Nu jobbar jag ju i och för sig inte på kundtjänst men ...... mina kollegor kan nog uppskatta komiken i detta.You just got to love Wulffmorgenthaler
En recension : Kent - Arvikafestivalen 2010; Arvikafestivalen 2010... kommer.

Har en del att göra just nu.

Dricka en öl, äta några nötter, hänga i soffan. Typ.

Ha ha ha... allt funkar när man haft ont i halsen i två veckor.

Och så börjar vi om igen.Yes.

I fredags skrev jag kontrakt på en fin liten tvåa på 55 kvadratmeter, ca 5 minuter ifrån jobbet.
På torsdag får jag hämta nycklarna och så ska jag väl försöka flytta in på fredag.
Helt underbart.

Bara att slippa pendla, slippa betala en tusenlapp för något så spännande som ett busskort varje månad, få två timmars sovmorgon varje dag jämfört med nu... ja jag längtar. För att inte tala om all tid jag kommer få över, när jag är hemma vid halv fem varje eftermiddag!

Sen att få inreda mitt egna hem, titta på/köpa nya möbler, fixa och dona - ja jag älskar det. Ska bli så himla underbart att få bo själv framöver.
Inte för att det är jobbigt att bo med Emil, tvärtom - men jag är helt enkelt en person som tycker om att bo själv. Jag är helt enkelt inte gjord för tvåsamhet.

Sen att jag är sjuk som en gris, att det regnar ute, att trots att hela lägenheten är städat och golvtorkad och tvätten håller på att tvättas - så står disken och glor på mig från sin enorma tron. Har egentligen tusen saker att ordna med, handla, beställa osv - men jag orkar bara inte.
Ska nog tillåta mig själv vara sjuk ikväll, med film och lite godis!

// J

Oh yesNu är tält, underlag & sovshit, packning, handsprit och grejer från Apoteket, frukostgrejer och fyllemat samt två plattor öl - ordnat, packat och klart. Köpte även en campingstol idag. Skitdryg att släpa på, men fan så skönt att slippa sitta på en nerpissad äng med diverse bråte och oidentifierade kroppsvätskor.

Sen att vi ska campa - och festa - med Joshen alias Mannschaftfuhrer - det kan ju inte bli bättre. Den killen är ju bland de stördaste jag träffat.

Börjar faktiskt känna mig lite festivalig nu. Har packat ner massa sommarklänningar och mina numera (av festivaler) utnötta, halvtrasiga, men ack så snygga Converse.

Nu blir det strax tacos och sen lite småpill inför imorrn.

IN I DIMMAN!

// J

Men herregud.. grabbarna sitter i vardagsrummet och håller på att pilla med att överföra filmer. Såklart ska de gå in på hårddiskar och börja skämta om porr. Jag försökte sitta med och vara social - men herregud.

Så dags att skaffa egen lägenhet.

Inte så att det är en hemlighet i min bekanskapskrets att jag är singel sedan 2 månader tillbaka. Ibland är det bara så sjukt drygt att vara roomies!

// J

I höst ska jag ...(Bild lånad från Facebook)

I höst ska jag gå runt i en svart oversized skinnjacka, med stora scarves i gråtoner (precis en sån jag hittade på JC i Vetlanda för 65 kr - dödskallar - snyggaste scarven jag sett tror jag). Jag ska jag trassligt hår och mörka ögon. Tajta jeans och kängor.

M-mm.

Min älskling sköter sig bra. Ja alltså Kent. Ja alltså min tatuering.
Idag har den varit lite röd och fått skorpa. Men den ser så fin ut. Jag kanske har ovanligt bra läkekött?

Jag satt med förband ute i solen ett par timmar idag. Sen fick jag hålla mig inne. Det är svårt och traumatiskt för en soldyrkande människa som jag. Men värt det.
Om det är fint väder imorgon ska jag promenera hela dagen.

Nu Pepparkakhuset.

// J

Nu är den gjord!


Vi gick ner på stan idag för diverse ärenden.

Jag sprang på måfå in på tatueringsstudion och kollade om de hade dropin-tid. Det hade de.
Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv.

Men nu, efter 8 års betänketid, sitter den där. Det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag är så kär i den ♥

// J

RSS 2.0