Stockholm central

Äntligen framme i sthlm efter att ha suttit på en buss sen kl åtta i morse, med bara en liten bensträckare i örebro. Nu blir det kaffe i väntan på bussen som tar mig till södertälje där pappa väntar. Ska bli riktigt kul att ses, senast var i juli! En mysig långhelg med släkt, vänner o pappa väntar. Ska nog lyckas klämma in lite fest oxå ;) tjo!

Halleluja!

Kollade mejlen nyss, och Hultsfred och Peace & Love är bekräftat. Hell, det kommer bli så jävla kul. Ännu en crazy sommar full av underbara människor (fast helst utan brevbärare i år he he), grymma artister, spelningar, fester och jaaa jobb så klart. Längtar redan!


Oh yeah babe!

Kul att min Jacky trillat in på bloggen, jag ska strax in och smygläsa hans he he.
Nu är iaf min biljett inför långhelgen i Stockholm fixad, bussen går 07.55 imorrn.. öööhhh! Men det ska bli skönt att komma bort från Karlstad Crazytown ett par dagar!

Hoppas alla får en finemang helg!

Intervjuoffer :)

Tove gick precis, hon behövde nån att provintervjua för hennes nya extraknäck :) slutade med att vi pratade x antal timmar o drack massa te. Kul med så otroligt trevliga grannar ha ha :) blir förhoppningsvis lite provträning på friskis o svettis med henne nästa vecka, skulle verkligen vilja pröva yogan! Idag har jag uträttat sjukt mycket, o både tränat o promenerat runt mariebergskogen i solen - underbart! Nu blir det mys i min underbart sköna säng, kanske en pling till lilla Robban för att höra hur tentan gick :) sov gött sötnosar!

Cold from hell

Jag är dunder förkyld, går runt här o nyser o blöder näsblod... Det får bli the o kycklingsoppa för att kurera idag :) helgen var riktigt rolig. Ost o vin hemma hos Tove, med oscar o pontus, roliga grabbs! Det kom fler folk o vi spelade massa spel innan susanna o jag instämde på att vi absolut måste ut o svira lite :) jag fick in susanna, annasara o martin o blev bjuden på öl som tack he he! Jävligt kul, jag sprang runt o minglade som vanligt, hittade dock inte Victor... Nästa gång kanske! Sen slog fylleidiotin in o jag gick hem med nån jag absolut inte borde gått hem med. Usch vilken ångest för jävla misstag man gör. men, det är glömt o gått vidare nu, bara att skaka av sig. O dessutom, fyllesex är verkligen värdelöst. Nu ska jag sätta på en film, dricka mitt the o försöka att komma över faktumet att jag somnade ifrån oscarsgalan igår :) förresten, helena o micke kom förbi o lämnade verktyg o stolar igår - min lya är riktigt mysig nu! :) puss på er!

Stackars tyskar ...

Igår var jag o Robban på bio, vi såg på Valkyria. Riktigt bra film om än inte direkt rolig. Alltid intressant att se filmer som är sanningsbaserade! Rekommenderas! Idag kommer min säng, äntligen! Så skönt så skönt... Ikväll blir det nog filmkväll skulle jag tro. :) hoppas ni har en nice helg!

Singelskapets upp och nergångar


Jag stormtrivs med att vara ensam, och bo ensam.
Jag fattar inte att jag någonsin ens varit sambo, känns som ljusår sedan. Och ända bara 1 ½ månad sedan. Sjukt.
Nergångarna? För tillfället finns faktiskt inga.
Blev glad igår när grabben som bjudit ut mig faktiskt inte hade något emot att bara vara vänner =) Sådana behövs!

Idag blir det att umgås lite med Virre at my place, dricka kaffe och snacka skit.
Imorgon ska bli spännande.
Ska nämligen till Universitetet och prata med en handläggare och snacka plugg. Hoppas på att jag kommer gå därifrån en aning klokare än jag är just nu =)  Sen blir det även bio imorrn, första gången på Filmstaden i K-stad för mig. Det är ju tragiskt egentligen... Jag o Marcan var ihop i 6 månader och var aldrig ens på bio.

Mmmm.. En sak som messat upp mitt huvud totalt de senaste dagarna. Viktor och jag har mejlat sedan några veckor tillbaka. Och han berättar att han befinner sig i THAILAND. Har varit där i 2 veckor och ska vara d'är 2 veckor till. Den jävlen! Gissa om jag är avis. Thailand som är mitt drömresmål. MEN. Ännu mer taggad att dra dit själv!


