Allting knyts ihop...

image59

Jag på resecentrum i somras, på väg upp till Stockholm med Viktor. Ha ha, jag gick upp kl 5 den dagen och jobbade på Konsum i Valla innan vi åkte iväg med bussen. Mysig resa var det =)

Jobbade lite igår, det var rätt kul men det gick inte alls lika bra som jag trott med att köra rullstolen. Fuck vad ont jag fick i handen! Inget kul.. Sen åkte jag till Klain och käkade kebabpizza (vad annars, det är vad vi ätit i 4 år, och lika många år framöver antagligen) och kollade på I Am Legend. Den nya filmen med Will Smith, när han är helt ensam i NYC. Det var väldigt bra kan jag säga, det var både en och två gånger jag fick krypa ner i soffan och kika fram bakom en av Klain's Lexingtonkuddar.
Så imorse passade jag på att sova ut. Somnade igår efter 2 Sex and the City-avsnitt medan den andre låg och sov. Och snarkade! Jag är ju inte så himla van vid att sova brevid den mannen, har sovit helt själv i en månad. Så det blev väl inte så mycket sömn förrän han hade stuckit till jobbet vid sex. Jag vaknade vid elva, läste lite.. somnade och vaknade vid två. Läste och vid tre var det bara att kuta ner till stan och träffa Virre..
Inhandlade nyårsklänning och sexiga stayups. Hittade även ett skitfint halsband i guld.
Sen när jag gick av bussen och skulle hem möttes jag av en röd golf med min bror sittandes i den.
Han skulle till systemet och jag hoppade in och fixade drygt 20 öl och en stooooor flaska champagne =) Hade kunnat fixa det på stan men orkade verkligen inte efter alla svängar systrarna Winquist drog runt med på ha ha.

Jag uppdaterar imorgon med lite BILDER på min nyårsoutfit.. Fett nice kan jag lova!

Imorgon blir det kanske bio men mer sannolikt några öl hemma hos Linn. De andra ska ut och det ska inte jag men det kan vara kul att träffa Elin och Hannes och de andra.
Sen hoppas jag verkligen att jag får ett besked imorgon som lyder att han ska vara hemma på nyår. För då har jag min självklare kyss på tolvslaget =) och det vore skönt att få sova med den man sovit med på nyår sen 4 år tillbaka, för att få tillbaka iaf en liten känsla av normalitet. Vi får se..
Tyvärr kan jag meddela att kommunen beslutat att ställa in fyrverkerierna på Borggårn på nyårsafton =( Det suger verkligen! Det har varit tradition i den här stan i typ 100 år, och det är där man träffar ALLA och skålar med champagnen och allt.. Fan dom kan verkligen förstöra...*mutter*
Som tur är så har jag ett smultronställe som är nästan lika bra som på Borggårn.. =) Hoppas kunna locka dit en och annan ha ha.
Mer uppdatering imorrn alltså.......
Nu ska jag röka och dricka öl...  CIAO.

Oprah


.. i TVn. *gäsp*

Var på spelning igår, inte min typ av musik alls, men det var ganska trevligt.
Och såklart så blev man ju uttvingad i alla fall på juldagen och det skulle inte ha blivit så.. eftersom kvällen sög hästpung från början till slut. Ja, förutom den där flaskan gin som en snäll liten prick fixade åt mig =)
Jag var i alla fall inte särskilt bakis alls dagen efter, däremot en hel del funderingar och tankar om saker och ting.

Idag ska jag jobba, hela två timmar oj oj. Det var länge sen jag träffade min brukare så det ska bli kul att ta en fika med henne. Trots att min handjävel fortfarande är typ bruten. Skulle hälsa på sångaren igår och stödde mig såklart på den onda handen och då var det försent. Gjorde svinont och nu har den svullnat upp igen =( Men idag är det inte så farligt, ska bara skjutsa rullstolen så det borde gå bra.

