ju hans pille heeeeela tiden ha ha!

Nyss duschat och krypit ner i nytvättade lakan, gott!
Ska läsa lite och kolla igenom mobilen, haft den avstängd hela dagen, och nog utbryter det kaos då he he.
Sen blir det sängen, älsk jobbar dag imorgon och ska ska hälsa på farbror trappmaskin innan jobbet.

Sov gott!

// J

Festivalsommar 2010



Åh. Vad jag längtar.

Denna sommar har man ju, för första gången i sitt liv, betald semester! =)
Och jag ska passa på att dra till Hultan, Way out West... och kanske några till ;) PiP såklart!

Grabb jobbar, om en halvtimme är det tvättstuga - sålänge tänkte jag njuta i sängen framför tvn med Dan Brown och saltlakrits.


Nostalgi!

// J

En riktigt nice förmiddag



Mmmm!
Njuter av fulla muggar av att vara ledig idag! =)

Vaknade vid tio, drack kaffe och åt frukost framför Livräddarna på Bondi Beach, tänk er att dra till Australien! Har seriöst planer på att bosätta mig där i framtiden.

Nu kikar jag på Riskfyllda förlossningar på Tv4 Fakta - älskar den kanalen.
Samt kollar bloggar, men det verkar vara allmän bloggtorka idag ?

Vad gör ni?

Även kikat lite på favvosajterna Caliroots.com, Junkyard.se, Sneakersnstuff.com osv.. För ett par snygga sådana här:


Mina snyggingar!


Men vill ha dessa i brunt också! Funderar på ett par lila också, eller ett par pastellgula?


Nu mer kaffe!

// J

Dagens



.. Finaste: Grabb hade gjort fläskfile-middag med en folkis OCH köpt en påse Djungelvrål till mig nu när jag kom hem vid elva. Naw. Den grabben känner mig =) Tack!

.. Segaste: Att bli väckt kl 8 imorse av en lampa rakt i huvudet, för att grabb råkat välta ut ett glas vatten på golvet och fick panik att torka upp det. Jag blev skitförbannad och mitt morgonhumör gjorde sig påmind. Förlåt älskling! ;)

.. Roligaste: Att höra mina kollegor (och föredetta "elever") Jessica och Lindas vrickade diskussioner och samtalsämnen när det är lugnt på jobbet på kvällarna.

.. Pirrigaste: HÖGSKOLEPROV.

.. Seriösaste: En tjej ringde på lägenheten idag, så lördag ska den visas upp. Buuhuu, min fina lägenhet! Dessutom - på lördag middag med svärföräldrarna. (Seriöst)

.. Längtan efter: Att flytta ihop. Våren och sommaren. Mamma. Pappa. Syskonen. Festival! SEMESTER.

.. Jobb: M y c k e t. Jobb.

.. Överraskning: Hur otroligt vacker min högsta chef är. Märkte det på riktigt idag.

.. Nöjdaste: Att det GÅR att göra Hollywood-lockar med min nya plattång. Man var bara tvungen att öva in knixen. Och att jag är leeeedig imorgon!



Aaah! Fattar ni att lilla lillebror Jojo bara är 13 år. Ser fan ut som 16 haha!



Minsta lillebror Wictor showar deluxe ! =)


Nyblivna 18-åringen Max. Fast du kommer alltid vara 12 i mina ögon ;)


Den HÄR bjuder vi  på, eller hur brorsan! HAHA

Näää, nu ska jag fortsätta slappa här jämte en nyduschad grabb.
Åh så gött att vara ledig imorrn =)

Ha det superbt!

// J

Högskoleprovet



Tack vare älskling så hade jag kl 23.43 min anmälan, he he. Tack söt!
Nu måste jag göra själva provet också... Tur att jag älskar prov =)

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, grymt trött.
Men det har varit en bra dag.

Imorgon blir det träning, om jag orkar ta mig upp vid åtta!

Ha det bäst! ♥

// J

The tricky ways of asking for help



Blaaaa...
Jag har inte mått så bra denna helg.
Och verkligen inte när jag gick hem från älskling vid sjutiden.
Ångest deluxe, som jag inte vet hur jag ska hantera.
Ingenting som rör mig per se men folk som jag har kär. Väldigt kär.
Och ingenting som jag tyvärr kan göra något åt. Tufft.

