guten tag!

det  var alltså virre som talar.. och jag måste säga att även om  man inte hade så höga förväntningar på denna kväll så ändrades det ganska fort. vi kom, vi drack, och vi segrade.. kanske inte för många andra, men för oss själva. Och det är det som gör livet värt att leva. Tack jackie för att du är min bästa vän, som förstår innom "vått och torrt" och som finns där vid min sida, även när jag som minst förtjänar det. Tack. Over N Out! // Virre

Du måste vara sjuk



Vad har hänt?
Jag börjar gilla Håkan !

Det är något väldigt fel med det här... Men å andra sidan börjar Virre gilla Kent. O det är rätt så jävla otroligt. He he

Uppgång till Jämsä, Tysken kommer o festar med oss imorgon, C skiter i allt, jag super på en torsdag när både jag o Virre ska upp tidigt till jobbet imorn OCH - korridorsfest dan efter Alla hjärtans dag..

& förresten! Vad händer på Alla hjärtans dag????

Skurt FOREVER

Ett år med Kent


Rotade fram min gamla skiva med dokumentären som TV2 gjorde för några år sedan.
Ahh... En öl & Kent.


& nu Virre också =)

Kan det bli bättre?

Guitar Hero ?


Vadan allt detta jävla snack om Guitar Hero?
Skiten är SÄMST. Bara töntar som inte har något liv går igång på att spela den skiten.
Och jag menar herregud... Förfest + GH? Har ni inget annat för er? Desperat & larvigt.

Själv umgås jag hellre med folk jag tycker om på fester. Pratar, socialiserar samt dricker alkohol. Lyssnar på musik och vid enstaka tillfällen - dansar. That's how it's done people !

- Skurt is the shit

Satan i gatan!


Vad det är kallt ute!
Hela jag bara osar av kyla, fi faen, det kommer ta flera timmar innan jag tinat upp igen!

I alla fall, första jobbdagen. Inte mycket att hurra över, var där i 45 min men jobbade aktivt i ungefär 5 minuter ha ha. Introduktioner brukar vara så. Men det är mitt gamla område så I know the shit. Mån - fre och så får vi se om drygt en månad om det blir mer. Lite segt att åka buss i typ 40 min dit och sen hem för bara en halvtimme... Men det är ändå bättre än inget.

Nu håller kaffet på att koka upp.. Hell, trodde aldrig att jag skulle vara uppe såhär tidigt och ändå känna mig hurtig nog att fortsätta dagen utan att dra ner i soffan och sova i myskläder. Det är fett nice, som Jämsä alltid sa.
 
Faaaan vad jag fryyyyser! Men det fina är - att solen skiner !

Fråga Olle




Ha ha så klockrent!

- Vad skulle ni välja?
- Vakna upp och prata som Mumintrollet eller vara som lille Skurt och ha en hand upptryckt i röven?

Skurt!
Ha ha. På minner om en viss liten bild.. Jag presenterar - Virre som Skurt!

image68
HA HA HA!

Nä, nu ska jag göra i ordning mig för natten, hoppas bara att jag somnar liite tidigare än igår så jag är pigg & fräsch imorgon. Wie, då kommer Virre hit och vi ska supa och muttra över livets orättvisor. Som vanligt =)

Sleep well!

Glad i hågen?

357871-65

Såhär glad kommer jag inte vara imorgon när jag ska gå upp tidigt till jobbet
Meen jag ska vara jävligt glad att jag har nått att gå upp till =)

Nu Jävlar


Har suttit med numera Norrbaggen Clark på Msn.. Och nu har jag fått blodad tand på det här med att dra till Norge med min trogne Virre. Sitter, och har suttit i flera timmar nu, och kollar utbudet i Oslos lägenhetsmarknad.
Det går väl sådär...... Lite ovan vid idén att dels betala desposition, dels att hyra utan att först fått jobb och dessutom - jag kan ingenting om Oslo eller Norge heller för den delen.
Det verkligen osar impulsivitetet kring hela projektet - perfekt för mig och Virre med andra ord !

Vi får se hur det artar sig. Tur att jag har min Norge-expert nära till hands (nu när han är sjuk och datorbunden he he). Bra med tips och insiderinformation.

Nä nu ska jag väl försöka haffa den där C och kolla om det blir någon fika på lördag eller icke. OM jag får citera ett visst litet collage som jag själv gjorde till min babe i Danmark - It just did'nt feel right.