Ha det gott!

En lyckad kväll

Ja, första gången för mig på löfbergs lila arena. Tyvärr förlorade lhc med 3-6 men det vi kämpade på bra ändå. Speciellt jag, som har jävligt ont i halsen efter allt skrik :) men det var kul! Natti natt!

Ibland undrar man ju


... vad i h*vete jag gör här? I Karlstad av alla ställen! Panik, panik panik.
Jag blir så jävla frustrerad när jag faktiskt inte kan komma på en enda anledning till varför jag faktiskt är här, och inte hemma. Ska det här föreställa hemma? F n y s.
Nä. Så illa är det väl inte.
Jag är mest lite irritert över att det ska ta sådan tid med möbler och dylikt. Men idag spatserade jag runt viken och tittade på solen och log med hela fejan. För efter helgen är det klart klart klart! Wiihii.
Solen kikade fram, funderade nästan på att ta med mig mina svarta pilots, men tänkte att nog fan vad det länge sedan man blev bländad, jag menar BLÄNDAD av solen. Gnister av snö överallt, folk som var ute och åkte längskidor på isen. Kylan liksom biter en lite i kinderna (mja, min panna var mer eller mindre totalbedövad, men ändå). Vilken idyll!

Verkligen vackert.
Men små små saker som stör mig.
Typ som er "otroligt vackra, utsökt skapade" Stadsträdgård.
Öööhmm?
Det är nog fanimej den mest lama ursäkt till trädgård jag någonsin sett i mitt liv.
Tacka vet jag Trädgårdsföreningen. I Linköping. Där kan vi snacka kultur, finess, utsökt skapade rabatter och små öar av blommor och en söt liten bäck och fontäner och gud vet allt.
Ja, jag ska sluta snacka trädgårdar. Jag menar hur intressant är det?
Men det jag säger är bara att de där små sakerna som gör att jag längtar hem. Och tycker att Lnkp är snäppet bättre än Ksd. Always. Men jag ska nog stå ut ett tag till.
Ska prata med SYV i nästa vecka om utbildning. Det ni.

Hur dryg får man vara? Det finns 2 gossar i mitt liv just nu, som retar gallfeber på mig. Behave god damn it!

En händelserik helg...


Ja det måste man nog kunna påstå.
I fredags var det klassfest, inte för att jag går i klassen men var belägen som granne (i princip). Väldigt trevligt folk, kvällen spenderades med öl, vattenpipa och allmänt tjatter om musik, ursprung, tatueringar och barnprogram.
Lördagen vaknades man upp till baksmälla deluxe, och tyckte nästan inte att det var värt att möta Virre på Systemet och inhandla mer av denna avskyvärda dryck öl. Men efter många om och men beslutades det att man fan inte kan ligga i sängen en så strålande lördag som denna och ölen inhandlades och sedan blev det ett jävla spring och stress hemma för att hinna bli färdig till halv åtta.

Träffade dock Virre och Bjarne som planerat och vi gick på festen, som var kollektivet Gäddans (??) 1 årsjubileum. Mycket trevligt, om än dock en aning segdrucket. Vid tolvtiden hade de som skulle ut gått ut, fick efter mycket tjat tacka nej till medgång Glada Ankan, har lite svårt för detta ställe efter att min mobil så vackert blev stulen där.
Festen började mattas av och de som festat dagen innan var mer än sugna på att gå hem och sova. Dock inte jag som taggade along med diverse grabbar på efterfest. Först var planerna att gå till Leprechaun och ta en öl men eftersom klockan hade hunnit bli en del så inhandlades folköl och chips och så gick vi hem till Oscar inne i stan. Det blev alltså som sagt folkisar, en hel del cigg som avnjöts inomhus, mysko indisk musik och prat med Daniel från Göteborg om festivaler och svunnen kärlek, med Pontus blev det en hel del ordförståelse med ordboken i högsta hugg. Efter en stund kom någon på att titta efter tiden och då var klockan halv åtta på morgonen. Jag tog följe med Daniel och Dan ner till viken och spatserade sedan hem i ett tyst Karlstad med snön mjukt fallande.

Dagen efter vaknde jag klockan sex på eftermiddagen. He he!
Just nu sitter jag och skickar iväg jobbansökningar för brinnande livet.
Även till Linköping. Reggade mig förra veckan även på Stångåstaden igen (det lokala fastighetsbolaget i Linköping, typ KBAB). Just nu har jag hela 6 köpoäng, men märkte att det är mycket lätt att få lya ändå. Först är det dock bra att ha ett jobb, och ISS söker jag då aldrig till igen. Denna gång ser jag till att ha en mycket solid plan B. Tänk att man kan lära sig på gamla dar...?