Snart är det ett nytt år. Fan vad skönt det ska bli att få lämna detta hemska år som varit bakom sig. Den enda ljuspunkten detta år var Kent-konserten, och dem ska jag ju ändå se i februari på Cloetta Center så...
Nä, 2008 kommer bli ett väldigt bra år, det vet jag. Har alltid haft vartannat år bra/dåligt. Och jag ska uträtta massor av saker nästa år!
Innan nyår så blir det lite bio, lite fika, lite slapp i soffan och antal försök att slippa undan diverse krog"skyldigheter". Är så TRÖTT på hela kroglivet och allt som hör till - blä!

Nu ska jag fixa naglarna.
Tjotahejti!

Förresten, läste ut Stieg Larssons Milleniumbok, del 1 på 600 sidor på mindre än ett dygn =) det var så sjuuukt bra! Fick den av bror i julklapp. Nu ska jag på jakt efter del 2. Rekommenderas starkt!

God Jul


Ensam hemma på Tv. Jag framför datorn.
Uttråkad.
Är väl inte lika mkt för jul som jag brukar vara.
Och den enda människa jag vill träffa idag kan inte. Eller rättare sagt vill väl inte...
Det suger att vara själv på julafton! Och jag är inte direkt van heller.
Men det är bara att vänja sig som sagt.

God jul på alla andra glada iaf.

So this is Christmas ?


image46     image48


image49    image50


image51   image54 


image57  image58
  


  image53

Japp, jag har bakat ssom fan idag! Duktig jag är, med bara en hand i princip.
Såhär ser det ut hemma hos oss, ifall nån undrade =)
God Jul säger Wicke

  image52

Perfect Match


Seriöst - är det verkligen coincident att både jag och Jake Gyllenhaal fyller år imorgon??
Och att Skytten är min bästa kärleksmatch? I think not! Ah, jag tror stjärnorna försöker säga något här... ;)

image44
Jackies Nya kille...? (Självklart)


image45  Osminkad jag.. Hmm, jag vill se ut som en pepparkaka!

... Undrar när Jakan ringer... *kär*
Ha ha, fy fan.

Piece of me


Kolla in Britneys ny här -

http://www.youtube.com/watch?v=89oS4SN4mNg

Riktigt bra faktiskt (förvånad)

Min arm gör fortfarande ont - därför jag inte skriver så fruktansvärt mycket här, det gör för ont helt enkelt =(
Idag är slappdag, ska baka pepparkakor.
Imorgon fyller jag år, då blir det att hooka up med lite vänner på 55an my friend, och innan lite middag - nice.
I helgen blir det trip till Stockholm.. Sen är det julafton. Efter det i mellandagarna - då gäller det att passa på att umgås med alla "förlorade" ha ha..
Ha det!

Birthday Girl



image43

Ahh.. =)
Festen igår var jätterolig, men jag lyckades såklart stuka handleden riktigt rejält, Madde skulle jucka mot mitt ben och vi trillade ner från soffan.. Aj! Kan inte röra den och är sjukt svullen..
Sen fick jag dricka nån lustig blandning av vin, vodka, minttu, cider o öl - INTE GOTT. Plus smörja in benen sexigt (som Karin såklart filmade..) Sen på Platens bjöd Zlatan på öl och vodkashots.. Grattis ha ha. En ANING fuller och ond hand..
Men det var jättekul, sugigt bara att Johan och hans flicka inte kunde ta sig hit, pga ett borttappat nr! Men men, det går fler tåg.

Det är väldigt jobbigt att vara handikappad. Kan inte göra nånting med handen. Som tur är så var det vänsterhanden som gick sönder. Nä, nu ska jag knoppa, trött som fasen.
Tack alla pojkar och flickor för gårdagen =)

Hemkommen


Ja det tog inte många sekunder för mig att bestämma mig för att dra hem i tisdags.
15 timmar senare satt jag och frös och törstade efter svenskt vatten på Fjärrbussterminalen i Linköping, och väntade på att mamma skulle hämta mig.
- Underbart!