Hej hopp sa Skurt.
( Och fy fan vad han är fuuul )

Oh Yeah


Dom ringde mig från mitt gamla jobb och erbjöd lite tider. Woho!
Perfekt. Börjar imorgon, Valla som i somras.. Förbi en viss persons hus... Uäk.
Som jag för övrigt precis haft lite kontakt med nu här på morgonen (eller eftermiddagen). Åh! Först blir jag arg, för jag är liksom redan inställd på att hata honom. Sen blir jag ledsen/sjuk... Sådär totalt utmattad i både kropp och huvud som han får mig. Orka!! Idioten kryper under skinnet på mig och jag hatar det! För att inte nämna hans nya brud/brudar. Kul. Verkligen. Min dag förstörd.

Och på tal om pojkvän. Jag ångrar mig. Jag vill inte alls ha en pojkvän. Eller kanske lite.. Saken är den att jag blivit så jävla förstörd av det sjuka förhållande jag haft de senaste åren att jag mer eller mindre blivit van vid vissa saker. De glömde jag visst bort lite där igår när jag praktiskt taget blev förblindad av svartsjuka för att vissa har det så bra med sina respektives. Nej, singel is the shit. Åtminstone ett tag till... Det är liksom ingen idé att försöka mig på något. Ack så tråkigt för mig. Men ensam är stark tror jag någon sa.

Nu måste jag dra mig ut och fixa cigg. Min sista lediga dag på gud vet hur länge. (Lördag-söndag)
Och nu är jag på dåligt humör. Kexet får mig såhär, Virre går inte att få tag i, C har inte svarat (han har väl "glömt" bort det igen) och let's face it.. En dundersjuk Clark på Msn från Norge.. ja det gör faktiskt inte min dag ett DUGG bättre. Snark.
Och jag gick och lade mig igår eller rättare sagt idag vid halv åtta! Min jävla kramp höll mig vaken, hatar att vara BRUD.

Ingen bra onsdag. Fy fan.

Jävla mensvärk


Kom upp ur badet för typ 2 timmar sedan. Jag fastnade visst framför datorn, lusläsandes Hockeyfruns blogg.
Jag tog på mig kläder för ca en kvart sedan (satt här i badhandduk) och nyss kom jag på att - AJ fan vad jag har ont! Iprenen är slut, fick duga med Panodil.. Kul, se fram emot krampartade buksmärtor hela natten =(

Jag vill ha en pojkvän!
Snart är det alla hjärtans dag och jag har faan varit singel tillräckligt länge! (skulle kanske inte alla hålla med om men vaddå?) Jag vill ha en kille som är snäll och gosig och uppvaktande. Som kan hångla upp mig på precis rätt sätt och som skämmer bort mig med allehanda känslor och ting.. Med andra ord - jag kan drömma vidare.

Nej, Nu ska jag tillbaka till Anna. Har ansökt om att få hennes lösen till andra bloggen. Jag säger det, den här bruden är fan helt jävla heroisk. Hur har hon hunnit med allt? Jag får fan ångest över mitt eget misslyckade liv. Men, som sagt - tillbaka till streckläsningen. Mina ögon håller på att torka ihop men det hjälps inte. Funderar på att ta ett glas vin.. Men då verkar väl inte mensvärksPanodilen?
Whatever.

Syns & Hörs imorgon.

Skönaste outfiten

Skönaste outfiten ever




Virre & Jag satt några timmar här över Msn. Ha ha, den bruden är så fett jävla skön.
OM våra diskussioner skulle bli publicerade - oh my god. Jag låter nog som stans värsta manshatare. Vilket jag är ??
Imorgon blir det trååk. Jag gillar inte tråk. Men sen är det torsdag - då blir det skrattfest deluxe. Kan man ha annat den Virrige? Nu ska jag snart ta mig ett bad och leta fram nån skitfilm att glo på. Man kanske borde börja med att lägga tillbaka alla filmer med? Börjar se lite stökigt ut här.. He he.
Och på tal om - det har varit tomt i mobilen ett tag. Ja förutom ett enda sms från Jonte idag - "BAKIS". Jooo, har man precis blivit av med flicka så kan jag förstå att det känns, även om det är lite extremt att supa på en måndag. Krog folk I guess. Nej men saken är den att dels så spar jag energi på extremt frustrerande mess och dessutom så klarar sig tangentbordet undan eventuella smällar.
På grund av en viss persons frånvaro. Gud så underbart *glad*