Nä, nu ska jag fortsätta min jakt på den heltidsbaserade lyckan!

Att bo i ett höghus


Varje natt, ungefär runt tolv, ett-tiden på natten - när i princip alla i huset gått och lagt sig eller åtminstone är tysta - då sätts det igång.
Jag talar om de grannar jag har ovanför mig.
Och de har sex.
Väldigt högljutt!

Värst var en natt för ett tag sedan då det varit fest i typ hela huset. När kl var typ fyra på natten började de, och fy fan vad det lät. De slängde grejer och skrek och höll på. Det värsta var att jag hörde allt. Allltså allt. Minsta lilla smaskljud ha ha!

Eftersom ens eget sexliv är icke-existerande så blir det fan inte bättre av att höra detta par hålla på. Tvärtom.
Mar är väl fan ingen fluktare..

Idag blir det i alla fall IKEA med VirrePirre.
De kanske har öronproppar där...?

Tjo!

Minnen...


Sitter på Bibblan vid datorn och har kollat upp en massa tjafs.
Blev även en tur genom gamla bilder. Huset, Stockholm, röda rummet i M-slätt. Vilka minnen...
Har tänkt en hel del på en viss person, och många bitar faller på plats märker jag.
Skickade även ett obesvarat sms, men jag hoppas på ett möte i framtiden. För att få avslut om inget annat.
På ett sätt är det bra att jag befinner mig i Karlstad, kanske var det meningen att jag skulle flytta hit för att komma bort från vissa saker och personer i Linköping. Allt har en mening som de säger.. 
Jag och Virre satt och pratade mycket om det här igår när vi fikade i Mitt i City. Känns skönt att äntligen få ord och rätsida på allt som funnits i huvudet under lång tid. Men jag blir fortfarande knäsvag av V, och det är lite enerverande.. Det räcker med att titta på bilderna. Men det kommer väl alltid att vara så.
Tanken på att återvända till Linköping började under helgen som var att forma sig. Det känns skönt att känna att det inte skulle vara av svaghet utan snarare av saknad som jag återvänder. OM jag återvänder. Det finns människor där som verkligen vill ha mig tillbaka och det är ju alltid kul för egot ;)

Just ja, jag fick åka taxi från Örebro i söndags, för att Sjs tåg som vanligt var försenade. Gött med privatchaufför ända hem. Notan slutade på över 2000 kr för Sj. He he suckers.

Finns mycket att berätta och säga. Men det orkar jag inte nu.
Ha det gött alla värmlänningar (och östgötar)! =)

Mobilfattig


Kollade upp min hemförsäkring, ha ha... Det är så roligt att man nästan dör.
Den börjar gälla idag, alltså första februari. Och min stöld inträffade ju i torsdags. Alltså - ingen försäkring som täcker. Ho ho, jag blir inte förvånad. Och så har jag pratat med dom på 3 och inte fan kan jag få en ny mobil och bara lägga på en slant på månadsbeloppet på mitt befintliga abonnemang, utan måste då alltså öppna ett nytt abonnemang med mobil och ändå betala av det gamla. Suck! Däremot så får jag ett nytt sim-kort (som jag dessutom måste betala 250 spänn för!) så att jag kan använda abonnemanget, men då måste jag ju ändå ha en mobil....
Så så fort jag fått tag i en mobil, hoppas på nån reko kompis som har en liggandes, som man kan ta så länge, så är mitt nr i bruk igen. Ifall ni försöker få tag i mig.
Men jag blir ändå så frustrerad. En helt ny mobil borta. Ska kolla hos polisen imorgon om dom fått in den och även svänga förbi Ankan och dubbelkolla. Jag håller tummarna.

Är hemma ikväll vid tiotiden.. Innan dess måste jag iväg till IKEA och köpa en väckarklocka.
Hoppas under tiden att folk jag messat idag kan höra av sig till de nr jag hänvisat till. Men de verkar väldigt busy.
Det var ju iofs fest igår, så det finns väl sina förklaringar.

Whatever. Nu ska jag muttra vidare. Det är i alla fall februari idag, alltså ett steg närmare våren och det ska vi vara glada för!
Hej hopp!

RSS 2.0