Av 4 dagar hemma har jag jobbat 2. (he he, dom var ju lagom överlyckliga på jobbet, jag BEHÖVS!). De andra 2 har jag umgåtts med familj och vänner. Och varit sjuk. Ont i halsen - host host.
Trots 4 dagar hemma har min kropp fortfarande inte återhämtat sig från de dryga 40 timmarna utan sömn mån/tis/onsdags..
Annars har allt gått till det normala i ohyggligt snabb takt. Men jag uppskattar mitt land mer nu. Sverige alltså.
Gott vatten, vettiga uppfostringsmetoder, seriös reklam, normal mat, staden =)

Imorgon blir det fira och supa. Jag fyller ju hela 23 på onsdag. Suck.
Fick i alla fall min snygga svarta kamera i present =) Fick den i förskott så jag kan föreviga mitt hejdlösa supande imorgon kväll ha ha.

Många som är nyfikna på allt som hänt och så.. Men jag har upprepat det så många gånger nu så jag orkar inte berätta allt. Det kommer väl i sinom tid.
Ni ska i alla fall få ett smakprov på min kameras superba kvalitet och förmåga att få en att se snygg ut =)

CIAO!


image41

Promenad i det grøna


Mmm.. hær i tossiga Danmark sover barnen utomhus nær de ska ta sina middagslurer.. Så jag, Anna och Oscar gick runt en bra jævla bit, ænnu længre ut i ingenstans.
Lars, Desi och Jule ær på julefrokost - alltså jullunch hos några vænner. Big party. Så det ær lite extra idag med att kolla efter Oscar. Ikvæll kommer æven Desi syrra och pojkvæn, så jag måste flytta alla mina saker UT ur gæstrummet och in i Jules rum (med den mest stenhårda bæddsoffa jag upplevt, min rygg blir helt paj i dagar efteråt) IGEN.. Snark.
Tråkig kvæll ikvæll.. Anna ska på fest så jag kommer vara helt sjælv hær, blir væl att glo på TV och knoppa tidigt. BORING. Annat vet jag mitt hederliga gamla liv i La Suede, med party och mina underbara vænner.. ah =) MEN bara FYRA dagar kvar tills jag kommer hem och tråkar ut er de nærmaste 3 veckorna ha ha. Watch out !

Mmm, jag och Anna drack fucking starkt vin igår, plus mina 2 starkøl.. Vi skulle kolla på film, yeah right. Vi snackade och lyssnade på musik och før førsta gången i typ VÆRLDSHISTORIEN så blev jag lite lagom full på 2 øl och 2 glas vin - WHAT??! Trodde det var fysiskt omøjligt, men ikke. =)  
Mmm, jag ska æven førsøka komma in på Universitetetet hær, och læsa Engelska som fristående kurs, om det ær møjligt vill sæga.. Imorrn ska vi till Odense, dom har tydligen værsta julmarken dær med ljusshow...? Ska dit och sen "dra till nån bar och dricka gløgg" (citat Desi). Dom gillar verkligen gløgg.. Drack Desis egengjorda førra veckan, blæ, vad starkt. De har i typ Vodka, gin, rædvin, portvin.. allt møjligt. Så egentligen ær det bara en kryddig hæxblandning =)
Och jag har inte glømt någon, men min mejl har inte gått att komma in på, førræn idag, fær att jag lånar Lars dator. Dessutom ær det fucking dyrt att ringa, och jag vill inte anvænda deras telefon, kænns lite B..
Skickade ivæg några brev førra veckan, hoppas de berørda har fått dem. Gjorde æven en liten grej igår, 4 sidor totalt som jag ska skicka ivæg.. Eller så får personen det i hand nær jag kommer hem.. =)

Alla som læser och vet vilka ni ær, jag ælskar er och saknar er så in i helvete! Men snart ær jag tillbaka =)
Pussar och Kramar från den nyblivna Danskjæveln Jackie

RSS 2.0