Nää. Nu orkar jag fan inte mer för denna dag. Däremot kan jag upplysa er om att jag är en person med världens sämsta tålamod. Och det finns inte särskilt mycket kvar av den varan... Som sagt. Jag tipsar iaf om twoforone.blogg.se - you're my heroes ;P

SKURT OUT

Guten Nacht


Nybadad och smetat på BUS över hela kroppen. Jag glänser som en soool =) (eller som en svettig bodybuilder, välj själva)
Nu ska jag varva ner med Scrubs och drömma mig bort.
Var visst lite väl kort mot en viss person förut.. Men jag menar, intresse tack. Glömde bort att svara? Ehh.. tack.

Godnatt.

Snark!


Fan, det är ju omöjligt ladda upp bilder på Bilddagboken... Det är typ 70 000 online så det fuckar sig hela tiden. Borde dom inte ha lite bättre kapacitet? Lyckades bara ladda upp vissa, massor av bilder kvar.. Får väl tat imorrn när jag går upp till tvättstugan klockan sex.. Ännu ett snark.

Och vad faaan tog du vägen?

Virre var här i flera timmar iaf och drack kaffe och snackade. Ha ha, vad vi garvade när jag berättade om våra respektives eskapader i lördags natt/morgon! Och det hon berättade om en viss tös.. FY FAN! Är man cool om man stoppar upp bananer i rumpan? I THINK NOT! Så himla äckligt. Men men det visste vi ju redan egentligen, men ändå!

Nu har jag inventerat garderoben en aning.. Skönt. Och alla mina underbara Converse har hittat hem till mig igen =) I mars blir det jävla kul alltså, jag och Virre smider planer... he he!



Men vad FAN. Nu går det inte att ladda upp bilder här heller.. ARHHGGGG! Kommer senare.
Nu ska jag bada bubbelbad.
BYE / Blå Skurt

Omoget



... men vad kan man vänta sig? Blocka mig på Facebook? Herregud.

Men jag är ju VAN.


- You're a Fucking lifesaver! =)

Snart kommer Virrepirre......... Och jag har ont i magen. Buhu. Tur att man hann ha ha ha.

Peace.

Kaffe


Ja äntligen har man fått sig lite kaffe här på morgonkvisten! Den andre var ju trasig, men som tur är så hade Håkan några bryggare till övers ha ha. Vilken kaffetant han är.
Förvånad över att jag vaknat redan? Jag med faktiskt. Men det är för att Virre kommer och hälsar på efter jobbet, och då vill jag ju inte vara direkt uppstigen från sovlandet liksom..

Idag blir det nog lite av det ena och andra. Ett ärende som jag inte alls har sån jävla lust med alltså.. Men nu har jag gått runt i 2 veckor med bara några ombyten så nu är det dags att fixa alla skor och kläder och post. Sen blir det nog att dra ner till stan och anmäla sig på arbetsförmedlingen. Och så måste jag till Tommy på Kunskapstorget för att prata betyg och utbildningar. Räkna ut mitt snitt och kolla om det finns någon möjlighet att jag kan söka in till hösten.
Sen blir det att städa undan lite här och beställa tvättstuga. Ikväll får det nog fasen bli en promenad runt stråket här med Mp3n. Var ett tag sen sist!

När det gäller det andra.. Så får vi se. Ena saken, nämligen han den där saken.. så ger jag det väl en månad till och ser vad som händer. Den andra saken ger jag en vecka, brukar väl ta så lång tid för utredningar att bli klara. Då hoppas jag att jag kan reda ut saker och ting. Brukar inte vara några större problem, förutom att det tar tid.
Så får vi se vad Charlotte sa när Virre kommer med..
Nä, nu ska jag fylla på koppen och kolla om det hänt nått roligt i Sverige under dagen!

Ciao!

Trötter


Ja helgen blev ju ganska vild =)
Igår hamnade jag hos Linn tillsammans med Virre, Hannes o Elin. Tog några öl och körde ölspelet. Sen drog jag till Johannelund och softade. Vaknade vid runt ett tror jag, bakisskakis och så träffade jag Jonte på bussen. Ändå är jag såååå trött.
Glott på film och sovit bort dagen samt surfat runt. Har upptäckt ett par bloggar som är jäkligt roliga att läsa =)
Imorgon ska jag fixa in alla bilder på bilddagboken i alla fall, har varit en del requests från Jimmy ha ha. Som för övrigt fick hit störningsjouren i fredags när han fick fatt i gitarren ha ha. På tal om gitarr - jag fick mig en liten egenkomponerad hejdå-sång idag när jag drog. FY fan vad det lät! Ha ha, kanske behövs lite fler lektioner...