I alla fall, när jag kom hem frågade jag grabben om jag fick sova hos honom denna vecka.
Och det var ju såklart inga problem.
Men bara den lilla grejen gjorde allt så himla mycket bättre.
Så imorrn är det bara att dra sitt pick och pack bort till Kvarnberget, sen ska vi träna ihop.
Känner att det får bli träning, bra mat och mycket sova denna vecka och helgen (och ingen alkohol!).
Om det fysiska mår bra så är det lättare för det mentala att hänga med !

Glor på Romy & Michelle, ha ha vilken film..
Har tvättat hår, fixat naglar, glott på ny hårfön och locktång, och såklart Converse =)
Kan verkligen inte få nog av dem he he.

Ha ha vilken jävla Valentine's day.... Jag förbjöd faktiskt min pojkvän att köpa blommor till mig idag, jag såg nämligen att han varit inne på Interflora.se och kikat runt. Jag är tjejen som inte fattat grejer med blommor. Alls.

Jag ska köpa varsin fettis-semla på tisdag istället! ♥

// J

Romantik är inte min visa



Emil jobbar inne vardagsrummet, jag ligger i sängen, slöglor på tv och läser bloggar.
Jag gav honom frukost på sängen imorse, vi mornade lite, sen slängde jag mig i duschen (heh, det BEHÖVDES!) sen har jag legat här.
Solen lyser ute och det verkar sjukt fint att vara ute nu.
Vi skulle tat en promenad. Men jag vet inte, jag orkar inte.

Känner mig helt tom i bollen.
Orkeslös. Fast jag egentligen vill och behöver göra massa skit idag.
Träna. Handla. Städa hemma, och diska.

I fredags stack vi ut och tog en öl på Leprechaun. Mötte en massa irländare.
Blev full och köpte cigg. Smart.
Igår åt vi pizza och kollade på massa film, bla Beck.
Helt OK helg.
Lite kinkig, grinig, kort stubin, elak-ärlig som bara jag kan vara, lite off, allmänt egen.
Men grabb säger att han älskar mig precis som jag är.

Tur det.


// J

De gamla goa dagarna



Här.

Här ska ni få se på bruttan som lärde mig allt om att ha kul, vara sig själv, stå för mina åsikter, vara ärlig, att dansa, att vara feminin, att man kan prata om allt, hur killar funkar, att det är okej att vara liten ibland, att man aldrig ska svika sig själv, att det är hur gott  som helst att dricka champagne i bubbelpool - kvinnan som gett mig alla kunskaper och färdigheter och arvsanlag och de mest fina upplevelser.

Som alltid hade en kram till hands, som alltid sa till mig hur speciell och fin jag var, som alltid kunde prata skit och skratta åt mina skämt, som alltid älskat mig och uppskattat mig för den jag är. Som ibland gjort tossigheter - men kommit ut på andra sidan med en helt annan förståelse av mig, nu när jag själv vuxit upp till en kvinna.
Jag saknar henne och de crazy nätter vi hade i Linköping, alla upptåg och minnen.
Men än är du inte förlorad mamma, jag ska nog komma och ta dig tillbaka till de gamla goa dagarna =)


En puma-mamma


Notera att jag och mamma målade väggarna i bakgrunden !

Mina bröder knäppar sig på Msn, så vi hörs senare. Missa inte Moulin Rouge på 8an kl åtta!

// J

Fontänen



The Fountain - med Hugh Jackman och Rachel Weisz.
Otroligt fin film om kärleken och döden och alla känslor däremellan.
Lyssnar på filmmusiken nu medan grabb hjälper D att lasta av skrivbord som de varit i Stockholm för att hämta.


Konstigt det där...
Döden alltså.
Jag har turen att ha unga föräldrar ( mamma 48 år och pappa 50 år ) trots att jag själv är vuxen.
Men oavsett det, så måste man någon gång inse att ens föräldrar är dödliga.
Man tror ju som liten, och som vuxen, att de ska finnas där, jämt.
Man kanske inte pratar med dem varje dag. Eller träffas så ofta.