För övrigt känns det riktigt bra att äntligen ha bestämt sig och kapat alla band med kexet. Skulle aldrig gått bra, och jag vet inte hur många gånger den människan fått mig ilsken och mentallt utmattad den senaste veckan. Skönt att slippa energitjuvar. Så får han helt enkelt ha så underbart jävla kul på Kent med sin nya brud. Jag bryr mig ärligt talat inte.. Såg bilder från Norge, och de har samma ljusshow och scensättning så jag menar, jag missar inte så jävla mycket eftersom jag såg samma turne i Stockholm. Det tar jag igen i sommar sen!
Så nu är det raderat och övergånget.

Jobba på fredag, jag hoppas på att dom ringer i veckan. Virre skulle lägga in några goda ord åt mig imorgon till Charlotte så jag kan få lite timmar där med, och jag menar after all så var det ju jag som fixade jobbet åt Virre in the first place.. Och gudars så skönt det känns att sluppit krogen i helgen. Hörde att det fanns lite tvivelaktigt folk ute i svängarna - USCH.
Och Clarkan - Ha det fett kul i Norge. See you when it's partytime =)

Nä, nu ska jag somna framför TVn och tänka mig bort.. Till igår till exempel =)
Bye

Myskläder på


Jaa... Det är gött o sätta sig i gosiga myskläder o surfa på datorn =)
Kom hem från kexet för ett tag sedan. Vi såg en film "Underbar och älskad av alla". Se inte den, för den var jävla kass. Ja.. Det var typ det. sen åkte jag hem. Kändes mysko, tomt och konstigt. Men det är väl så det ska vara kanske?

Det pissigaste är att jag inte får se Kent.. Eller får får jag ju. Men frågan är om jag vill. Med tanke på vad man får se.. SUCK.

Ja ja, inget som man inte kan supa bort. Borde kanske döpa om det här till Alkis-bloggen he he.. MEN är det fest så är det! Hur mycket sprit o öl som helst. Ähum. Ska bli skojsigt. Speciellt när VirrePirre finns vid min sida =)
Och på lördag är det hejdå till Clarke med bärs på Comsic Bowling.. Men jag hänger nog inte med. Jag har andra planer faktiskt =)

Japp. På återseende. Bye

Det vanliga



Ja... Hur sällan blir en öl på 55an my friend bara en öl?
Såååklart drog jag Virre o Clarkan vidare till Platens.. Och jag mår lite illa idag. Men det var himla trevligt.

Jag brände nyss min tunga på pastasåsen.. Aj. Ja, nu blir det lite äta sen ska jag städa undan här lite så det ser fint ut tills imorgon. Då är det fest! Igen... Ja ja, jag vet. Jag dricker för mycket. Sooo what.

Bye

No shit Sherlock


En mamma och hennes dotter ~10 är inne på Indiska. Dottern plockar upp en ögonmask som man har när man sover.

Dottern: Mamma, vad är det här?
Mamman: Föräldrar har den över ögonen för att slippa se sina fula barn.




Två kvinnor ~30 har precis fått sina beställningar. Kvinna 1 har fått en baguette och tittar närmare på innehållet.


Kvinna 1: Jag hoppas det inte är kött i...
Kvinna 2: Men du beställde väl en vegetarisk?
Kvinna 1: Ja, men rätt ofta får man kött i ändå. Jag har till exempel fått vegetarisk pizza med kött på.
Kvinna 1: Det kanske är från såna där vegetariska kor. Såna som bara äter gräs.
Kvinna 2: Ja jo. Det kanske det är.
De båda äter obekymrat vidare.



Kille 1 ~19: Min tjej säger att jag är egoistisk... i sängen.
Kille 2 ~19: Va?
Kille 1: Typ att jag inte bryr mig om ifall hon får orgasm.
Kille 2 skrattar så han gråter.
Kille 1: Vad?
Kille 2: Tjejer kan inte få orgasm!



En ung kille har pratat högt och länge i sin mobiltelefon.
Killen: ...Jag var på en fest och en tjej stod och spydde. Jag har aldrig sett nån spy så mycket, det forsade verkligen ur munnen på henne. Sen satte hon sig bredvid mig och vi började hångla. Det är inte förräns i efterhand när jag pratat om det med andra som jag har insett att det kanske inte var helt fräscht!




Trött. Seg. Ont i huvudet. Då är lite tjuvlyssnat alltid kul. =)

It better be


for real this time..
It better be some special..
I always knew it was you..


Anna får mig alltid att minnas. Jag får en klump i magen, precis som då. Fy fan vilken skit man gått igenom. För vår skull. Och nu.. Till absolut ingen nytta.

Kent på Cloetta 7 februari. Hur fan blir det? Snark... Kan historien upprepa sig lite mer?

Babe Hates Me - Danko Jones.. Fy fan, den ska jag lyssna på imorgon.
I use to want you... Now I don't want to!

Rock on.

Fröken Sverige


Mmm, kollade precis på den - riktigt bra faktiskt. Har väl lite fäbless för feelgood-filmer =)

Slapp dag, mest inte gjort något alls.. Glott på filmer, varit iväg och druckit kaffe.
Imorgon ska jag titta på lya, men jag skiter nog i det, den passar nog inte mig i alla fall. Sen på måndag ska jag kolla på en på Lasarettgatan, ska bli intressant.

Tomorrow it's friday! Då blir det korridorsfest med allehanda studenter och sen HG.. Blir nog minst sagt lika jävla kul som det brukar bli =)
Nu ska jag leta upp Placebo och sen blir det fler filmer och sen BAD följt av Stieg Larsson.



image63

Fan vad man ser smart ut. Lånade Hannes brillor på festen förra helgen. Nice!

Det har jag verkligen förtjänat..


Jag är inte gjord av sten.
Jag ska fatta mig kort - jag ångrar allt.

Jag är numera en hatad människa, tydligen. Fan fan fan.. Det var ju inte såhär det skulle bli. Men jag lyckas som vanligt krossa hjärtan, suck. Det är ju inte som alla tror. Tror jag.. Saknad är en så fruktansvärt uttömmande känsla. Men nu får jag stå mitt kast, jag har bränt mina broar. Önskar bara att det inte var som det är. Skulle kunna göra nästan vad som helst för att få tillbaka allt. Men det är då det är för sent..

Känns så kämpigt att gå vidare med livet just nu. Allting är verkligen kaos. Men jag får väl ta en dag i taget.. Just nu sitter jag tryggt hos min skyddsling, men snart måste jag ta tag i allt. Fan.
Men människor dealar med sådant här varenda dag, så då borde jag kunna fixa det med, eller?

Aja. Nu ska jag städa sen ska jag ner till stan och träffa Virre och dricka coffee.. Det är en dag imorgon också, då ska jag sitta fastlimmad i telefon. 

Lycklig? 

Happy New Year



Ja, ha ha. Länge sedan jag skrev här, det har hänt otroligt mycket sedan sist!
Nyår var en riktigt trevlig tillställning. Jag fick ingen puss vid tolvslaget tyvärr, däremot blev det lite dans med Joel till Happy New Year av Abba, med diverse rök och dricka-champagne pauser =)
Det roliga började ju faktiskt efter tolv, då jag  blev uppraggad av en viss person... Helen & Susannes  fest var supertrevlig, och innan käkade vi middag med brudarna i Hejdegården.
Vid tvåtiden gick vi dryga tvåhundra meter mot stan och hälsade på hos Madde och restrerande brudar, ha ha Linn vilken toker du är! Måste ju skryta lite med att man fick kvällens hett eftertraktade hunk hö hö. Många ilskna blickar av diverse ha ha!

Ikväll blir det lite jobba, skulle jobbat både igår o idag men brukaren har magsjuka och det får jag inte dra över till Wicke, för då blir det inläggning. Lite annoying för stålar är ju alltid bra att ha. Men men.
Imorgon blir det filmkväll, mycket spänd på hur det kommer arta sig. Har en bra magkänsla i alla fall. Kanske kanske till och med kommer kunna bli lite förtjust i denna =)
Men, det uppdateras.

Gott nytt år på er allihopa.
Nu ska jag fortsätta skriva på min bok =)

image60

RSS 2.0