Men pappa finns ju i Södertälje, och mamma i Vetlanda. ( ja, fråga mig inte hur fan vår familj spred ut oss geografiskt, men särskilt smidigt blev det ju inte he he )
Nu ställs saker på sin spets.
Jag vet inte hur man ska känna.
Jag som aldrig känner nånting. Som är hård som is eller flinta för den delen. Nä usch, jag vet inte.

Jga vill bara ta tillfället i akt att säga :

Mamma, jag älskar dig ! Mest i hela världen ♥
Pappa, jag älskar dig. Finare pappa finns inte ♥

Ta vara på era kära. Oavsett om det är alla hjärtans dag eller ej.

// J

Du är precis som min morfar



Sitter och lyssnar på Justin, pratar med gamle polaren Jonas om allt och inget.

Precis storstädat grabbens lägenhet, damn vilka stora dammråttor jag hittade!


Mer update senare.... ;)


// J

I'm baaaaaaaack !



WIE - äntligen har min mobila bredband kommit, mitt gamla "modem" var trasigt och nu har det i alla fall kommit en nytt, snyggare. Så äntligen kan jag använda laptopen och komma ut på nätet igen =)

Allt är super med mig, pigg och glad som vanligt.
Däremot ...
I söndags tänkte jag att va fan nu ska jag vara smart och köpa ögonbryn & frans-färg, eftersom jag har ganska markerade ögonbryn och inte orkar hålla på och fylla i dem jämt.
Tyvärr gick det åt helvete och jag fick en ganska rejäl allergisk reaktion redan i måndags.
Hela området runt ögonbrynen är helt rött och knottrigt, jättesvullet och spänner, kliar och gör ont. Fan vad fresh liksom ha ha!
Så jag går runt och ser ut som en clown, som grabben uttryckte det.
Går på allergi-medicin men det gör mig så himla trött att jag känner mig som en pensionär, så jag hoppade över den idag men får nog köra helgen ut i alla fall, trist.

Jaa, vill man vara fin får man lida pin ??!

Kollar på True Life på MTV, om personer som ska byta kön, är inte sånt där jävligt intressant ?
Kul för dem som bestämt sig!

Jaha, annars då... Vi planerar för flytten för fullt, ska tvinga Emil att sälja massa fult skit som vi INTE ska ha med oss till nya lyan ( hör du det , va ?), planerar färger osv.
Denna vecka har jag haft bara 5 - timmarspass och det är helt underbart. Och imorgon är det ju fredag!
Det blir att kolla på Moulin Rouge med popcorn och vin - Emil är ledig och ska åka till Stockholm för att köpa ett höj och sänkbart bord... Ehh ... ?








Mina fina kollegor! ♥

Ska strax hoppa i ett varmt bad och värma upp mig!
Sen blir det slapp i sängen till sovdags.

Puss!!

// J

En miljon ursäkter



att jag varit borta härifrån på 5 (FEM) dagar!

Problemet är att jag inte har något internet. Mitt mobila internet är felanmält och jag väntar på en ny "dongel" och grannen, som jag surfade på tills för några dagar sedan, upptäckte att jag snodde hans trådlösa internet och skyddade det 'Doh!'

So that's why!

Jag hoppas att alla mina läsare har det super.
Det har jag, som efter en otroligt seg och långsam vecka med hosta, slem och feber på jobbet nu har käkat tacos och glor på film med min älskling och min bror ihop med några pilsner =)

Vi såg nyss på Surrogates med Bruce Willis - helt OK!
Igår såg vi på District 9 som är en av de mest ovanliga och bästa film jag sett nånsin! Ni måste köpa / se den!

Nu ska vi strax se på Public Enemy men Johnny Depp, ladda upp med lite chips - sen hoppas jag grabbarna är på lite kortspel, kanske lite poker ? ;)

Ha en superkväll!

// J

Ny vecka, ny månad



Damn fattar ni att det är februari redan ?

Ny vecka, hatar måndagar.
Speciellt när man går upp kl 7 och är så tjock i halsen att man knappt kan andas...
Men jag får ju tvättat i alla fall!

Ska även köpa nytt busskort idag, mindre kul att lägga nästan en tusenlapp på en sån sak!
Nä man kanske ska ta och äta nån frukost, fast jag mår mest illa... Usch vad jag är trött på att vara sjuk.


Bild från dagen jag & grabben blev ihop ♥


// J

RSS 2.0